Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Määrätietoisuutesi vie sinut läpi kaikista esteistä. On aika tehdä arkeesi muutoksia. Riko rutiineja ja vanhoja kaavoja, sillä tarvitset nyt laajemman horisontin.

 

LEIJONA

Älä anna mielikuvituksesi laukata minne sattuu. Palauta asiat oikeaan mittakaavaan. Jos annat tunteidesi hallita sinua, joudut nopeasti ongelmiin uusien ihmisten kanssa.

 

NEITSYT

Saat hyödyllistä tietoa, joka kannattaa ottaa huomioon päätöksissäsi. Älä aseta itsellesi turhia rajoja. Tänään on rohkean toiminnan aika.

 

VAAKA

Luvassa voi olla jännitteitä työpaikalla tai kotona. Ole valmis antamaan siimaa ja pyri ratkaisemaan asiat positiivisen asenteen avulla. Myönteinen ajattelu vie pitkälle.

 

SKORPIONI

Ole nopea liikkeissäsi ja hoida oma osuutesi vastuullisesti pois alta. On hyvä hetki itsesi kehittämiseen. Mieti, mikä sinua kiinnostaa eniten.

 

JOUSIMIES

Pidä kiinni oikeuksistasi. Joku yrittää sysätä sinut nurkkaan, ellet ole valppaana. Tarkista faktat ja huolehdi siitä, että tietosi tulee luotettavasta lähteestä.

 

KAURIS

Lupaava tarjous pelastaa päiväsi. Ilahduta läheistäsi spontaanilla yllätyslahjalla ja juhlista hyviä uutisia hänen kanssaan. Jos muutat omaa käytöstäsi, huomaat eron välittömästi ympäristössäsi.

 

VESIMIES

Kotona pysyttely sopii sinulle tänään hyvin. Älä revittele liikaa päätöksissäsi. Pelaa varman päälle ja keskity hoivamaan ihmissuhdettasi.

 

KALAT

Olemalla vilpitön ja kaikelle avoin vedät puoleesi onnellisia sattumuksia. Hyvä tilaisuus osuu tänään kohdallesi. Rahatilanteesi kääntyy lupaavaan suuntaan.

 

OINAS

Lyö asioita lukkoon. On aika edetä täydellä höyryllä kohti päämääriäsi. Juttele tulevaisuudesta yhdessä läheisesi kanssa.

 

HÄRKÄ

Saatat reagoida vahvasti lähipiirin palautteeseen. Hillitse haluasi näpäyttää takaisin ja mieti, mistä kuulemasi kommentit tulevat.  Neuvoissa voi olla jotain hyvääkin.

 

KAKSONEN

Hemmottele tänään itseäsi. Piristävä uudistus ulkonäköösi voi tehdä ihmeitä seuraelämällesi. Seuraa omia vaistojasi massan mielipiteen sijaan.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.