Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Kalat

Älä ota muiden mielipiteitä liian vakavissasi. Muista, että kaikille sattuu huonoja päiviä. Voi olla, että olet tänään väärässä paikassa väärän aikaan. 

Oinas

Suunta on nyt ylöspäin. Älä hidasta tahtia nyt, kun asiat edistyvät. Saat apua yllättävältä taholta.

Härkä

Tarjoa apuasi pyytämättä. Tänään sinun ei kannata jäädä odottamaan kiitoksia. Pidä pääsi kaikesta huolimatta pystyssä.

Kaksonen

On aika käsitellä sinulle vaikeaa asiaa. Pääset elämässäsi eteenpäin, kun olet löytänyt ongelman lähteen. Anna läheisesi auttaa sinua.

Rapu

Ota riski ja puhu suoraan. Tunteiden piilottelu ei nyt kannata. Et voi saavuttaa mitään, ellet uskalla asettaa itseäsi alttiiksi.

Leijona

Saat loistavan idean, joka kaipaa vielä hiomista. Pidä suunnitelmistasi kiinni, sillä se voi viedä pitkälle. Tapaat ihmisen, johon tunnet heti vetoa.

Neitsyt

Älä ole liian kriittinen, sillä se johtaa tänään vaikeuksiin. Vältyt riidoilta, jos pidät kielesi kurissa etkä tuomitse ketään.

Vaaka

Kysy mahdollisimman monen ihmisen mielipidettä tänään. Saat paljon arvokasta tietoa. Muistelet tänään menneitä haikeissa tunnelmissa.

Skorpioni

Hoida tänään keskeneräisiä asioita. Erityisesti paperihommat kannattaa päivittää ajan tasalle. Voit auttaa toisia myöhemmin.

Jousimies

On aika ottaa härkää sarvista. Kohtaa rohkeasti ongelma, joka on kiusannut sinua pitkään. Sinun ei tarvitse sietää huonoa kohtelua.

Kauris

Älä pidä melua itsestäsi. Saat tahtosi läpi, jos etenet asioissa maltillisesti. Rakkaudessakin kannattaa nyt käyttää järkeä.

Vesimies

Saat tilaisuuden jutella kiinnostavan ihmisen kanssa. Ota tilanteesta kaikki ilo irti ja esitä hänelle kysymys, joka on pyörinyt mielessäsi pitkään.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

JOUSIMIES

Kuuntele itseäsi. On tärkeää, että olet rehellinen peilikuvallesi tunne-elämääsi koskevissa kysymyksissä. Älä sulkeudu kuoreesi.

                

KAURIS

Anna muiden puuhata omiaan. Pidä huolta läheisistäsi ja kotiin liittyvistä asioista. Sinun on keskityttävä yhteen asiaan kerrallaan.

 

VESIMIES

Pysyttele totuudessa. Onnistut välttämään tunnerikkaan konfliktin, jos et vääristele tapahtumia. Älä sekaannu asioihin, jotka eivät kuulu sinulle.

 

KALAT

Tunteesi karkaavat herkästi käsistä, jos et ole tarkkana. Valitse sanasi tarkkaan. Oikea ajoitus voi säästää sinut monilta harmeilta.

 

OINAS

Pidä henkilökohtaiset asiat yleisöltä piilossa. Huhut lähtevät tänään leviämään pienestä sytykkeestä. Älä anna kenenkään jyrätä ylitsesi.

 

HÄRKÄ

Älä usko kaikkea, mitä sinulle kerrotaan. Terve ennakkoluuloisuus pelastaa sinut hankaluuksilta. Luota vaistoosi tiukan paikan tullen.

 

KAKSONEN

Vietä laatuaikaa rakkaan ihmisen seurassa. On hyvä hetki miettiä sitoutumista. Ihmissuhteissa puhaltavat uudet tuulet.

 

RAPU

Tarjoa apuasi sitä tarvitseville. Voit oppia päivän tapahtumista paljon. Panoksesi saa aikaan merkittäviä muutoksia.

 

LEIJONA

Suunnittele tulevia reissuja. On aika ottaa yhteyttä vanhoihin ystäviin ja muistella menneitä. Taaksepäin palaaminen tekee hyvää.

 

NEITSYT

Satsaa kaikkesi ihmissuhteisiin. Voit saada aikaan positiivisia muutoksia ympäristössäsi. Pelastat perheenjäsenen tai sukulaisen päivän.

 

VAAKA

On aika puhua suoraan. Jaa tuntemuksesi läheisesi kanssa. Perhe ja ystävät menevät tänään kaiken muun edelle.

 

SKORPIONI

Pieni muutos saa aikaan jotain merkittävää. Päivän tapahtumat auttavat sinua hahmottamaan asioiden tärkeysjärjestyksen. Raha-asioissa on luvassa yllätyksiä.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Tunteet mylläävät ja kysymyksiä nousee pintaan. Joku lähipiiristäsi tuottaa sinulle pettymyksen. Ole avoin muutoksille.

 

KAURIS

Saatat joutua kärsimään jonkun toisen tekemistä mokista. Tee selväksi, mitä mieltä olet. Laajenna horisonttiasi juuttumatta yksityiskohtiin.

 

VESIMIES

Valitse sanasi tarkkaan, kun sinulta kysytään mielipidettäsi. Joku saattaa loukkaantua, jos olet liian suora. Älä vaadi liikaa kerralla.

 

KALAT

Päivä sisältää paljon keskusteluja, jotka nostavat tunteesi pintaan. Yritä hillitä itsesi kiperissä tilanteissa. Syyttely ei auta ketään.

 

OINAS

Älä jää murehtimaan asiaa, jota et voi muuttaa. Ole valmis joustamaan periaatteistasi. Tiivis yhteistyö on avain onnistumiseen.

 

HÄRKÄ

Vietä laatuaikaa perheen tai sukulaisten kanssa. Saat heistä virtaa tulevia päiviä varten. Yllätä läheisesi iloisesti.

 

KAKSONEN

Joudut hankalaan välikäteen, jos et ole ollut täysin rehellinen läheisellesi. Viimeistään nyt on aika puhdistaa ilmaa ja kertoa, mitä odotat.

 

RAPU

Pysyttele kotona ja vietä aikaa perheen kanssa. Yritä olla haalimatta liikaa asioita hoitaaksesi. Kiire voi johtaa yhteenottoihin.

 

LEIJONA

Tunteet myrskyävät perhepiirissä. Nosta äänesi kuuluviin ja kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Sinun ei tarvitse olla kaikille mieliksi.

 

NEITSYT

Päivä tuo mukanaan pettymyksen tunteita. Ota faktat sellaisinaan vastaan. Tosiasioiden kiertely vain vaikeuttaisi tilannetta.

 

VAAKA

Kerro rehellisesti, miltä sinusta tuntuu. Avoin keskustelu on paras tapa hoitaa ilmassa roikkuva kysymys. Valitse seurasi huolellisesti.

 

SKORPIONI

Älä tee elämästäsi tarpeettoman monimutkaista. Keskity perheeseen ja kotiin liittyviin asioihin. Rehellisyys pelastaa sinut kiusalliselta tilanteelta.