Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KALAT
Tottele vaistoasi. Tee ratkaisut sen perusteella, mitä tunnet. Osut harhaan, jos yrität  miellyttää muita ihmisiä päätöksilläsi.

 

OINAS
Kokeile jotain uutta. Seikkailunhalu vie sinut jännittäviin tilanteisiin ja tuo tiellesi kiinnostavia ihmisiä. Toivota muutokset tervetulleiksi elämääsi.

 

HÄRKÄ
Älä epäröi näyttää herkkää puoltasi. Se herättää positiivista huomiota ja saattaa vangita tärkeän ihmisen mielenkiinnon. On hyvä hetki solmia kontakteja.

 

KAKSONEN
Yritä vältellä tilanteita, jotka johtavat helposti konflikteihin. Kuuntele, mitä sinusta puhutaan ympärilläsi. Epäselvyydet on parasta selvittää nopeasti.

 

RAPU
Mene avuksi sitä tarvitsevalle ihmiselle. Ystävällisyytesi poikii sinulle arvokkaita mahdollisuuksia. Saat tarjouksen, jota ei kannata tyrmätä.

 

LEIJONA
Hyväksy faktat. Mitä nopeammin tunnustat tosiseikat itsellesi, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on selvitä tilanteesta voittajana.

 

NEITSYT
Tarkkaile muiden reaktioita, sillä niissä on sinulle paljon arvokasta tietoa. Ota haltuun harrastus, josta saat inspiraatiota ja uutta virtaa. Älä juokse haasteita karkuun.

 

VAAKA
Keskity itseesi. On aika ottaa vahvuutesi käyttöön. Mieti, mitä haluat tulevaisuudelta ja laadi suunnitelmia.

 

SKORPIONI
Anna onnellesi mahdollisuus tänään. Älä kuitenkaan riskeeraa suuria summia rahaa. Saat tilaisuuden kehittää itseäsi.

 

JOUSIMIES
Selvitä itsellesi tilanteesi hyvät ja huonot puolet. Ole tarkkana rahaa pyytävien ihmisten kanssa. Älä panikoi, vaan lähde pois epämukavaksi käyvästä seurasta.

 

KAURIS
Viihdytä ihmisiä hauskalla seurallasi. Tänään ei kannata pelätä tuntematonta, vaan suunnata kohti uusia seikkailuja. Tarjolla on paljon kiinnostavaa tietoa.

 

VESIMIES
Älä hurjastele, vaan pelaa varman päälle kaikissa hankkeissasi. Romantiikan tulisi olla etusijalla tänään. Ota haltuun uusi haaste.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä sivuuta pieneltä vaikuttavaa ongelmaa. Etenkin terveyteen liittyvät kysymykset on parasta ottaa vakavasti. Satsaa tasapainoiseen ruokavalioon ja liikuntaan.

 

KALAT

Viilaa raha-asiasi kuntoon. Nyt ei kannata ottaa riskejä taloudellisissa kysymyksissä. Pelaa varman päälle ja odottele varmempia aikoja.

 

OINAS

Keskity kehittämään itseäsi ja auttamaan muita. Saat valtavasti irti ihmissuhteista, jos olet avoin. Vuorovaikutus on kaiken hyvän avain.

 

HÄRKÄ

Avoimuus ja rehellisyys ovat parhaat valttisi. Saat takaisin positiivisen energian, jota lähetät eteenpäin. Ajattele kaikkien yhteistä etua.

 

KAKSONEN

Sinulla on hyviä ideoita ja luovuutta vaikka millä mitalla. Jarruttele kuitenkin hieman vauhtiasi. Mieti tarkkaan, mitä mistäkin vedosta seuraa.

 

RAPU

Ota kaikki irti valokeilasta. Sinun on oltava tänään parhaimmillasi, sillä kohdallesi osuu muutama loistava tilaisuus. Älä anna niiden livahtaa ohitsesi.

 

LEIJONA

Tee aloite ja avaa keskustelua aiheesta, johon ei ole helppo tarttua. On aika puhdistaa ilmaa. Vietä aikaa perheen ja ystävien seurasta nauttien.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. On aika palata menneisiin ja muistella yhdessä kokemianne asioita. Elämääsi tulvii nyt uusia ja kiinnostavia käänteitä.

 

VAAKA

Lähde liikkeelle. Sinulla riittää energiaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Älä jätä tänään mitään onnen varaan.

 

SKORPIONI

Satsaa kotiisi ajallisesti ja taloudellisesti. Mielenrauha on taattu, jos pidät ympäristösi hyvässä järjestyksessä. Simppeli on kaunista.

 

JOUSIMIES

Älä tee siirtoa ennen kuin olet varma asiastasi. Suodata tarkkaan jutut, joita sinulle kerrotaan. Joku ei kerro sinulle koko totuutta.

 

KAURIS

Ota koko kapasiteettisi käyttöön. Nyt ei ole aika pitää taitojasi piilossa yleisöltä. Saat rakentavaa palautetta tarkkanäköiseltä ystävältä.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.