Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

NEITSYT
Pääsi on tänään pilvissä. Älä anna haaveilun sekoittaa aikataulujasi. Hoida pakolliset asiat pois alta ensin, niin sinulle jää aikaa myös muuhun.

VAAKA
Onni on puolellasi tänään. Päivä on täydellinen uuden aloittamiselle. Kokeile siipiäsi pelkäämättä mahdollista epäonnistumista.

SKORPIONI
Älä odottele muutoksia, vaan toimi itse. Lähde liikkeelle tärkeän asian puolesta. Tutustu ihmisiin ja etsi käsiisi sopivat yhteistyökumppanit.

JOUSIMIES
Joku yrittää pilata maineesi. Kateuden ei pidä antaa tulla suunnitelmiesi esteeksi. Ota kaikki keinot käyttöön pysäyttääksesi juorut.

KAURIS
Voit solmia tänään tärkeitä kontakteja epätodennäköisessä paikassa. Ole liikkeellä avoimin mielin. Tapaat ihmisen, joka tekee sinuun suuren vaikutuksen.

VESIMIES
Suunnittele itsellesi viihdettä ja menoa illaksi. On aika lähteä pitämään hauskaa ihmisten pariin. Ole ajoissa liikkeellä.

KALAT
Joudut jakamaan tänään aikasi kahden ryhmän välillä. Sekä ystäväpiirisi että perhe ansaitsee huomiotasi, joten ole tasapuolinen.

OINAS
Terveytesi ja hyvinvointisi tulisi olla nyt etusijalla. Heikkokuntoisena et jaksa kohdata tulevia haasteita. Suunnittele itsellesi toimiva lukujärjestys.

HÄRKÄ
Herättele seuraelämääsi. Ajan viettäminen eri-ikäisten ihmisten kanssa tekee sinulle hyvää. Tärkeintä on, että ota rennosti.

KAKSONEN 
Älä lannistu, jos saat negatiiviset vastaanoton ideallesi. Ajan kanssa ihmiset lämpenevät ajatuksillesi. Perusteluja kaivataan kuitenkin lisää.

RAPU
Ongelmia ei synny, kunhan otat kaikkien mielipiteet huomioon. Sinulla ei ole mitään syytä potea huonoa omaatuntoa, jos hoidat yhdessä sovitut asiat.

LEIJONA
Itsehillintä osoittautuu tänään hyödylliseksi. Rahasta kannattaa olla tarkkana. Pidä muutenkin tavaroitasi silmällä.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.