Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Jousimies

Vanha ongelma löytää tänään uuden ratkaisun. Tänään on hyvä päivä ihmisten tapaamiselle ja menneiden muistelemiselle.

Kauris

Sinulla saattaa olla hämmentynyt olo viimeaikaisisista tapahtumista. Tunne-elämäsi myrskyää, eikä se ole rauhoittumassa kovin nopeasti.

Vesimies

Yllätys on tänään paras tapa toimia. Pääset muita askeleen edelle rohkealla vedolla. Positiivinen asenne saa nyt ihmeitä aikaan.

Kalat

Ole tarkkana liikkuessasi paikasta toiseen. Saatat joutua kommelluksiin ja myöhästyä tärkeästä tapaamisesta, ellet pysy valppaana.

Oinas

Ole ensimmäisenä järjestämässä kavereiden jälleennäkemistä tai muuta hauskaa tapahtumaa. Tänään ei kannata kieltäytyä kutsuista.

Härkä

Joku lähipiirissäsi aiheuttaa sinulle huolia. Haluaisit voida tehdä hänen hyväkseen enemmän. Kannat nyt vastuuta monista asioista.

Kaksonen

Älä pidä ketään itsestäänselvyytenä. Osoita kiitollisuutta niille, jotka ovat sen ansainneet. Kenenkään ei pitäisi kokea oloaan näkymättömäksi lähelläsi.

Rapu

Jos tämänhetkinen tilanteesi ei tyydytä sinua, on aika katsoa muita vaihtoehtoja. Tee asioille jotain saadaksesi aikaan muutoksia.

Leijona

Omista aikaa kumppanillesi. Osoita hänelle, kuinka paljon arvostat häntä. Jos olet sinkku, tänään sinulla on hyvät mahdollisuudet tavata kiinnostava ihminen.

Neitsyt

Myöhästelyt käyvät tänään hermoillesi. Tapahtumat eivät etene yhtä nopeasti kuin toivoisit. On tärkeää, että pysyt rauhallisena kaikesta huolimatta.

Vaaka

Jännitys vetää sinua nyt puoleensa. Lähdet helposti mukaan kaikkeen uuteen. Olet hauskaa ja menevää seuraa.

Skorpioni

Valmistaudut nyt tulevaan. Odotat tärkeää tapahtumaa, jonka toivot menevän täydellisesti. Kulutat aikasi suunnittelemalla.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Keskity huoltamaan ihmissuhteita, jotka tarvitsevat nyt erityisen paljon läsnäoloa. Suunnittele tulevaisuutta ja hio strategioitasi. Pienissä muutoksissa on voimaa.

 

NEITSYT

On aika tehdä muutoksia elämäntyyliisi. Panosta turvallisuuteen ja vakauteen. Etenkään raha-asioissa ei kannata revitellä liikaa.

 

VAAKA

Tunteet nousevat tänään herkästi pintaan. Vältyt draamalta jakamalla huomiosi tasaväkisesti läheistesi kesken. Kysy kokeneempien mielipiteitä, kun avun tarve iskee.

 

SKORPIONI

Älä luota huhupuheisiin. Kaiva faktat esille olemalla sinnikäs ja kyselemällä. Viime hetken muutokset tuovat päivään jännitystä.

 

JOUSIMIES

Teet vaikutuksen uuteen tuttavaan. Verkostoit nyt helposti ja sujuvasti. Sosiaalisista taidoistasi tulee olemaan hyötyä lähitulevaisuudessa.

 

KAURIS

Pidä huolta terveydestäsi. Päivä sisältää yllättäviä käänteitä, jotka saavat sinut pohtimaan uudemman kerran asemaasi. On aika laatia suunnitelmia.

 

VESIMIES

Käytä viehätysvoimaasi ja luovi tiesi läpi esteistä. Älä anna kenenkään puhua puolestasi. On tärkeää, että pidät tänään puoliasi.

 

KALAT

Keskity pitkän tähtäimen päämääriisi. Punnitse viimeaikaisia muutoksia huolellisesti ja mieti, onko nyt aika korjata ottamaasi suuntaa. Itseluottamus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Hidasta tahtia ja tarkastele tilannetta, johon sinut on heitetty. Rauhallisuus on avain onnistumiseen. Päätökset on tehtävä ajan kanssa.

 

HÄRKÄ

Saat selville jotain, joka muuttaa ajattelutapaasi radikaalisti. Älä kiirehdi asioissa eteenpäin, vaan sulattele tietoa kaikessa rauhassa. Tiedät pian, mitä tehdä.

 

KAKSONEN

On aika tehdä muutoksia. Onni on nyt puolellasi, mikä ilmenee pieninä sattumina pitkin päivää. Juttele tärkeästä aiheesta rakkaasi kanssa.

 

RAPU

Lähde ulos pitämään hauskaa. Tutustu uusiin ihmisiin ja ajatusmaailmoihin. Älä ärsyynny turhaan provosoivan tyypin käytöksestä.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Tunteesi vaihtelevat laidasta laitaan tänään. Tee parhaasi pysyäksesi mukana tahdissa. Epärealistiset odotukset tietävät ongelmia.

 

NEITSYT

Älä ota tänään turhia riskejä. Etenkin auktoriteettihahmojen kanssa on oltava varuillaan. Noudata sääntöjä, niin et joudu vaikeuksiin.

 

VAAKA

Voit saada tänään aikaan jotain merkittävää. Tapaat kiinnostavia ihmisiä, joiden tuntemisesta voi olla sinulle myös hyötyä tulevaisuudessa.

 

SKORPIONI

Vältä väärinkäsitykset olemalla suora ja valitsemalla sanasi tarkkaan. Älä vaadi liikaa läheiseltäsi, vaan anna hänen tehdä asiat omassa tahdissaan.

 

JOUSIMIES

Pidä tiiviisti yhteyttä hyviin ystäviin ja sukulaisiin. Verkostosi ovat sinulle nyt ensisijaisen tärkeitä. Kerro päähäsi pulpahtaneesta ideasta.

 

KAURIS

Nyt annattaa välttää rahan lainaamista puolin ja toisin. Pidä etäisyyttä kaikkea kritisoivaan tyyppiin. Ympäröi itsesi positiivisilla ihmisillä.

 

VESIMIES

Jokin on muuttumassa ihmissuhteissasi. Älä anna vääriä viestejä. Valitse sanasi huolellisesti, niin väärinkäsityksiä ei pääse syntymään.

 

KALAT

Ole valmis joustamaan tavanomaisista periaatteistasi. Sinuun kohdistuu nyt suuria odotuksia. Luota itseesi ja ammenna viisautta kokemuksistasi.

 

OINAS

Älä lannistu päivän tapahtumista. Kaikki ei mene aivan suunnitelmiesi mukaan. Positiivinen asenne saa aikaan ihmeitä.

 

HÄRKÄ

Tee parhaasi tullaksesi kaikkien kanssa toimeen. Joudut nyt tekemisiin hankalan tyypin kanssa. Älä anna sen pilata päivääsi.

 

KAKSONEN

Vietä aikaa rakkaittesi seurassa. Tärkeintä tänään on rentoutua ja pitää hauskaa. Organisointikyvyistäsi on nyt paljon iloa.

 

RAPU

Pidä budjettiasi silmällä. Päivä saattaa tuoda mukanaan yllättäviä lisäkuluja. Siivoa nurkkia ja hankkiudu eroon tavaroista, joille ei ole käyttöä.