Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Oinas

Älä pidä ihmissuhteitasi itsestäänselvyyksinä. Omista enemmän aikaa läheisellesi, joka on kaivannut sinua seuraansa viime aikoina.

Härkä

Pidä huoli vain omista asioistasi. Ilmapiiri kiristyy, jos yrität neuvoa muita. Pidät matalaa profiilia, niin vältyt yhteenotoilta.

Kaksonen

Tapaat ihmisen, joka tekee sinuun suuren vaikutuksen. Teet nyt ratkaisuja tulevaisuutta koskien. Etsi lisää tietoa sinua kiinnostavasta asiasta.

Rapu

Kinnitä huomiota ystäviesi ja perheenjäsentesi toiveisiin. Älä menetä malttiasi, vaikka joku koettelisi kärsivällisyyttäsi.

Leijona

Joku lähelläsi on yliherkällä tuulella. Diplomaattinen asenne on tänään tarpeen. Pidä yksityisasiasi pienen piirin tiedossa.

Neitsyt

Omistaudu ihmissuhteellesi. Kumppanisi tarvitsee sinua, joten jätä muut asiat toistaiseksi sivuun. Menneessä eläminen ei kannata.

Vaaka

Rakkauselämäsi näyttää lupaavalta. Nyt on hyvä aika tavata uusia ihmisiä. Hemmottele itseäsi hyvällä ruoalla tai ostamalla jotain kivaa.

Skorpioni

Tee tarvittavat muutokset jo tänään. Sinun kannattaa ajatella nyt tulevaisuuttasi. Reissuun lähteminen on hyvä ajatus.

Jousimies

Olosi voi olla rauhaton. Lähde ihmisten ilmoille saamaan uutta ajateltavaa. Yksin et saa tänään juuri mitään aikaiseksi.

Kauris

Sinulle avautuu uusia, mielenkiintoisia mahdollisuuksia. Tee heti kättelyssä  selväksi, mitä odotat tulevaisuudelta.

Vesimies

Älä kerro ihmisille ainoastaan asioita, joita he haluavat kuulla. Ole rehellinen, sillä vain totuuden kertominen voi vaikuttaa tapahtumiin.

Kalat

Käytännön asioissa ilmenee ongelmia. Pidä yllä hyvää järjestystä niin hyvin kuin pystyt. Terveydentilaasi kannattaa tarkkailla.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

JOUSIMIES

Saat päivän haasteista energiaa. Mikään ei nyt saa sinua säikkymään. Johtajan rooli lankeaa tänään todennäköisesti sinulle.

 

KAURIS

Valitse sanasi tarkasti välttääksesi tarpeettoman draaman. Älä yritä pakottaa ketään muottiisi. Anna jokaiselle tilaa.

 

VESIMIES

Järjestelmällisyys ja suunnitelmallisuus pelastavat sinut kaaokselta. Pidä jalat maan pinnalla, sillä nyt ei ole aika haihatella.

 

KALAT

Pidä pää kylmänä. Päivä vaatii tilannetajua ja nopeaa toimintaa. Puhu totta, sillä valkoinen valhe saattaa saada ikävää jälkeä aikaan.

 

OINAS

Tee arkeasi helpottava ratkaisu. Sinun on aika päästää itsesi vähemmällä. Stressin hiipuminen nostaa huomattavasti elämänlaatuasi.

 

HÄRKÄ

Hoida tekemättömiä asioita pois alta. Kyseessä voi olla rahaan tai terveyteesi liittyvä kysymys. Kääri hihat hyvissä ajoin ennen vuodenvaihdetta.

 

KAKSONEN

Kuuntele kaikkien mielipiteitä tuputtamatta omiasi. Joku, joka ei jaa näkemyksiäsi saattaa heittäytyä hankalaksi. Ole kärsivällinen.

 

RAPU

Älä päästä tunteitasi niskan päälle. Pidä rauha maassa ja vältä kytevä konflikti diplomatialla. Kompromissi tuo tilanteeseen ihmepelastuksen.

 

LEIJONA

Kaunista kotiasi tulevia pyhiä varten. Vietä laatuaikaa perheen kanssa ja päivitä kuulumisia. Valmistaudu tulevaan juhlakauteen.

 

NEITSYT

Joudut turvautumaan puheenlahjoihisi tänään. Saatat jumittua pitkään väittelyyn, jossa vahvat persoonat ottavat toisistaan mittaa.

 

VAAKA

Lähde tutustumaan uusiin maisemiin. Pitkä keskustelu ystävän tai perheenjäsenen kanssa avartaa näkökulmaasi. Haaveesi on askeleen lähempänä.

 

SKORPIONI

Ota keskenkeräiset rahakysymykset käsittelyyn. On aika hoitaa pois alta ne asiat, jotka eivät voi odottaa ensi vuoteen. Ole tehokas.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Ole läsnä ja kuuntele läheistäsi, joka tarvitsee sinua. On aika huoltaa ihmissuhteita kaikella liikenevällä energiallasi. Rakkaus kiilaa tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

KAURIS

Katso kokonaiskuvaa takertumatta yksityiskohtiin. Ääripäihin lipsumista kannattaa välttää. Älä ylikuormita itseäsi turhaan.

 

VESIMIES

Kuuntele sydäntäsi päätöksissäsi. Muiden mielipiteillä ei ole merkitystä. Suodata huolellisesti kaikki, mitä sinulle kerrotaan.

 

KALAT

Läheistesi neuvoja on syytä kuunnella. Tarvitset tukiverkostoasi päivän haasteista selviytyäksesi. Tee parhaasi muotoillaksesi ajatuksesi sanoiksi.

 

OINAS

Suunnittele tulevia reissuja, vaikka ne olisivat vasta haaveiden tasolla. Opit tänään jotain tärkeää itsestäsi. Se auttaa sinua ratkaisujen tekemisessä.

 

HÄRKÄ

Lähde liikkeelle, jos todella haluat saada asioihin selvyyttä. Tarvitset kaiken mahdollisen tiedon, mitä on tarjolla. Saat apua yllättävältä taholta.

 

KAKSONEN

Elämääsi palaa vanhoja tuttuja menneisyydestä. Täytä päiväsi hauskanpidolla ja yllätyksillä. Älä anna kenenkään puhua sinua ympäri luopumaan periaatteistasi.

 

RAPU

Hoida käytännön kysymys pois päiväjärjestyksestä ennen kuin se pääsee pahenemaan. Sinun on aika laatia suunnitelmia tulevaisuutta varten.

 

LEIJONA

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. Ostoskierros joulutunnelmissa voisi olla paikallaan. Juttele tulevaisuudesta rakkaittesi kanssa.

 

NEITSYT

Perheen ja kodin sisäiset asiat vaativat hienotunteisuutta. Kritiikkiäsi ei oteta kovin hyvin vastaan. Ole kärsivällinen niin itseäsi kuin muitakin kohtaan.

 

VAAKA

On aika potkaista joulusesonki käyntiin. Soita vanhoille ystäville tai sukulaisille kuulumisia kyselläksesi. Ilahduta läheistäsi yllätyslahjalla.

 

SKORPIONI

Mene avuksi pulaan joutuneille. Valitse huolellisesti, mihin käytät tänään aikasi ja energiasi. Saat loistavan vinkin tulevaa varten.