Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Älä kanna huolta siitä, mitä mieltä muut ovat. Seuraa omaa suuntavaistoasi ja toteuta suunnitelmasi uskollisena periaatteillesi. Kaikki muu kyllä hoituu.

 

LEIJONA

On aika selvittää lähipiirisi ongelmia. Joku kaipaa apuasi, eikä pysty enää odottamaan. Keskustelulla ja kärsivällisyydellä pääsette pitkälle.

 

NEITSYT

Pidä silmät ja korvat auki. Sinulle tarjotaan muutamia kiinnostavia vaihtoehtoja, jotka kannattaa ottaa harkintaan. Saat arvokasta apua tuttavalta tai kaverilta.

 

VAAKA

Onnistut ylittämään odotukset tänään. Lähde liikkeelle, vaikka suunnitelmasi ei tuntuisi aukottomalta. Nyt ei kannata jäädä jälkeen muiden vauhdista.

 

SKORPIONI

Panosta terveellisiin elämäntapoihin ja hyvinvointiisi. Viilaa suunnitelmasi täydelliseksi ennen tositoimia. Muutokset ovat sinulle eduksi.

 

JOUSIMIES

On aika viedä sinulle tärkeää projektia eteenpäin. Näköpiirissä on lupaava tilaisuus. Pelaamalla korttisi harkitusti voit saavuttaa paljon.

 

KAURIS

Älä lähde painostuksen alaisena mukaan riskialttiiseen projektiin. Sulje korvasi suostutteluilta ja tee päätöksesi itse. Joku lähipiiristäsi saattaa sortua manipulointiyrityksiin.

 

VESIMIES

Rahankäyttö voi muodostua tänään ongelmaksi. Hillitse mielihalujasi ja pyri ajattelemaan järkevästi. Tuhlailu voi jopa torpedoida tulevaisuudensuunnitelmasi.

 

KALAT

Käytä vapaasti mielikuvitustasi ja luovuuttasi. On aika saattaa hyvä idea päivänvaloon ja toteuttaa se käytännössä. Luota omiin kykyihisi.

 

OINAS

Älä puske muutoksia liian innokkaasti läpi. Sinulle sopivat uudistukset eivät ole kaikille mieleisiä. Ole yhteistyöhaluinen ja kärsivällinen.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneisyyden virheistäsi. On hyvä hetki muutoksille ja uusille aluille. Tee kodistasi paikka, jossa viihdyt sekä yksin että läheistesi kanssa.

 

KAKSONEN

Älä jätä mitään kesken, etenkään töissä. Valituksia on luvassa, jos et hoida hommiasi. Pidä huoli myös siitä, ettei budjettisi ylity.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.