Lue, mitä tähdet kertovat sinulle.

Jousimies

Kaikki eivät nyt halua parastasi. Valitse huolellisesti ihmiset, joille uskoudut tänään. Sinun kannattaa suojella itseäsi.

Kauris

Vie loppuun kesken jääneet projektit. Päivä saattaa sisältää kaikenlaista tylsää, mutta pakollista tekemistä. Ne on parempi hoitaa pois alta ennen joulupyhiä.

Vesimies

Mene kohti uusia asioita. Vanhaan kiinni jääminen ei kannata. Jos yrität miellyttää muita liikaa, saatat unohtaa omat tavoitteesi samalla.

Kalat

Vanhat kaunat saattavat nousta tänään pintaan. Pyri kohtelemaan kaikkia tasa-arvoisesti. Epäreilusta käytöksestä loukkaantunut ihminen voi suuttua sinulle toden teolla.

Oinas

Älä odottele, että asiat tapahtuvat itsestään. Voit itse tehdä nyt paljon. Solmit tänään hyviä kontakteja lähestymällä reippaasti vieraita ihmisiä.

Härkä

Saat tänään uutta näkökulmaa asioihin juttelemalla perheenjäsenen kanssa. Hän saa sinut ajattelemaan tilannettasi toisenlaiselta kantilta kuin yleensä.

Kaksonen

Tee päätös ja pidä se. Määrätietoisuudesta on tänään hyötyä. Voit päästä haluamaasi pisteeseen vain pitämällä motivaatiosi korkealla.

Rapu

Älä välttele vastuuta. Seiso sanojesi takana loppuun asti. Joku pohtii nyt, oletko hänen luottamuksensa arvoinen.

Leijona

Kerro mielipiteesi avoimesti. Ajatuksesi tekevät vaikutuksen ihmisiin ympärilläsi. Älä pelkää tulevasi tuomituksi.

Neitsyt

Tarkkaile tänään muita ihmisiä. Sinun ei nyt tarvitse olla tapahtumien keskipisteessä, sillä sivusta katsominen on aivan yhtä tärkeää.

Vaaka

Haluat uusia kokemuksia. Seuraa vaistoasi ja tee asioita, jotka tuottavat sinulle eniten iloa. Itsensä likoon laittaminen palkitaan tänään.

Skorpioni

Pidä huoli siitä, että saat sinulle kuuluvat kiitokset. Huomauta läheisillesi asiasta, jos muu ei auta. Sinun on tänään uskallettava olla esillä.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi sotkea suunnitelmiasi. Päivä heittää sinut yllättäviin tilanteisiin, joissa on sopeuduttava nopeasti. Ota muutokset avosylin vastaan.

 

RAPU

Joudut selittelemään tekemisiäsi. Älä hermostu, vaan perustele näkemyksesi kaikessa rauhassa. Tarjoa apua pulaan joutuneelle kaverille.

 

LEIJONA

Pidä mielipiteesi omaa tietonasi tänään. Väittelyyn joutuminen voi sotkea suunnitelmasi tänään. Näytä läheisellesi olevasi luotettava.

 

NEITSYT

Lykkää muutoksia liikkeelle. Moni asia on tänään kiinni sinusta. Kiinnitä huomiota terveyteesi ja tarkistuta mielessäsi pyörivä pikkuseikka.

 

VAAKA

On aika järjestellä raha-asioita. Älä anna sen stressata sinua tarpeettomasti. Kysy asiantuntijan apua, jos sinulta loppuvat ideat kesken.

 

SKORPIONI

Heittäydy luovaksi. Anna mielikuvituksesi laukata ja kokeile reippaasti jotain uutta. Etenkin kotiin liittyvissä kysymyksissä kannattaa olla avoin uudelle.

 

JOUSIMIES

Ole tarkkana uusien tuttavien kanssa. Ongelmia saattaa ilmetä nopeasti, jos uskoudut väärälle ihmiselle. Luota vaistoosi, niin et osu harhaan.

 

KAURIS

Järjestelmällisyys on kaiken hyvän alku. Suunnittele aikataulusi huolellisesti ja pidä niistä parhaasi mukaan kiinni. Pieniltä yllätyksiltä ei voi välttyä.

 

VESIMIES

Älä hyppää pää edellä uusiin seikkailuihin. Mieti, mikä sinulle on nyt tärkeintä. Et voi saada kaikkea kerralla, joten keskity yhteen asiaan kerrallaan.

 

KALAT

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Saat ympäriltäsi tarvitsemaasi tukea eteenpäin päästäksesi. On aika tehdä muutoksia kotiisi.

 

OINAS

Älä anna kenenkään asettaa sinulle rajoja. Päätä itse, mihin pystyt. Diplomaattinen asenne on tarpeen tänään sotkuja selvitellessäsi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi ihmisiltä, joilla on sinua enemmän kokemusta. Muista kunnioittaa jokaisen mielipiteitä ja antaa muille tilaa. Ole avoin uusille ideoille.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Pidä silmät auki. Päivä on täynnä kiinnostavia tapahtumia ja ihmisiä. Saat uutta potkua paikallaan junnaavaan projektiin.

 

RAPU

Ole valmis muutoksiin. Pidä kiinni budjetista, sillä ylimääräinen rahanmeno ei tiedä hyvää. Älä kerää lisää stressinaiheita.

 

LEIJONA

Pidä impulssisi hallinnassa. Tunnepitoinen keskustelu saattaa karata käsistä nopeasti tänään. Tarvitset aikaa itsellesi.

 

NEITSYT

Älä johda ketään harhaan. Pidä huolta siitä, että sanasi ymmärretään oikein. Onni potkii sinua tänään moneen otteeseen.

 

VAAKA

Älä ota tarpeettomia riskejä. Odota tasaisempaa hetkeä uusia juttuja kokeillaksesi. Toistaiseksi kannattaa pelata varman päälle.

 

SKORPIONI

Hoida väärinkäsitykset kuntoon niin pian kuin mahdollista. Älä jätä puolitiehen mitään. Määrätietoisuutesi avaa ovia tänään.

 

JOUSIMIES

Vaihda maisemaa. Tarvitset uusia tuulia inspiraatiota saadaksesi. On hyvä hetki tutustua ihmisiin ja solmia kiinnostavia kontakteja.

 

KAURIS

Avaa silmäsi ja testaa jotain uutta. Erityisesti raha-asioissa kannattaa olla avoin vaihtoehdoille. Ratkaisu löytyy yllättävältä taholta.

 

VESIMIES

Tarvitset lisäenergiaa. Motivoi itsesi liikkeelle, sillä päivä on täynnä haasteita. Kaikki ei suju tänään odotustesi mukaan.

 

KALAT

Kodin ja perheen asiat menevät kaiken muun edelle. On aika puhua läheisesi kanssa tulevaisuudesta. Ilmassa on romantiikkaa.

 

OINAS

Keskity muiden auttamiseen. Lähipiirissäsi on ihminen, joka kaipaa sinua lähelleen. Seuraa vaistoasi, joka ei jätä sinua pulaan.

 

HÄRKÄ

Pidä kiinni sovituista jutuista. Tärkeintä on tänään huolellisesti laadittu suunnitelma. Pyydä apua tarpeen vaatiessa.