Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

VESIMIES
Hoida myös konfliktit tyylillä. Selvitä asiat rauhallisesti ja luomatta turhaa draamaa. Kohtuus on hyvä pitää kaikessa mukana.

KALAT
Romantiikka on tänään etusijalla. Kiinnitä huomiota käytökseesi ja itseilmaisuusi. Toisten auttaminen palkitaan.

OINAS
Suojele itseäsi kolhuilta pitämällä tunteesi kurissa. Nopeat johtopäätökset voivat viedä sinut pahasti harhaan. Mieti, mitä oikeasti haluat.

HÄRKÄ
Uusi maailma avautuu sinulle. Käy läpi mahdollisuuksiasi ja tee päätöksiä niiden pohjalta. On aika lähteä tavoittelemaan unelmiasi.

KAKSONEN
Älä anna epävarmuuden pilata päivääsi. Laadi itsellesi selkeä suunnitelma ja tee kaikkesi toteuttaaksesi sen. Mahdollisuuksia on kaikkialla.

RAPU
Anna vaistosi johdattaa sinua. Päivä sisältää erimielisyyksiä, joiden ei kuitenkaan pidä antaa hidastaa sinua. Tiedät itse parhaiten, mikä sopii sinulle.

LEIJONA
Älä pelkää vastuuta. Näytä, että pystyt hoitamaan monta asiaa kerrallaan. Nyt ei kannata aristella huomiota.

NEITSYT
Tee aloitteita ja näytä avoimesti tunteesi. Kerro läheisellesi, kuinka paljon välität hänestä. Saatat joutua pyytämään apua tänään.

VAAKA
Älä anna muiden mielipiteiden vaikuttaa sinuun. Keskity siihen, mikä sinulle on tärkeää. Kerää rohkeutesi ja jatka valitsemallasi polulla.

SKORPIONI
Luvassa on romantiikkaa. Ota vastaan päivän tarjoama haaste, joka saa sinuun vauhtia. Tee parhaasi kaikessa, mihin ryhdyt.

JOUSIMIES
Tee muutoksia strategiaasi, joka ei ole vielä aukoton. Ota kritiikki vastaan ja sovella sitä päätöksiisi. Kohtuus on hyvä periaate.

KAURIS
Osaat kääntää ongelmat eduksesi. Kyvystäsi on tänään paljon hyötyä. Päivä tuo elämääsi annoksen romantiikkaa.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.