Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Älä ota kontollesi muiden ihmisten ongelmia tai velkoja. Jos sinulta pyydetään rahaa lainaksi, vastaa kieltävästi.

Jousimies

Varaa aikaa tärkeiden ihmissuhteiden hoitamiselle. Tänään on hyvä päivä ottaa erimielisyydet avoimesti puheeksi ja keskustella ne selväksi.

Kauris

Sinulta saatetaan tänään pyytää palvelusta. Varmista huolella mitä sinulta odotetaan ennen kuin suostut.

Vesimies

Sinulla on usein omaperäinen tyyli ja erilainen tapa tehdä asioita. Pidä siitä kiinni etenkin tänään. Älä ala kulkea massan mukana.

Kalat

Jos yrität pakottaa muut olemaan samaa mieltä kanssasi, aiheutat itsellesi vain hallaa. Tänään on tärkeää olla joustava ja diplomaattinen.

Oinas

Älä kahlitse lennokasta mielikuvitustasi muiden henkilöiden painostuksen vuoksi. Anna sille tänään rohkeasti vapaat kädet.

Härkä

Kuuntele läheisen ystäväsi antamia taloudellisia neuvoja. Niissä piilee siemen uusiin tulonlähteiisin.

Kaksonen

Olet tänään tavallista herkkänahkaisemmalla tuulella ja loukkaannut aivan turhasta. Älä ota muiden kommentteja henkilökohtaisesti.

Rapu

Ajatustenvaihto hyvän ystävän kanssa tekisi sinulle nyt hyvää. Parasta olisi, jos pystyisit tapaamaan häntä kasvotusten puhelinkeskustelun tai viestittelyn sijaan.

Leijona

Älä aliarvioi kykyjäsi. Jos liittoudut oikean henkilön kanssa, ulottuvillasi on enemmän mahdollisuuksia kuin arvaatkaan.

Neitsyt

Sinua saatetaan houkutella mukaan erääseen hämärältä vaikuttavaan hankkeeseen. Kieltäydy kohteliaasti, jos et ole täysin varma asiasta. Muista ajatella mainettasi.

Vaaka

Pane rohkeasti alulle yksityiselämääsi koskeva muutos, jota olet viime aikoina pohtinut. Asian lykkäämisestä on nyt pelkkää haittaa.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. On aika uskaltaa avautua tunteistasi ja toiveistasi. Saat yllättävän vastauksen, joka auttaa sinua eteenpäin.

 

VAAKA

Älä jätä mitään onnen varaan. Ole valmis tekemään uhrauksia asiasi eteen. Lähde liikkeelle siitä, mikä on sinulle tärkeintä.

 

SKORPIONI

Tarkkaile ihmisten reaktioita ympärilläsi. Käynnissä on muutoksia, joita ei ole helppo havaita. Matalan profiilin pitäminen on hyvä veto.

 

JOUSIMIES

Tarkista faktat luotettavasta lähteestä. Joku lähistölläsi on liikkeellä pahat mielessään ja yrittää tilaisuuden tullen käyttää sinua hyväkseen.

 

KAURIS

Rahatilanne saa tänään lupaavan käänteen. Varaa päivästä aikaa rentoutumiselle ja haaveilulle. Nauti rakkaittesi seurasta ja mieti tulevaisuutta.

 

VESIMIES

Tunteet nousevat tänään nopeasti pintaan. Älä anna kenenkään hämätä sinua mukaan kuvioon, jota katuisit myöhemmin. Ajattele omilla aivoillasi.

 

KALAT

Lähde mukaan johonkin hauskaan ja jännittävään. Tuntemattomaan hyppääminen tekee hyvää. Tapaat kiinnostavan ihmisen.

 

OINAS

Pidä silmällä muiden tekemisiä. Se auttaa sinua seuraavan vetosi suunnittelemisessa. Kaikki kiinnostava näkyy tänään reaktioissa.

 

HÄRKÄ

Joku muuttaa mielensä tänään, mikä jättää sinut epävakaalle pohjalle. Suojele itseäsi niin henkisesti kuin fyysisestikin. Hyvinvointisi on pääasia.

 

KAKSONEN

Pieni tauko arjesta tekee sinulle hyvää. Repäise ja ota aikaa itsellesi. Rakas harrastus tai laatuhetki hyvän ystävän kanssa on juuri sitä, mitä kaipaat.

 

RAPU

Älä vain istu toimettomana nyt, kun edessäsi levittäytyy mahdollisuuksia. Lähde liikkeelle ja satsaa peliin kaikki voimavarasi. Nyt on aika ottaa riskejä.

 

LEIJONA

Pidä huolta terveydestäsi ja omaisuudestasi. Älä mutkista asioita tarpeettomasti. Edessä voi olla eripuraa rahankäyttöön liittyen.        

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Satsaa toimivaan ja viihtyisään kotiin. Älä aja itseäsi vararikkoon, vaan tee tarpeelliset muutokset pienellä budjetilla. Kaikesta ei tarvitse maksaa maltaita.

 

VAAKA

Ota saamasi ohjeet vakavissasi, mutta jätä itsellesi hieman improvisoimisen varaa. Tärkeintä on, että vedät itse omat johtopäätöksesi.

 

SKORPIONI

Pidä huolta itsestäsi. Korjaa repsahtaneet arkirutiinit kohdilleen ja lisää tarpeen tullen liikuntaa. Saat paljon voimaa ihmissuhteista.

 

JOUSIMIES

On aika pohtia raha-asioita ja kokeilla uudenlaisia ratkaisuja. Voit muokata arjestasi itsellesi aavistuksen helpompaa. Pienissä muutoksissa on voimaa.

 

KAURIS

Haluat tarjota apuasi. Kokemuksistasi puhuminen saattaa antaa hänelle parhaan mahdollisen tuen. Ole kärsivällinen ja ymmärtäväinen.

 

VESIMIES

On aika katsoa peiliin ja pitää palaveri itsesi kanssa. Sinulla saattaa olla huono tapa, joka hidastaa menoasi. Hetki on otollinen irti päästämiselle.

 

KALAT

Ota ohjat käsiisi. Pääset tänään lupaavasti asioissa eteenpäin, jos seuraat vaistoasi ja uskot itseesi. Älä anna kenenkään hidastaa sinua.

 

OINAS

Älä ota tänään suuria riskejä. Pidä pikemminkin kiinni toimivaksi todetusta kaavasta. Uudistusten aika koittaa myöhemmin.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi tänään näkemästäsi. On aika päästää irti menneisyyden taakasta. Suuntaa kohti positiivisia ihmisiä, sillä tarvitset nyt heidän seuraansa.

 

KAKSONEN

Ole varovainen liikenteessä. Auktoriteettihahmojen kanssa voi syntyä tänään eripuraa. Kysele, jos jokin on epäselvää.

 

RAPU

Heittäydy luovaksi. On aika kehitellä uusia tapoja lähestyä vanhaa ongelmaa. Ihmissuhteisiin on luvassa yllätyskäänteitä.

 

LEIJONA

Saat energiaa muutoksista ympärilläsi. Valitse tarkkaan, minkä asian puolesta lähdet taistelemaan. Älä uhraa aikaasi toivottomaan tapaukseen.