Lue, mitä tähdet kertovat sinulle.

Jousimies

Kaikki eivät nyt halua parastasi. Valitse huolellisesti ihmiset, joille uskoudut tänään. Sinun kannattaa suojella itseäsi.

Kauris

Vie loppuun kesken jääneet projektit. Päivä saattaa sisältää kaikenlaista tylsää, mutta pakollista tekemistä. Ne on parempi hoitaa pois alta ennen joulupyhiä.

Vesimies

Mene kohti uusia asioita. Vanhaan kiinni jääminen ei kannata. Jos yrität miellyttää muita liikaa, saatat unohtaa omat tavoitteesi samalla.

Kalat

Vanhat kaunat saattavat nousta tänään pintaan. Pyri kohtelemaan kaikkia tasa-arvoisesti. Epäreilusta käytöksestä loukkaantunut ihminen voi suuttua sinulle toden teolla.

Oinas

Älä odottele, että asiat tapahtuvat itsestään. Voit itse tehdä nyt paljon. Solmit tänään hyviä kontakteja lähestymällä reippaasti vieraita ihmisiä.

Härkä

Saat tänään uutta näkökulmaa asioihin juttelemalla perheenjäsenen kanssa. Hän saa sinut ajattelemaan tilannettasi toisenlaiselta kantilta kuin yleensä.

Kaksonen

Tee päätös ja pidä se. Määrätietoisuudesta on tänään hyötyä. Voit päästä haluamaasi pisteeseen vain pitämällä motivaatiosi korkealla.

Rapu

Älä välttele vastuuta. Seiso sanojesi takana loppuun asti. Joku pohtii nyt, oletko hänen luottamuksensa arvoinen.

Leijona

Kerro mielipiteesi avoimesti. Ajatuksesi tekevät vaikutuksen ihmisiin ympärilläsi. Älä pelkää tulevasi tuomituksi.

Neitsyt

Tarkkaile tänään muita ihmisiä. Sinun ei nyt tarvitse olla tapahtumien keskipisteessä, sillä sivusta katsominen on aivan yhtä tärkeää.

Vaaka

Haluat uusia kokemuksia. Seuraa vaistoasi ja tee asioita, jotka tuottavat sinulle eniten iloa. Itsensä likoon laittaminen palkitaan tänään.

Skorpioni

Pidä huoli siitä, että saat sinulle kuuluvat kiitokset. Huomauta läheisillesi asiasta, jos muu ei auta. Sinun on tänään uskallettava olla esillä.