Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS
Pidä rauha maassa. Älä tungettele toisten reviirille, niin ilmapiiri ei kärsi. Suoraselkäisyys ja avoimuus pitävät sinut etäällä ongelmista.

 

HÄRKÄ
Mieti, mikä sinulle on tärkeintä ja järjestä ohjelmasi sen mukaan. Pidä silmällä budjettiasi ja vältä ylimääräsiä menoja. Keskustelu tuttavan kanssa avaa sinulle ovia.

 

KAKSONEN
Älä levittele tietojasi liian innokkaasti eteenpäin. Saatat joutua kärsimään puheliaisuudestasi myöhemmin. Jätä ilmaan hieman salamyhkäisyyttä.

 

RAPU
Tee jotain, josta nautit täysillä. Sinun on aika päästä toteuttamaan itseäsi. Hyvällä suunnittelulla ja panostuksella vain taivas on rajana.

 

LEIJONA
On aika siirtyä sanoista toimintaan. Viehätysvoimasi puree uuteen tuttavuuteen. Älä ylläty, jos hän lähestyy sinua pian uudestaan.

 

NEITSYT
Hauskanpito on etusijalla. Anna iloisen luonteesi kuplia ja sulostuttaa myös muiden päivää. Pidä silmät auki myös hyödyllisten kontaktien varalta.

 

VAAKA
Uskalla näyttää tunteesi tänään. Rohkeutesi rakkauselämässä palkitsee sinut ennemmin tai myöhemmin. On aika tehdä suuria päätöksiä.

 

SKORPIONI
Sinulla on paljon annettavaa, joten lakkaa aliarvioimasta itseäsi. Mene pystypäin kohti tavoitteitasi. Saat nopeasti apua ympäriltäsi, jos vain pyydät.

 

JOUSIMIES
Rehellisyys saattaa viedä sinut kiusalliseen tilanteeseen. Avoimuudellasi on onneksi myös positiivisia seurauksia. Pääset tänään hyviä harppauksia eteenpäin.

 

KAURIS
Etsiydy oikeiden ihmisten seuraan. Tärkeintä on, että voit jakaa ajatuksiasi avoimessa ja rakentavassa ilmapiirissä. Älä ota terveyteesi liittyviä riskejä.

 

VESIMIES
Älä kiusaa itseäsi jäämällä tilanteeseen, jossa olosi on epävarma. Etsi tiesi turvallisemmalle maaperälle ja rentoudu. Vietä aikaa rakkaittesi kanssa.

 

KALAT
Opit paljon, jos tarkkailet muiden käytöstä ongelmatilanteissa. Kokeile uutta tapaa konfliktien hoitamisessa. Se poikii elämääsi jotain tervetullutta.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.