Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Oinas

Saatat syyllistyä tänään pikkumokiin, ellet hoida asioita rauhallisessa tahdissa. Ole diplomaattinen kiistatilanteissa.

Härkä

Ole avuksi muille tilaisuuden saadessasi. Ystävällisyytesi tuottaa tänään paljon iloa muille. Saat sen myötä myös lisää itseluottamusta.

Kaksonen

Kärsivällisyys on avain kaikkeen. Älä hermostu viivästyksistä, joita voi tänään ollaa luvassa. Ylireagointi ei johda mihinkään hyvään.

Rapu

Luvassa on yllättäviä käänteitä. Suunnitelmasi menevät uusiksi monta kertaa. Nopea sopeutuminen on nyt tarpeen.

Leijona

Ole tarkka omista tavaroistasi. Saatat hukata tänään asiota, joita tulet kaipaamaan. Pidä yllä hyvää järjestystä.

Neitsyt

Tunteesi myrskyävät. Yritä keskittyä välillä johonkin muuhun. Myös käytännön asiat kaipaavat huomiotasi.

Vaaka

Sinulla on paljon tehtävää. Laadi listoja ja tarkista huolellisesti, että olet ajan tasalla hommissasi päivän päätteeksi.

Skorpioni

Luota itseesi. Älä pyörrä päätöksiäsi, vaikka erehtymisen riski olisi olemassa. Tärkeintä on nyt toimia.

Jousimies

Älä kuormita itseäsi liikaa. Kaikilla on sinulle nyt kerrottavaa, etkä säästy tänään tunnekuohuilta. Keskity yhteen asiaa kerrallaan.

Kauris

Laadi hyvä suunnitelma ennen kuin toimit. Odottelun aika on ohi. Ota yhteyttä ihmiseen, joka on jatkuvasti ajatuksissasi.

Vesimies

Olet aikaillut jo tarpeeksi. Nyt on aika ottaa muutokset vastaan. Uudet seikkailut odottavat sinua rakkauselämässäsi.

Kalat

Joku kyselee sinulta henkilökohtaisesta asiasta. Älä kerro hänelle kaikkea, jos sinua epäilyttää. Sanojasi voidaan yrittää käyttää sinua vastaan.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

JOUSIMIES

Kuuntele itseäsi. On tärkeää, että olet rehellinen peilikuvallesi tunne-elämääsi koskevissa kysymyksissä. Älä sulkeudu kuoreesi.

                

KAURIS

Anna muiden puuhata omiaan. Pidä huolta läheisistäsi ja kotiin liittyvistä asioista. Sinun on keskityttävä yhteen asiaan kerrallaan.

 

VESIMIES

Pysyttele totuudessa. Onnistut välttämään tunnerikkaan konfliktin, jos et vääristele tapahtumia. Älä sekaannu asioihin, jotka eivät kuulu sinulle.

 

KALAT

Tunteesi karkaavat herkästi käsistä, jos et ole tarkkana. Valitse sanasi tarkkaan. Oikea ajoitus voi säästää sinut monilta harmeilta.

 

OINAS

Pidä henkilökohtaiset asiat yleisöltä piilossa. Huhut lähtevät tänään leviämään pienestä sytykkeestä. Älä anna kenenkään jyrätä ylitsesi.

 

HÄRKÄ

Älä usko kaikkea, mitä sinulle kerrotaan. Terve ennakkoluuloisuus pelastaa sinut hankaluuksilta. Luota vaistoosi tiukan paikan tullen.

 

KAKSONEN

Vietä laatuaikaa rakkaan ihmisen seurassa. On hyvä hetki miettiä sitoutumista. Ihmissuhteissa puhaltavat uudet tuulet.

 

RAPU

Tarjoa apuasi sitä tarvitseville. Voit oppia päivän tapahtumista paljon. Panoksesi saa aikaan merkittäviä muutoksia.

 

LEIJONA

Suunnittele tulevia reissuja. On aika ottaa yhteyttä vanhoihin ystäviin ja muistella menneitä. Taaksepäin palaaminen tekee hyvää.

 

NEITSYT

Satsaa kaikkesi ihmissuhteisiin. Voit saada aikaan positiivisia muutoksia ympäristössäsi. Pelastat perheenjäsenen tai sukulaisen päivän.

 

VAAKA

On aika puhua suoraan. Jaa tuntemuksesi läheisesi kanssa. Perhe ja ystävät menevät tänään kaiken muun edelle.

 

SKORPIONI

Pieni muutos saa aikaan jotain merkittävää. Päivän tapahtumat auttavat sinua hahmottamaan asioiden tärkeysjärjestyksen. Raha-asioissa on luvassa yllätyksiä.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Tunteet mylläävät ja kysymyksiä nousee pintaan. Joku lähipiiristäsi tuottaa sinulle pettymyksen. Ole avoin muutoksille.

 

KAURIS

Saatat joutua kärsimään jonkun toisen tekemistä mokista. Tee selväksi, mitä mieltä olet. Laajenna horisonttiasi juuttumatta yksityiskohtiin.

 

VESIMIES

Valitse sanasi tarkkaan, kun sinulta kysytään mielipidettäsi. Joku saattaa loukkaantua, jos olet liian suora. Älä vaadi liikaa kerralla.

 

KALAT

Päivä sisältää paljon keskusteluja, jotka nostavat tunteesi pintaan. Yritä hillitä itsesi kiperissä tilanteissa. Syyttely ei auta ketään.

 

OINAS

Älä jää murehtimaan asiaa, jota et voi muuttaa. Ole valmis joustamaan periaatteistasi. Tiivis yhteistyö on avain onnistumiseen.

 

HÄRKÄ

Vietä laatuaikaa perheen tai sukulaisten kanssa. Saat heistä virtaa tulevia päiviä varten. Yllätä läheisesi iloisesti.

 

KAKSONEN

Joudut hankalaan välikäteen, jos et ole ollut täysin rehellinen läheisellesi. Viimeistään nyt on aika puhdistaa ilmaa ja kertoa, mitä odotat.

 

RAPU

Pysyttele kotona ja vietä aikaa perheen kanssa. Yritä olla haalimatta liikaa asioita hoitaaksesi. Kiire voi johtaa yhteenottoihin.

 

LEIJONA

Tunteet myrskyävät perhepiirissä. Nosta äänesi kuuluviin ja kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Sinun ei tarvitse olla kaikille mieliksi.

 

NEITSYT

Päivä tuo mukanaan pettymyksen tunteita. Ota faktat sellaisinaan vastaan. Tosiasioiden kiertely vain vaikeuttaisi tilannetta.

 

VAAKA

Kerro rehellisesti, miltä sinusta tuntuu. Avoin keskustelu on paras tapa hoitaa ilmassa roikkuva kysymys. Valitse seurasi huolellisesti.

 

SKORPIONI

Älä tee elämästäsi tarpeettoman monimutkaista. Keskity perheeseen ja kotiin liittyviin asioihin. Rehellisyys pelastaa sinut kiusalliselta tilanteelta.