Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

On aika kehittää itseäsi. Ota riskejä ja haasta itseäsi pyrkimällä aina vain korkeammalle tavoitteissasi. Seuraa omia unelmiasi yrittämättä olla muille mieliksi.

 

NEITSYT

Mieti tekojesi seurauksia. Nyt ei ole aika hosua, sillä voit saada kiirehtimisellä paljon vahinkoa aikaan. Yhteistyössä on voimaa.

 

VAAKA

Ota opiksi ympärilläsi näkemistäsi asioista. Olet seurassa, josta voit ammentaa paljon. Lähde liikkeelle ja tee rohkeasti muutoksia elämääsi.

 

SKORPIONI

Olet vahvasti onnen suosiossa tänään. On hyvä hetki solmia uusia tuttavuuksia ja jopa aloittaa tuore ihmissuhde. Valmistaudu myös vastalauseisiin ja kiivaisiin keskusteluihin.

 

JOUSIMIES

Sinulla ei ole aikaa hukattavana. Toimi nopeasti ja lähde liikkeelle jo ennen muita. Joku toinen iskee apajillesi, jos olet liian hidas.

 

KAURIS

Pallo on nyt sinulla. Päivä vaatii vastuun kantamista ja nopeita ratkaisuja. Älä pelkää näyttää tunteitasi ja puhua sinua koskettavasta asiasta.

 

VESIMIES

Vilpittömyytesi vetää puoleensa positiivista huomiota. Tuo ideasi päivänvaloon ja kuulostele, mitä mieltä muut ovat niistä. Nyt ei ole aika piiloutua katseilta.

 

KALAT

Saatat myöhästellä tänään. Varaa runsaasti aikaa paikasta toiseen siirtymiseen. On tärkeää, että teet hyvän vaikutuksen uusiin ihmisiin.

 

OINAS

Intosi ajaa sinua eteenpäin paremmin kuin mikään muu. Ilmassa on epävarmuutta, jolle et voi mitään. Ole kärsivällinen itseäsi ja muita kohtaan.

 

HÄRKÄ

Keräät tänään paljon huomiota. Älä pode huonoa omaatuntoa asioista, joista et ole vastuussa. Rakkauselämäsi on etusijalla.

 

KAKSONEN

Tunteet ovat tänään pinnassa. Tilanne saattaa ryöstäytyä käsistä, jos et ole valmis kuuntelemaan ja tulemaan vastaan. Pysy rauhallisena ja rehellisenä.

 

RAPU

On aika tarkistaa työelämääsi liittyvät tavoitteet. Vietä aikaa kotona ja pohdi tilannettasi. Anna mielikuvituksesi laukata ja luoda sinulle vaihtoehtoja.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.