Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Älä ota kontollesi muiden ihmisten ongelmia tai velkoja. Jos sinulta pyydetään rahaa lainaksi, vastaa kieltävästi.

Jousimies

Varaa aikaa tärkeiden ihmissuhteiden hoitamiselle. Tänään on hyvä päivä ottaa erimielisyydet avoimesti puheeksi ja keskustella ne selväksi.

Kauris

Sinulta saatetaan tänään pyytää palvelusta. Varmista huolella mitä sinulta odotetaan ennen kuin suostut.

Vesimies

Sinulla on usein omaperäinen tyyli ja erilainen tapa tehdä asioita. Pidä siitä kiinni etenkin tänään. Älä ala kulkea massan mukana.

Kalat

Jos yrität pakottaa muut olemaan samaa mieltä kanssasi, aiheutat itsellesi vain hallaa. Tänään on tärkeää olla joustava ja diplomaattinen.

Oinas

Älä kahlitse lennokasta mielikuvitustasi muiden henkilöiden painostuksen vuoksi. Anna sille tänään rohkeasti vapaat kädet.

Härkä

Kuuntele läheisen ystäväsi antamia taloudellisia neuvoja. Niissä piilee siemen uusiin tulonlähteiisin.

Kaksonen

Olet tänään tavallista herkkänahkaisemmalla tuulella ja loukkaannut aivan turhasta. Älä ota muiden kommentteja henkilökohtaisesti.

Rapu

Ajatustenvaihto hyvän ystävän kanssa tekisi sinulle nyt hyvää. Parasta olisi, jos pystyisit tapaamaan häntä kasvotusten puhelinkeskustelun tai viestittelyn sijaan.

Leijona

Älä aliarvioi kykyjäsi. Jos liittoudut oikean henkilön kanssa, ulottuvillasi on enemmän mahdollisuuksia kuin arvaatkaan.

Neitsyt

Sinua saatetaan houkutella mukaan erääseen hämärältä vaikuttavaan hankkeeseen. Kieltäydy kohteliaasti, jos et ole täysin varma asiasta. Muista ajatella mainettasi.

Vaaka

Pane rohkeasti alulle yksityiselämääsi koskeva muutos, jota olet viime aikoina pohtinut. Asian lykkäämisestä on nyt pelkkää haittaa.