Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

JOUSIMIES
Päästä irti asioista, jotka pidättelevät sinua. On aika suunnata täysillä eteenpäin. Puhdista mielesi pahaa oloa aiheuttavista tekijöistä.

 

KAURIS
Toimi sinulle tärkeän asian puolesta. On hyvä hetki tehdä lahjoitus tai auttaa apua tarvitsevaa. Valmistele kotia tulevaa juhlasesonkia varten.

 

VESIMIES
Salaisuuden pitäminen ei ole tänään helppoa. Tee asiat omalla tavallasi. Viime hetken muutokset voivat olla paikallaan.

 

KALAT
Auttamisenhalusi on korkealla. Tee jotain konkreettista ollaksesi muille hyödyksi. Romanttinen ele tuo ihmissuhteeseesi säpinää.

 

OINAS
Välttele konflikteja, vaikka olisit tulisella tuulella. Riitelyn lopputulos vie mielialasi vain alamaihin ja sinut kohti epätoivottuja muutoksia.

 

HÄRKÄ
Tiedät vaistomaisesti, mikä on sinulle hyväksi ja mikä ei. Ulos lähteminen ja ihmisiin tutustuminen kannattaa tänään. Uudet kontaktit ovat aina hyvästä.

 

KAKSONEN
Pidä mielesi avoimena. Päätöksiä ei tarvitse tehdä ennen kuin olet valmis niihin. Älä pelkää muutoksia, sillä ne vievät sinua hyvään suuntaan.

 

RAPU
Optimismi on paras valttisi. Avaa suusi, niin alkaa tapahtua. On aika siirtyä jahkailusta tositoimiin.

 

LEIJONA
Tänään kannattaa vaalia kohtuutta. Äärimmäinen käytös kostautuu nopeasti. Luota viehätysvoimaasi, joka toimii täysillä kierroksilla.

 

NEITSYT
Menneisyyden kokemukset auttavat sinua tekemään päätöksiä tässä hetkessä. Raha-asiat kaipaavat joustavuutta. Tiellesi on tulossa romantiikkaa.

 

VAAKA
Ole tarkkana sanoistasi etenkin kotona. Yllättävä muutos aiheuttaa epävarmuuden tunteita. Anna pölyn laskeutua ennen kuin toimit.

 

SKORPIONI
Tarvitset tänään käytännönläheistä asennetta. Persoonallisuutesi herättää kiinnostusta ympärilläsi. On hyvä hetki lähteä reissuun rakkaasi kanssa.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä sivuuta pieneltä vaikuttavaa ongelmaa. Etenkin terveyteen liittyvät kysymykset on parasta ottaa vakavasti. Satsaa tasapainoiseen ruokavalioon ja liikuntaan.

 

KALAT

Viilaa raha-asiasi kuntoon. Nyt ei kannata ottaa riskejä taloudellisissa kysymyksissä. Pelaa varman päälle ja odottele varmempia aikoja.

 

OINAS

Keskity kehittämään itseäsi ja auttamaan muita. Saat valtavasti irti ihmissuhteista, jos olet avoin. Vuorovaikutus on kaiken hyvän avain.

 

HÄRKÄ

Avoimuus ja rehellisyys ovat parhaat valttisi. Saat takaisin positiivisen energian, jota lähetät eteenpäin. Ajattele kaikkien yhteistä etua.

 

KAKSONEN

Sinulla on hyviä ideoita ja luovuutta vaikka millä mitalla. Jarruttele kuitenkin hieman vauhtiasi. Mieti tarkkaan, mitä mistäkin vedosta seuraa.

 

RAPU

Ota kaikki irti valokeilasta. Sinun on oltava tänään parhaimmillasi, sillä kohdallesi osuu muutama loistava tilaisuus. Älä anna niiden livahtaa ohitsesi.

 

LEIJONA

Tee aloite ja avaa keskustelua aiheesta, johon ei ole helppo tarttua. On aika puhdistaa ilmaa. Vietä aikaa perheen ja ystävien seurasta nauttien.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. On aika palata menneisiin ja muistella yhdessä kokemianne asioita. Elämääsi tulvii nyt uusia ja kiinnostavia käänteitä.

 

VAAKA

Lähde liikkeelle. Sinulla riittää energiaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Älä jätä tänään mitään onnen varaan.

 

SKORPIONI

Satsaa kotiisi ajallisesti ja taloudellisesti. Mielenrauha on taattu, jos pidät ympäristösi hyvässä järjestyksessä. Simppeli on kaunista.

 

JOUSIMIES

Älä tee siirtoa ennen kuin olet varma asiastasi. Suodata tarkkaan jutut, joita sinulle kerrotaan. Joku ei kerro sinulle koko totuutta.

 

KAURIS

Ota koko kapasiteettisi käyttöön. Nyt ei ole aika pitää taitojasi piilossa yleisöltä. Saat rakentavaa palautetta tarkkanäköiseltä ystävältä.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.