Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

On tärkeää. että tunnet olosi kotoisaksi. Panosta viihtyvyyteen pikkurahalla, sillä nyt on hyvä pitää yllä säästäväistä linjaa. Sinun ei tarvitse odotella muiden hyväksyntää.

 

RAPU

Käytä aikasi viisaasti. Älä hermostu, vaikka ihmissuhteet takkuaisivat. Pidä ajatuksesi kirkkaina ja uskalla olla erilainen.

 

LEIJONA

Ota yhteyttä ihmisiin, jotka voivat auttaa sinua unelmiesi toteuttamisessa. Aloita muutokset itsestäsi. Ilmassa on runsaasti romantiikkaa.

 

NEITSYT

Etene asioissa varoen. Tiedossa on ongelmia, jos kuulutat suunnitelmasi muiden tietoon. Huolehdi ensin vähin äänin siitä, että pääset alkuun.

 

VAAKA

Laadi suunnitelma ja lähde toteuttamaan sitä täydellä höyryllä. Sinulla riittää hyviä ideoita, jotka saavat liikettä myös muihin. Itseluottamuksesi on kohdillaan.

 

SKORPIONI

Älä ole liian optimistinen rahan kanssa. Unelmointi tekee hyvää, mutta pidä tosiasiat mielessäsi. Aloita muutosten rakentaminen pienistä asioista.

 

JOUSIMIES

Kiinnitä huomiota siihen, mitä sanot. Ole rehellinen odotuksistasi kertoessasi. Kohdallesi osuu hyvä tilaisuus, johon kannattaa tarttua.

 

KAURIS

Älä jousta periaatteistasi vain konfliktin pelossa. Sinun ei tarvitse antaa siimaa liikaa vaativalle ihmiselle. Kysy, niin mikään ei jää epäselväksi.

 

VESIMIES

Älä pelaa pelejä. Tee selkeä päätös ja pysyttele siinä loppuun asti. Jätä jälkeesi parhaan mahdollisen vaikutuksen olemalla suora ja rehellinen.

 

KALAT

Sinulta pyydetään paljon. Vaatimukset voivat koskea raha-asioita tai ihmissuhteita. Pidä huoli itsestäsi ja pyydä apua, jos tarve iskee.

 

OINAS

Lähde liikkeelle. Odottelu käy pian hermoillesi, kun asiat eivät etene. Kuuntele vaistoasi ja tee siirtosi siihen perustuen.

 

HÄRKÄ

Tarkastele kaikkea, mitä sinulle on tarjolla. Joku lupailee sinulle tyhjiä, mikä on vaarassa viedä kallisarvoista aikaasi. Keskity itseesi ja omiin haaveisiisi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.