Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Härkä

Joku yrittää käyttää sinua hyväkseen. Ole tarkkana ja nouse puolustamaan itseäsi tarpeen vaatiessa. Älä usko kaikkea, mitä kuulet.

Kaksonen

Pidä rauha maassa kotona. Ole valmis kompromisseihin läheistesi kanssa. Itsepäisyydestä on tänään vain haittaa.

Rapu

Perheenjäsenet kääntyvät puoleesi avun tarpeessa. Saat uutta ja innostavaa ajateltavaa. Luota mielikuvitukseesi ratkoessasi ongelmia.

Leijona

Lataa akkuja läheistesi seurassa. Saatat stressaantua nyt helposti pikkuasioista. Itseluottamus on kaiken avain.

Neitsyt

Kunnioita muiden mielipiteitä ja arvoja. Uusi tuttavuus saattaa säikähtää, jos olet liian tungetteleva. Anna hänelle tilaa.

Vaaka

Suhteesi tuttavaan tai kaveriin on muuttumassa. Ilmassa voi olla romantiikkaa. Nauti olostasi, mitä ikinä tapahtuukin.

Skorpioni

Vaikeaan tilanteeseen löytyy tänään ratkaisu. On aika kääntää sivua ja keskittyä muihin asioihin. Uteliaisuus palkitaan tänään.

Jousimies

Sinnikkyydestä on tänään hyötyä. Älä anna periksi vaikean ihmisen kanssa. Anna itsellesi aikaa uuteen sopeutumiseen.

Kauris

On aika muuttaa päivittäistä rutiiniasi, sillä huomaat tänään siinä puutteita. Keskity yhteen asiaan kerrallaan, niin pärjäät.

Vesimies

Ole avuksi muille aina, kun pystyt. Tänään on kyse läheisestäsi, ei sinusta. Työrintamalta kuuluu jotain uutta.

Kalat

Älä jää yksin vaikeaan tilanteeseen. Tänään on hyvä päivä ratkoa ihmissuhdeongelmia. Puhuminen auttaa aina.

Oinas

Ole tarkkana, sillä saatat ymmärtää tänään jotain väärin. Kuuntele huolellisesti, mitä sinulle luvataan. Älä vedä liian nopeita johtopäätöksiä.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Älä tee itsestäsi numeroa. Hoida hommasi kaikessa hiljaisuudessa ja etene hitaasti, mutta varmasti kohti tavoitteitasi. Ota mielikuvitus avuksi.

 

KAURIS

Ole koko sydämelläsi mukana siinä, mitä teet. Et voi epäonnistua, jos olet rehellinen itsellesi. Anna vaistosi johdattaa sinua eteenpäin.

 

VESIMIES

Nyt ei ole aika kuuluttaa tunteitasi kaikkien korviin. Vetäydy tarkkailemaan, mitä ympärilläsi on meneillään. Vältä hätiköityjä johtopäätöksiä.

 

KALAT

Kohdallesi osuu tarjous, jota kannattaa tarkastella suurennuslasin kanssa. Mieti, kuka siitä hyötyy. Valppaus voi säästää sinut narutetuksi tulemiselta.

 

OINAS

Ole kriittinen kuuntelija, sillä liikkeellä on vääristelyä tietoa. Ota asioista itsenäisesti selvää. Joku yrittää johtaa sinua tahallaan harhaan.

 

HÄRKÄ

Vanha tuttu menneisyydestä voi olla sinulle suureksi avuksi tänään. Kysy ujostelematta vastapalvelusta, sillä hän on sinulle sellaisen velkaa.

 

KAKSONEN

Yhteistyö on tänään paras mahdollinen voimavarasi. Puhalla työkavereiden tai ystävien kanssa yhteen hiileen. Lopputulos yllättää teidät positiivisesti.

 

RAPU

Älä jätä hyvää ideaa vain puheen tasolle. On aika kääriä hihat ja ryhtyä toimeen. Ota tarjottu apu vastaan avoimin mielin.

 

LEIJONA

Nostata juhlatunnelmaa. Joku lähipiiristäsi saattaa kaivata apua jouluaskareissa. Valmistaudu tuleviin pyhiin turhia stressaamatta.

 

NEITSYT

Perhepiirissä nousee pintaan erimielisyyksiä. Erityisesti rahakysymykset saattavat aiheuttaa kränää. Ole kärsivällinen ja anna jokaiselle tilaa.

 

VAAKA

Vietä aikaa kotona nostalgisissa merkeissä. On hyvä hetki kuluneen vuoden muistojen summaamiselle. Nauti laatuajasta rakkaittesi kanssa.

 

SKORPIONI

Keskity itseesi ja siihen, mitä haluat saavuttaa. Pidä päämääräsi päällimmäisinä mielessäsi. Muista, että ratkaisusi vaikuttavat myös ihmisiin ympärilläsi.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Tärkeintä on, että pääset asioissa eteenpäin. Käy läpi tekemättömien hommien listaa. On oikea hetki muutoksille.

 

KAURIS

Pidä silmät auki työrintamalla, sillä uusia mahdollisuuksia on tarjolla. Nyt kannattaa kiinnostua kaikesta ja olla aktiivinen. Onni on puolellasi.

                

VESIMIES

Tunteesi karkaavat tänään helposti käsistäsi. Älä anna vihan päästä niskan päälle. Tee omaa juttuasi ja auta tilaisuuden tullen muita.

 

KALAT

Neuvottele ja tule vastaan. Jyrkkyys saattaa koitua kompastuskiveksesi tänään. Luota vaistoosi oikeaa ratkaisua hakiessasi.

 

OINAS

Ahkeruus ja kurinalaisuus palkitaan tänään. Työpanoksesi ei jää keneltäkään huomaamatta. Pidä etäisyyttä arvaamattomaan ihmiseen.

 

HÄRKÄ

Älä pidä tunteitasi piilossa. On aika jutella tulevaisuudesta läheisesi kanssa. Yhdessä kehittelette vedenpitävän suunnitelman.

 

KAKSONEN

Suunnittele tulevia reissuja. Myös työelämän siirtoja on syytä miettiä. Mielikuvituksesi lentää ja kantaa sinut kauas.

 

RAPU

Lähde ostoskierrokselle jouluhumuun päästäksesi. On hyvä hetki asioiden hoitamiseen. Kerro avoimesti, mitä odotat ihmissuhderintamalla.

 

LEIJONA

Vältä rahan tuhlaamista tänään. Ääripäistä kannattaa pysyä kaukana. Ylilyönnit johtavat helposti riitoihin kotona.

 

NEITSYT

Opit tänään paljon tarkkailemalla. Lähde tutustumaan uusiin ihmisiin ja pidä hauskaa. On hyvä hetki itsesi kehittämiseen.

 

VAAKA

Älä anna menneisyytesi muodostua taakaksi. Kulje omaa polkuasi välittämättä siitä, mitä mieltä muut ovat. Päädyt tänään fiksuihin ratkaisuihin.

 

SKORPIONI

Ota vaikeatkin asiat käsittelyyn viivyttelemättä. Onnistut vangitsemaan uuden tuttavan mielenkiinnon. Pidä hänet näköpiirissäsi.