Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ
On aika keskittyä omiin projekteihisi. Yhteistyö saattaa tökkiä tänään. Romantiikka tuo valoa ja jännitystä päivääsi.

 

KAKSONEN
Odotuksesi eivät täyty tänään. Älä aseta rimaa liian korkealle ja ole valmis joustamaan muutosten edessä. Vaikuta asioihin taustalta käsin.

 

RAPU
Tarvitset apua kotiin liittyvissä askareissa. Ota saamasi tarjous vastaan ja muista ystävää vastapalveluksella. Juhlista päivää rakkaan ihmisen seurassa.

 

LEIJONA
On hyvä hetki muutoksille. Ota kaikki uusi vastaan avoimin mielin. Suuntaa kohti haasteita ja ole valmis ylittämään itsesi.

 

NEITSYT
Ota opiksesi näkemästäsi ja kehitä strategiaasi. Optimistinen asenne on paras valttisi ongelmia vastaan. Saat paljon aikaan itsenäisesti työskennellen.

 

VAAKA
Onni on tänään puolellasi. Verkostoituminen kannattaa nyt, sillä tapaat jatkuvalla syötöllä mielenkiintoisia ihmisiä. Kokeile rohkeasti jotain uutta ja ylläty.

 

SKORPIONI
Lähde testaamaan taitojasi uudelle alueelle. Tapaat matkan varrella ihmisen, josta voit ammentaa inspiraatiota. Avaa ovi muutoksille.

 

JOUSIMIES
Tee asiat omalla tavallasi. Tänään ei kannata totella liian orjallisesti sääntöjä. Toteuta itseäsi ja seuraa vaistoasi joka tilanteessa.

 

KAURIS
Ota hyvät ideasi käyttöön. Energiasi saa vauhtia myös ihmisiin ympärilläsi. Yhdessä saatte hienoja muutoksia liikkeelle.

 

VESIMIES
Työsi on merkittävä osa elämääsi. Älä kuitenkaan anna ihmissuhteiden kärsiä kiireidesi vuoksi. Hyvällä suunnittelulla löydät aikaa myös yksityiselämällesi.

 

KALAT
On hyvä hetki menneisiin palaamiselle. Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin ja muistele yhteisiä aikoja. Voit palauttaa tärkeän ihmissuhteen oikeille raiteille.

 

OINAS
Ota itsekuri käyttöön, jos haluat oppia jotain uutta. Tulevaisuutesi on omissa käsissäsi. Määrätietoisuus ja optimismi ovat parhaat aseesi tänään.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.