Lue, mitä tähdet kertovat sinulle.

Jousimies

Kaikki eivät nyt halua parastasi. Valitse huolellisesti ihmiset, joille uskoudut tänään. Sinun kannattaa suojella itseäsi.

Kauris

Vie loppuun kesken jääneet projektit. Päivä saattaa sisältää kaikenlaista tylsää, mutta pakollista tekemistä. Ne on parempi hoitaa pois alta ennen joulupyhiä.

Vesimies

Mene kohti uusia asioita. Vanhaan kiinni jääminen ei kannata. Jos yrität miellyttää muita liikaa, saatat unohtaa omat tavoitteesi samalla.

Kalat

Vanhat kaunat saattavat nousta tänään pintaan. Pyri kohtelemaan kaikkia tasa-arvoisesti. Epäreilusta käytöksestä loukkaantunut ihminen voi suuttua sinulle toden teolla.

Oinas

Älä odottele, että asiat tapahtuvat itsestään. Voit itse tehdä nyt paljon. Solmit tänään hyviä kontakteja lähestymällä reippaasti vieraita ihmisiä.

Härkä

Saat tänään uutta näkökulmaa asioihin juttelemalla perheenjäsenen kanssa. Hän saa sinut ajattelemaan tilannettasi toisenlaiselta kantilta kuin yleensä.

Kaksonen

Tee päätös ja pidä se. Määrätietoisuudesta on tänään hyötyä. Voit päästä haluamaasi pisteeseen vain pitämällä motivaatiosi korkealla.

Rapu

Älä välttele vastuuta. Seiso sanojesi takana loppuun asti. Joku pohtii nyt, oletko hänen luottamuksensa arvoinen.

Leijona

Kerro mielipiteesi avoimesti. Ajatuksesi tekevät vaikutuksen ihmisiin ympärilläsi. Älä pelkää tulevasi tuomituksi.

Neitsyt

Tarkkaile tänään muita ihmisiä. Sinun ei nyt tarvitse olla tapahtumien keskipisteessä, sillä sivusta katsominen on aivan yhtä tärkeää.

Vaaka

Haluat uusia kokemuksia. Seuraa vaistoasi ja tee asioita, jotka tuottavat sinulle eniten iloa. Itsensä likoon laittaminen palkitaan tänään.

Skorpioni

Pidä huoli siitä, että saat sinulle kuuluvat kiitokset. Huomauta läheisillesi asiasta, jos muu ei auta. Sinun on tänään uskallettava olla esillä.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Tunteet mylläävät ja kysymyksiä nousee pintaan. Joku lähipiiristäsi tuottaa sinulle pettymyksen. Ole avoin muutoksille.

 

KAURIS

Saatat joutua kärsimään jonkun toisen tekemistä mokista. Tee selväksi, mitä mieltä olet. Laajenna horisonttiasi juuttumatta yksityiskohtiin.

 

VESIMIES

Valitse sanasi tarkkaan, kun sinulta kysytään mielipidettäsi. Joku saattaa loukkaantua, jos olet liian suora. Älä vaadi liikaa kerralla.

 

KALAT

Päivä sisältää paljon keskusteluja, jotka nostavat tunteesi pintaan. Yritä hillitä itsesi kiperissä tilanteissa. Syyttely ei auta ketään.

 

OINAS

Älä jää murehtimaan asiaa, jota et voi muuttaa. Ole valmis joustamaan periaatteistasi. Tiivis yhteistyö on avain onnistumiseen.

 

HÄRKÄ

Vietä laatuaikaa perheen tai sukulaisten kanssa. Saat heistä virtaa tulevia päiviä varten. Yllätä läheisesi iloisesti.

 

KAKSONEN

Joudut hankalaan välikäteen, jos et ole ollut täysin rehellinen läheisellesi. Viimeistään nyt on aika puhdistaa ilmaa ja kertoa, mitä odotat.

 

RAPU

Pysyttele kotona ja vietä aikaa perheen kanssa. Yritä olla haalimatta liikaa asioita hoitaaksesi. Kiire voi johtaa yhteenottoihin.

 

LEIJONA

Tunteet myrskyävät perhepiirissä. Nosta äänesi kuuluviin ja kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Sinun ei tarvitse olla kaikille mieliksi.

 

NEITSYT

Päivä tuo mukanaan pettymyksen tunteita. Ota faktat sellaisinaan vastaan. Tosiasioiden kiertely vain vaikeuttaisi tilannetta.

 

VAAKA

Kerro rehellisesti, miltä sinusta tuntuu. Avoin keskustelu on paras tapa hoitaa ilmassa roikkuva kysymys. Valitse seurasi huolellisesti.

 

SKORPIONI

Älä tee elämästäsi tarpeettoman monimutkaista. Keskity perheeseen ja kotiin liittyviin asioihin. Rehellisyys pelastaa sinut kiusalliselta tilanteelta.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Älä tee itsestäsi numeroa. Hoida hommasi kaikessa hiljaisuudessa ja etene hitaasti, mutta varmasti kohti tavoitteitasi. Ota mielikuvitus avuksi.

 

KAURIS

Ole koko sydämelläsi mukana siinä, mitä teet. Et voi epäonnistua, jos olet rehellinen itsellesi. Anna vaistosi johdattaa sinua eteenpäin.

 

VESIMIES

Nyt ei ole aika kuuluttaa tunteitasi kaikkien korviin. Vetäydy tarkkailemaan, mitä ympärilläsi on meneillään. Vältä hätiköityjä johtopäätöksiä.

 

KALAT

Kohdallesi osuu tarjous, jota kannattaa tarkastella suurennuslasin kanssa. Mieti, kuka siitä hyötyy. Valppaus voi säästää sinut narutetuksi tulemiselta.

 

OINAS

Ole kriittinen kuuntelija, sillä liikkeellä on vääristelyä tietoa. Ota asioista itsenäisesti selvää. Joku yrittää johtaa sinua tahallaan harhaan.

 

HÄRKÄ

Vanha tuttu menneisyydestä voi olla sinulle suureksi avuksi tänään. Kysy ujostelematta vastapalvelusta, sillä hän on sinulle sellaisen velkaa.

 

KAKSONEN

Yhteistyö on tänään paras mahdollinen voimavarasi. Puhalla työkavereiden tai ystävien kanssa yhteen hiileen. Lopputulos yllättää teidät positiivisesti.

 

RAPU

Älä jätä hyvää ideaa vain puheen tasolle. On aika kääriä hihat ja ryhtyä toimeen. Ota tarjottu apu vastaan avoimin mielin.

 

LEIJONA

Nostata juhlatunnelmaa. Joku lähipiiristäsi saattaa kaivata apua jouluaskareissa. Valmistaudu tuleviin pyhiin turhia stressaamatta.

 

NEITSYT

Perhepiirissä nousee pintaan erimielisyyksiä. Erityisesti rahakysymykset saattavat aiheuttaa kränää. Ole kärsivällinen ja anna jokaiselle tilaa.

 

VAAKA

Vietä aikaa kotona nostalgisissa merkeissä. On hyvä hetki kuluneen vuoden muistojen summaamiselle. Nauti laatuajasta rakkaittesi kanssa.

 

SKORPIONI

Keskity itseesi ja siihen, mitä haluat saavuttaa. Pidä päämääräsi päällimmäisinä mielessäsi. Muista, että ratkaisusi vaikuttavat myös ihmisiin ympärilläsi.