Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Eräs henkilö, jota et ole tavannut pitkään aikaan, ajattelee sinua. Muista, että koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa alusta.

Jousimies

Ole valmiina ottamaan suuri askel eteenpäin. Kun olet saanut kerättyä kaikki tarvittavat tiedot kasaan, voit tehdä tärkeän päätöksen.

Kauris

Älä anna periksi epävarmuudelle. Jos olet tarpeeksi päättäväinen, pystyt saamaan haluamasi. Jos jahkailet liikaa, erinomainen tilaisuus menee sinulta sivu suun.

Vesimies

Sytytä mielikuvituksesi oikeanlaisessa seurassa. Tarvitset tänään ympärillesi spontaaneja, luovia ja rohkeita ihmisiä.

Kalat

Etene varovasti yksityiselämän karikoissa. Älä anna liian jyrkkää palautetta läheisillesi, ja ole valmiina tekemään myönnytyksiä.

Oinas

Onnistut saamaan tärkeän henkilön puolellesi viehätysvoimasi ansiosta. Kuuntele tarkkaan hänen neuvojaan.

Härkä

Tänään kannattaa olla erityisen varovainen kaikkien sähkökäyttöisten laitteiden kanssa. Lue kaikki käyttöohjeet huolella.

Kaksonen

Pysyttele erossa kiistoista, äläkä asetu kenenkään puolelle. Sivustakatsojan rooli toimii tänään parhaiten.

Rapu

Ole valmiina puolustamaan arvoja, joihin uskot. Muiden kunnioitus sinua kohtaan murenee, jos et avaa suutasi oikealla hetkellä.

Leijona

Sinua saatetaan pyytää mukaan johonkin hullunrohkeaan tempaukseen. Luota vaistoosi ja tee juuri niin kuin sydämesi sanoo. Välillä on hyvä vaimentaa järjen ääni hetkeksi.

Neitsyt

Älä epäröi pyytää apua. Ympärilläsi on ihmisiä, jotka ovat iloisia voidessaan auttaa.

Vaaka

Tänään on erinomainen päivä tehdä hyödyllisiä päätöksiä ja myös pitää niistä kiinni. Sinulla on eräs huono tapa, josta kannattaa pyrkiä eroon — jo tänään.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Älä pidä tunteitasi piilossa, sillä ne vain purkautuisivat entistä vahvempina myöhemmin. Päästä irti menneisyydestä.

 

RAPU

Kuuntele, mitä sinulle sanotaan. Älä vedä liian nopeita johtopäätöksiä. Varmista, että ymmärrät tilanteen kokonaisuudessaan.

 

LEIJONA

Yhdistä voimat hyvän tyypin kanssa. Päiväsi lähtee parempaan suuntaan, kun saat taaksesi tukea. Sinun ei tarvitse selvitä kaikesta yksin.

 

NEITSYT

Lähde osallistumaan. Sivuun jääminen olisi huono veto. Saat muutoksia aikaan vain olemalla suora ja avoin uusille asioille.

 

VAAKA

Hoida velvollisuutesi aikatauluista kiinni pitäen. Saat tiukkaa kritiikkiä, jos et huolehdi sovituista asioista. Kiinnitä huomiota terveyteesi.

 

SKORPIONI

Pääset tänään testaamaan taitojasi uudenlaisessa tilanteessa. Erotut joukosta minne menetkin. Anna tilaisuus romantiikalle.

 

JOUSIMIES

Sinun ei tarvitse tehdä keneenkään vaikutusta. Omaisuutesi on sivuseikka uusia ihmisiä tavatessasi. Anna persoonallisuutesi puhua.

 

KAURIS

Ole tarkkana työasioissa. Valitse tarkkaan, kenelle uskoudut tänään. Uusien tuttavuuksien kanssa kannattaa olla hieman varuillaan.

 

VESIMIES

Pysyttele kotona. On hyvä hetki kutsua ystäviä tai perhettä koolle. Kysele heidän kuulumisiaan ja kerro omista suunnitelmistasi.

 

KALAT

Voit auttaa tänään muita kertomalla kokemuksistasi. Saat loistavan tarjouksen, jota kannattaa harkita vakavasti. Jokin on muuttumassa.

 

OINAS

Älä kiirehdi asioissa eteenpäin tänään. Kuuntele tarkkaan, mitä ympärilläsi puhutaan. Valmistaudu huolella tulevaan.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Ota asioista selvää. Juttelemalla ihmisille sinulle piirtyy parempi kokonaiskuva siitä, mitä on meneillään. On tärkeää, että pidät lupauksesi.

 

RAPU

Uudista ulkonäköäsi. Se kohentaa mielialaasi huomattavasti. On hyvä hetki laittaa nimiä paperiin ja ottaa isoja askelia eteenpäin.

 

LEIJONA

Älä jää inttämään vastaan. Kaikki sujuu tänään helpommin, jos olet joustava. Kiinnostu kaikesta uudesta ja anna jokaiselle tilaisuus tutustua sinuun.

 

NEITSYT

Saat tänään paljon tietoa sinulle tärkeästä asiasta. Viisastuneena osaat tehdä parempia ratkaisuja. Älä pidä tunteitasi piilossa.

 

VAAKA

Pidä matalaa profiilia. Etenkin työkuvioissa on parasta hoitaa hommat vähin äänin. Omissa oloissasi saat loistojälkeä aikaan.

 

SKORPIONI

Tarjoa apuasi tilaisuuden tullen. Anna jokaisen silti päättää tilastaan itse heittäytymättä tungettelevaksi. Et ehkä tiedä kaikkea.

 

JOUSIMIES

Älä päästä tunteitasi niskan päälle. Saatat tehdä kiihdyksissäsi huonon ratkaisun, joka jäisi vain kaduttamaan jälkeenpäin. Määrätietoisuus vie pitkälle.

 

KAURIS

Muutokset tekevät sinulle hyvää. Uusi tuttava antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On aika kiinnostua kaikesta, sillä uteliaisuus on valttisi.

 

VESIMIES

Suuntaa energiasi kotiisi. Jokin kaipaa siellä huomiotasi. Päästä irti menneisyyden taakasta ja hyväksy asiat, joita et voi muuttaa.

 

KALAT

Tänään saattaa syntyä helposti väärinkäsityksiä. Ole selkeä tunteistasi puhuessasi. Ole suora ja kysy, jos jokin vaikuttaa hämärältä.

 

OINAS

Älä tee itsestäsi numeroa. Voit saada tänään suuria muutoksia aikaan. Toimi taustalta käsin ja tarkkaile ympäristön tapahtumia.

 

HÄRKÄ

Pidä hermosi kurissa. Rauhallisuus on tänään kaikki kaikessa. Stressaannut vain turhaan, jos haalit itsellesi liikaa tekemistä päivälle.