Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Ajattele käytännönläheisesti. Nyt ei ole aika revitellä, joten pysyttele tutulla ja turvallisella maaperällä. Järjestelmällisyys helpottaa elämääsi.

 

NEITSYT

Pidä itsesi kiireisenä mieluisten asioiden parissa. Voit itse vaikuttaa paljon ilmapiiriin valinnoillasi. Sinulla on sana hallussa.

 

VAAKA

On aika laittaa liikkeelle muutoksia, jotka ruokkivat onnellisuutta ja tasapainoa elämässäsi. Korjaa pieleen mennyt tilanne nopeasti kohdilleen.

 

SKORPIONI

Selvitä, mikä asemasi on. Olet tilanteessa, jossa tarvitset mahdollisimman paljon tietoa osataksesi toimia. Älä hämäänny kauniista sanoista.

 

JOUSIMIES

Älä anna tyhjiä lupauksia. Luottamus on tänään ensisijaisen tärkeää. Läheisesi tarvitsee apua henkilökohtaisen asian kanssa.

 

KAURIS

Pidä arkesi hyvässä järjestyksessä. Nyt ei ole aika hoitaa asioita vasemmalla kädellä. Suhtaudu vakavasti haasteeseen, joka sinulle heitetään.

 

VESIMIES

Älä jää uimaan vastavirtaan. On aika myöntyä ja joustaa, jotta pääset asioissa eteenpäin. Tuttava tekee sinulle kiinnostavan ehdotuksen.

 

KALAT

Kiinnitä yksityiskohtiin erityistä huomiota tänään. Huolellisuuttasi kiitellään ennemmin tai myöhemmin. Pidä yllä rauhallista tahtia.

 

OINAS

Sinulla on vaihtoehtoja, joita et ehkä ole vielä huomannut. Avaa silmäsi ja katsele ympärillesi. Kuuntele läheisesi neuvoja.

 

HÄRKÄ

Kuuntele vaistoasi. Älä hyppää mukaan uuteen projektiin, jos jokin ei ole sinusta kohdillaan. Lähde liikkeelle siitä, mikä sinua kiinnostaa.

 

KAKSONEN

Pidä huoli siitä, että toiveitasi kuunnellaan. On tärkeää, että kommunikointi on toimivaa. Ole avoin kaikelle uudelle.

 

RAPU

Ole nopea liikkeissäsi. Hyvää tilaisuutta ei pidä päästää menemään. Päivä voi olla tärkeä käännekohta elämässäsi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.