Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Sinun ei kannata kiirehtiä päätöksissäsi tunne-elämässäsi. Ota yksi asia kerrallaan ja kieltäydy keräämästä paineita ulkopuolelta. Pidä ajatuksesi omana tietonasi.

 

KAKSONEN

Pysy valitsemallasi polulla. Mielipiteesi muuttaminen lyhyellä varoitusajalla voi hankaloittaa pahasti suunnitelmia. Puhaltakaa yhteen hiileen.

 

RAPU

Keskity siihen, mikä on välttämätöntä. Romantiikalle kannattaa antaa aikaa ja energiaa tänään. Seuraa vaistoasi, niin päädyt oikealle polulle.

 

LEIJONA

Tunteita on vaikea hallita tänään. Älä päästä suustasi sanoja, joita saatat katua myöhemmin. Rauhallisuus palkitaan.

 

NEITSYT

Tarjoa apua ja tarkkanäköisiä ehdotuksia. Rahaa ei kannata anniskella tänään. Lähellä on ihminen, joka käyttää ystävällisyyttäsi hyväkseen tilaisuuden tullen.

 

VAAKA

Menevä asenteesi on sinulle hyvää mainosta. Ihmiset viihtyvät seurassasi ja tulevaisuus näyttää valoisalta. Ota vastaan annetut mahdollisuudet.

 

SKORPIONI

Älä anna kuohuvien tunteiden sumentaa logiikkaasi. Päivä on täynnä hämmentäviä tilanteita ja jännitystä. Ole valmis neuvottelemaan.

 

JOUSIMIES

Kohtaa faktat sellaisinaan. Totuuden kierteleminen on huono ajatus. Älä anna läheistesi päätösten sanella sitä, mitä itse olet tekemässä.

 

KAURIS

Lähelläsi on ihminen, joka käyttäytyy arvaamattomasti. Älä lähde hänen mukaansa jännityksen toivossa. Keskity siihen, mikä sinulle on tärkeintä.

 

VESIMIES

Suuntaa sinne, minne vaistosi sinut käskee. Muista nauttia olostasi ja pitää hauskaa. Kaikessa ei tarvitse olla kyse hyödystä ja rahanteosta.

 

KALAT

Joku saattaa huiputtaa sinua ja käyttää ystävällisyyttäsi hyväkseen ellet ole tarkkana. Pyri tarkastelemaan kokonaiskuvaa ja olemaan kriittinen.

 

OINAS

Ole valmis kyseenalaistamaan ja paikkaamaan tietojasi. Olemalla aktiivinen opit valtavasti. Rahatilanteessasi tapahtuu käänne positiiviseen suuntaan.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.