Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Kalat

Järjestä itsellesi paljon ohjelmaa, sillä muuten tylsistyt. Hauskanpito on tänään etusijalla. Ilmassa voi olla myös romantiikkaa.

Oinas

Älä puhu mitä sattuu, vaan valikoi sanasi. Väärinkäsitys voi saadaan aikaan jännitteitä. Ota muiden tunteet huomioon.

Härkä

Etsi tasapainoa rakkauselämääsi. Tunteesi ovat nyt pinnassa ja saattavat myös muuttua nopeasti.

Kaksonen

Mieti tilannettasi huolellisesti. Menneisyydestä löytyy vastauksia, jos käyt läpi aiemmin tekemiäsi ratkaisuja ja niiden seurauksia.

Rapu

Voit olla tänään yliherkällä tuulella, mikä voi poikia ongelmia. Vältyt yhteenotoilta jos vetäydyt hetkeksi omiin oloihisi rauhoittumaan.

Leijona

Älä usko kaikkea, mitä sinulle kerrotaan. Käytä omaa järkeäsi ja vaistoasi. Sinun ei pidä luottaa liikaa muiden puheisiin.

Neitsyt

Älä jää tänään kotiin. Pysy aktiivisena ja aloita uusia projekteja. Ajatuksesi ovat nyt tulevassa. 

Vaaka

Olet itse vastuussa omasta onnellisuudestasi. Ota ohjat omiin käsiisi. On aika tehdä jotain haaveidesi saavuttamiseksi.

Skorpioni

Omista aikaa ihmissuhteesi hoitamiselle. Toisten auttaminen kannattaa tänään. Tapaat nyt paljon uusia ihmisiä.

Jousimies

Hoida omat asiasi kuntoon. Kaikki voi olla nyt kiinni pienestä yksityiskohdasta. Pidä kiinni lupauksista.

Kauris

Ole tukena läheisillesi. Ota puheeksi asia, joka kaipaa selvittämistä. Rehellisyys vie pitkälle.

Vesimies

Omista aikaa rentoutumiselle. Unohda rutiinit ja tee asiat uudella tavalla. Kävelylenkki tai hyvä keskustelu kirkastaa ajatuksesi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

JOUSIMIES

Kuuntele itseäsi. On tärkeää, että olet rehellinen peilikuvallesi tunne-elämääsi koskevissa kysymyksissä. Älä sulkeudu kuoreesi.

                

KAURIS

Anna muiden puuhata omiaan. Pidä huolta läheisistäsi ja kotiin liittyvistä asioista. Sinun on keskityttävä yhteen asiaan kerrallaan.

 

VESIMIES

Pysyttele totuudessa. Onnistut välttämään tunnerikkaan konfliktin, jos et vääristele tapahtumia. Älä sekaannu asioihin, jotka eivät kuulu sinulle.

 

KALAT

Tunteesi karkaavat herkästi käsistä, jos et ole tarkkana. Valitse sanasi tarkkaan. Oikea ajoitus voi säästää sinut monilta harmeilta.

 

OINAS

Pidä henkilökohtaiset asiat yleisöltä piilossa. Huhut lähtevät tänään leviämään pienestä sytykkeestä. Älä anna kenenkään jyrätä ylitsesi.

 

HÄRKÄ

Älä usko kaikkea, mitä sinulle kerrotaan. Terve ennakkoluuloisuus pelastaa sinut hankaluuksilta. Luota vaistoosi tiukan paikan tullen.

 

KAKSONEN

Vietä laatuaikaa rakkaan ihmisen seurassa. On hyvä hetki miettiä sitoutumista. Ihmissuhteissa puhaltavat uudet tuulet.

 

RAPU

Tarjoa apuasi sitä tarvitseville. Voit oppia päivän tapahtumista paljon. Panoksesi saa aikaan merkittäviä muutoksia.

 

LEIJONA

Suunnittele tulevia reissuja. On aika ottaa yhteyttä vanhoihin ystäviin ja muistella menneitä. Taaksepäin palaaminen tekee hyvää.

 

NEITSYT

Satsaa kaikkesi ihmissuhteisiin. Voit saada aikaan positiivisia muutoksia ympäristössäsi. Pelastat perheenjäsenen tai sukulaisen päivän.

 

VAAKA

On aika puhua suoraan. Jaa tuntemuksesi läheisesi kanssa. Perhe ja ystävät menevät tänään kaiken muun edelle.

 

SKORPIONI

Pieni muutos saa aikaan jotain merkittävää. Päivän tapahtumat auttavat sinua hahmottamaan asioiden tärkeysjärjestyksen. Raha-asioissa on luvassa yllätyksiä.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Tunteet mylläävät ja kysymyksiä nousee pintaan. Joku lähipiiristäsi tuottaa sinulle pettymyksen. Ole avoin muutoksille.

 

KAURIS

Saatat joutua kärsimään jonkun toisen tekemistä mokista. Tee selväksi, mitä mieltä olet. Laajenna horisonttiasi juuttumatta yksityiskohtiin.

 

VESIMIES

Valitse sanasi tarkkaan, kun sinulta kysytään mielipidettäsi. Joku saattaa loukkaantua, jos olet liian suora. Älä vaadi liikaa kerralla.

 

KALAT

Päivä sisältää paljon keskusteluja, jotka nostavat tunteesi pintaan. Yritä hillitä itsesi kiperissä tilanteissa. Syyttely ei auta ketään.

 

OINAS

Älä jää murehtimaan asiaa, jota et voi muuttaa. Ole valmis joustamaan periaatteistasi. Tiivis yhteistyö on avain onnistumiseen.

 

HÄRKÄ

Vietä laatuaikaa perheen tai sukulaisten kanssa. Saat heistä virtaa tulevia päiviä varten. Yllätä läheisesi iloisesti.

 

KAKSONEN

Joudut hankalaan välikäteen, jos et ole ollut täysin rehellinen läheisellesi. Viimeistään nyt on aika puhdistaa ilmaa ja kertoa, mitä odotat.

 

RAPU

Pysyttele kotona ja vietä aikaa perheen kanssa. Yritä olla haalimatta liikaa asioita hoitaaksesi. Kiire voi johtaa yhteenottoihin.

 

LEIJONA

Tunteet myrskyävät perhepiirissä. Nosta äänesi kuuluviin ja kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Sinun ei tarvitse olla kaikille mieliksi.

 

NEITSYT

Päivä tuo mukanaan pettymyksen tunteita. Ota faktat sellaisinaan vastaan. Tosiasioiden kiertely vain vaikeuttaisi tilannetta.

 

VAAKA

Kerro rehellisesti, miltä sinusta tuntuu. Avoin keskustelu on paras tapa hoitaa ilmassa roikkuva kysymys. Valitse seurasi huolellisesti.

 

SKORPIONI

Älä tee elämästäsi tarpeettoman monimutkaista. Keskity perheeseen ja kotiin liittyviin asioihin. Rehellisyys pelastaa sinut kiusalliselta tilanteelta.