Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Oinas

Saatat syyllistyä tänään pikkumokiin, ellet hoida asioita rauhallisessa tahdissa. Ole diplomaattinen kiistatilanteissa.

Härkä

Ole avuksi muille tilaisuuden saadessasi. Ystävällisyytesi tuottaa tänään paljon iloa muille. Saat sen myötä myös lisää itseluottamusta.

Kaksonen

Kärsivällisyys on avain kaikkeen. Älä hermostu viivästyksistä, joita voi tänään ollaa luvassa. Ylireagointi ei johda mihinkään hyvään.

Rapu

Luvassa on yllättäviä käänteitä. Suunnitelmasi menevät uusiksi monta kertaa. Nopea sopeutuminen on nyt tarpeen.

Leijona

Ole tarkka omista tavaroistasi. Saatat hukata tänään asiota, joita tulet kaipaamaan. Pidä yllä hyvää järjestystä.

Neitsyt

Tunteesi myrskyävät. Yritä keskittyä välillä johonkin muuhun. Myös käytännön asiat kaipaavat huomiotasi.

Vaaka

Sinulla on paljon tehtävää. Laadi listoja ja tarkista huolellisesti, että olet ajan tasalla hommissasi päivän päätteeksi.

Skorpioni

Luota itseesi. Älä pyörrä päätöksiäsi, vaikka erehtymisen riski olisi olemassa. Tärkeintä on nyt toimia.

Jousimies

Älä kuormita itseäsi liikaa. Kaikilla on sinulle nyt kerrottavaa, etkä säästy tänään tunnekuohuilta. Keskity yhteen asiaa kerrallaan.

Kauris

Laadi hyvä suunnitelma ennen kuin toimit. Odottelun aika on ohi. Ota yhteyttä ihmiseen, joka on jatkuvasti ajatuksissasi.

Vesimies

Olet aikaillut jo tarpeeksi. Nyt on aika ottaa muutokset vastaan. Uudet seikkailut odottavat sinua rakkauselämässäsi.

Kalat

Joku kyselee sinulta henkilökohtaisesta asiasta. Älä kerro hänelle kaikkea, jos sinua epäilyttää. Sanojasi voidaan yrittää käyttää sinua vastaan.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi sotkea suunnitelmiasi. Päivä heittää sinut yllättäviin tilanteisiin, joissa on sopeuduttava nopeasti. Ota muutokset avosylin vastaan.

 

RAPU

Joudut selittelemään tekemisiäsi. Älä hermostu, vaan perustele näkemyksesi kaikessa rauhassa. Tarjoa apua pulaan joutuneelle kaverille.

 

LEIJONA

Pidä mielipiteesi omaa tietonasi tänään. Väittelyyn joutuminen voi sotkea suunnitelmasi tänään. Näytä läheisellesi olevasi luotettava.

 

NEITSYT

Lykkää muutoksia liikkeelle. Moni asia on tänään kiinni sinusta. Kiinnitä huomiota terveyteesi ja tarkistuta mielessäsi pyörivä pikkuseikka.

 

VAAKA

On aika järjestellä raha-asioita. Älä anna sen stressata sinua tarpeettomasti. Kysy asiantuntijan apua, jos sinulta loppuvat ideat kesken.

 

SKORPIONI

Heittäydy luovaksi. Anna mielikuvituksesi laukata ja kokeile reippaasti jotain uutta. Etenkin kotiin liittyvissä kysymyksissä kannattaa olla avoin uudelle.

 

JOUSIMIES

Ole tarkkana uusien tuttavien kanssa. Ongelmia saattaa ilmetä nopeasti, jos uskoudut väärälle ihmiselle. Luota vaistoosi, niin et osu harhaan.

 

KAURIS

Järjestelmällisyys on kaiken hyvän alku. Suunnittele aikataulusi huolellisesti ja pidä niistä parhaasi mukaan kiinni. Pieniltä yllätyksiltä ei voi välttyä.

 

VESIMIES

Älä hyppää pää edellä uusiin seikkailuihin. Mieti, mikä sinulle on nyt tärkeintä. Et voi saada kaikkea kerralla, joten keskity yhteen asiaan kerrallaan.

 

KALAT

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Saat ympäriltäsi tarvitsemaasi tukea eteenpäin päästäksesi. On aika tehdä muutoksia kotiisi.

 

OINAS

Älä anna kenenkään asettaa sinulle rajoja. Päätä itse, mihin pystyt. Diplomaattinen asenne on tarpeen tänään sotkuja selvitellessäsi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi ihmisiltä, joilla on sinua enemmän kokemusta. Muista kunnioittaa jokaisen mielipiteitä ja antaa muille tilaa. Ole avoin uusille ideoille.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Pidä silmät auki. Päivä on täynnä kiinnostavia tapahtumia ja ihmisiä. Saat uutta potkua paikallaan junnaavaan projektiin.

 

RAPU

Ole valmis muutoksiin. Pidä kiinni budjetista, sillä ylimääräinen rahanmeno ei tiedä hyvää. Älä kerää lisää stressinaiheita.

 

LEIJONA

Pidä impulssisi hallinnassa. Tunnepitoinen keskustelu saattaa karata käsistä nopeasti tänään. Tarvitset aikaa itsellesi.

 

NEITSYT

Älä johda ketään harhaan. Pidä huolta siitä, että sanasi ymmärretään oikein. Onni potkii sinua tänään moneen otteeseen.

 

VAAKA

Älä ota tarpeettomia riskejä. Odota tasaisempaa hetkeä uusia juttuja kokeillaksesi. Toistaiseksi kannattaa pelata varman päälle.

 

SKORPIONI

Hoida väärinkäsitykset kuntoon niin pian kuin mahdollista. Älä jätä puolitiehen mitään. Määrätietoisuutesi avaa ovia tänään.

 

JOUSIMIES

Vaihda maisemaa. Tarvitset uusia tuulia inspiraatiota saadaksesi. On hyvä hetki tutustua ihmisiin ja solmia kiinnostavia kontakteja.

 

KAURIS

Avaa silmäsi ja testaa jotain uutta. Erityisesti raha-asioissa kannattaa olla avoin vaihtoehdoille. Ratkaisu löytyy yllättävältä taholta.

 

VESIMIES

Tarvitset lisäenergiaa. Motivoi itsesi liikkeelle, sillä päivä on täynnä haasteita. Kaikki ei suju tänään odotustesi mukaan.

 

KALAT

Kodin ja perheen asiat menevät kaiken muun edelle. On aika puhua läheisesi kanssa tulevaisuudesta. Ilmassa on romantiikkaa.

 

OINAS

Keskity muiden auttamiseen. Lähipiirissäsi on ihminen, joka kaipaa sinua lähelleen. Seuraa vaistoasi, joka ei jätä sinua pulaan.

 

HÄRKÄ

Pidä kiinni sovituista jutuista. Tärkeintä on tänään huolellisesti laadittu suunnitelma. Pyydä apua tarpeen vaatiessa.