Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Pidä ajatuksesi itselläsi tänään. Välttele kriittistä seuraa ja panosta hyvän tekemiseen. Älä sekaannu toisten asioihin.

 

RAPU

On aika tehdä muutoksia kotiin. Asumisjärjestelyt saattavat vaatia uutta ilmettä. Kutsu ystävät koolle muistelemaan menneitä.

 

LEIJONA

Keskity siihen, mikä itsellesi on tärkeintä. Toisten miellyttämisestä ei saa tänään pisteitä. Kanavoi energiasi hyödylliseen suuntaan.

 

NEITSYT

Lähde liikkeelle. Tänään ei kannata jäädä hiljaiseksi, vaan ottaa rohkeasti osaa tapahtumiin. Ole valmis taipumaan uudenlaisiin järjestelyihin.

 

VAAKA

On aika lähteä matkalle tai keksiä muuta piristävää tekemistä lähitulevaisuudelle. Kokeile ennakkoluulottomasti jotain uutta. Romantiikka on tänään etusijalla.

 

SKORPIONI

Kiinnostava ehdotus osuu kohdallesi. Tarkastele sitä kriittisesti ennen päätöksiä. Sinulla on tilanteessa paljon vaikutusvaltaa.

 

JOUSIMIES

Saat lupaavalta kuulostavaa tietoa, josta ei kuitenkaan kannata vetää liian nopeita johtopäätöksiä. Selvitä asiat perusteellisesti. Hemmottele itseäsi omissa oloissasi.

 

KAURIS

Ajatuksesi otetaan hyvin vastaan. Päivä voi sisältää tunnemyrskyjä niin hyvässä kuin pahassakin. Älä kaihda epätavallisia keinoja, jos ne tuntuvat oikeilta.

 

VESIMIES

Etsi itsellesi innostavaa tekemistä. On aika ottaa haltuun uusi projekti. Kotiin panostaminen on epäilemättä hyvä ajatus.

 

KALAT

Ole tarkka puheissasi. Tarjoa ratkaisuja ja ole valmis neuvottelemaan. Vetoa ihmisten tunteisiin, jos joudut perustelemaan päätöksiäsi.

 

OINAS

Hanki itsellesi piristävää tekemistä. Tarvitset uutta virtaa ja säpinää. Älä sulje pois alkavan romanssin mahdollisuutta.

 

HÄRKÄ

Kuuntele tarkkaavaisesti ja tee valintasi vasta huolellisen harkinnan jälkeen. Tiedät sisimmässäsi, mikä on itsellesi parhaaksi. Opit paljon päivän keskusteluista.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.