Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

JOUSIMIES
Kuuntele saamiasi neuvoja. Tänään tarvitaan vähemmän toimintaa ja enemmän tarkkailua. Aika on puolellasi, joten hidasta tahtia.

 

KAURIS
Ilmaise tunteitasi. Keskity täysillä ihmisiin, jotka ovat sinulle tärkeitä. Sitoudu antamiisi lupauksiin.

 

VESIMIES
Älä anna hämmennyksen ottaa valtaa. Katso kokonaiskuvaa ennen kuin teet päätöksiä suuntaan tai toiseen. On oikea hetki ottaa muutokset vastaan.

 

KALAT
Suuntaa kohti henkilökohtaisia päämääriäsi. Haluat ehkä kehittää itseäsi tai kykyjäsi työelämässä. Olet oikealla tiellä.

 

OINAS
Vaadi rohkeasti asioita, joita oikeasti haluat. Kaikki on tänään sinusta kiinni. Lopeta jaaritteleminen ja toimi.

 

HÄRKÄ
Ihminen menneisyydestäsi ilahduttaa sinua tänään. Käy läpi kokemuksiasi, sillä saat niistä apua ratkaisuihin nykyhetkessä. Juhlista hyvää päätöstä rakkaiden seurassa.

 

KAKSONEN
Älä hermostu muiden toimista. Ota oma elämäsi hallintaan ja tee itsenäisiä ratkaisuja. Yksin oleminen voi tehdä nyt hyvää.

 

RAPU
Pidä tunteesi kurissa. Olosi helpottuu, jos keskityt päämääriisi. Varaa aikaa rentoutumiseen ja hauskanpitoon päivän päätteeksi.

 

LEIJONA
Astu esiin ja kerro suunnitelmistasi. Kun epäselvyydet on hoidettu, on edessäsi avoin polku onnistumiseen.

 

NEITSYT
Voit luoda positiivista ilmapiiriä näyttämällä esimerkkiä muille. Kun pyydät jotain, kerro selkeästi toiveistasi. Kommunikointi on kaiken avain.

 

VAAKA
Ole hienotunteinen selvittäessäsi ongelmia. Puhu vähemmän ja toimi sen sijaan. Vältä aggressiivisuutta, niin saat tahtosi helpommin läpi.

 

SKORPIONI
Saat tänään erinomaisen idean, joka kaipaa toteuttamista. Suunnitelmasi etenevät monta askelta tänään. Itseluottamuksesi saa nostetta siinä sivussa.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.