Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Eräs henkilö, jota et ole tavannut pitkään aikaan, ajattelee sinua. Muista, että koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa alusta.

Jousimies

Ole valmiina ottamaan suuri askel eteenpäin. Kun olet saanut kerättyä kaikki tarvittavat tiedot kasaan, voit tehdä tärkeän päätöksen.

Kauris

Älä anna periksi epävarmuudelle. Jos olet tarpeeksi päättäväinen, pystyt saamaan haluamasi. Jos jahkailet liikaa, erinomainen tilaisuus menee sinulta sivu suun.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vesimies

Sytytä mielikuvituksesi oikeanlaisessa seurassa. Tarvitset tänään ympärillesi spontaaneja, luovia ja rohkeita ihmisiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kalat

Etene varovasti yksityiselämän karikoissa. Älä anna liian jyrkkää palautetta läheisillesi, ja ole valmiina tekemään myönnytyksiä.

Oinas

Onnistut saamaan tärkeän henkilön puolellesi viehätysvoimasi ansiosta. Kuuntele tarkkaan hänen neuvojaan.

Härkä

Tänään kannattaa olla erityisen varovainen kaikkien sähkökäyttöisten laitteiden kanssa. Lue kaikki käyttöohjeet huolella.

Kaksonen

Pysyttele erossa kiistoista, äläkä asetu kenenkään puolelle. Sivustakatsojan rooli toimii tänään parhaiten.

Rapu

Ole valmiina puolustamaan arvoja, joihin uskot. Muiden kunnioitus sinua kohtaan murenee, jos et avaa suutasi oikealla hetkellä.

Leijona

Sinua saatetaan pyytää mukaan johonkin hullunrohkeaan tempaukseen. Luota vaistoosi ja tee juuri niin kuin sydämesi sanoo. Välillä on hyvä vaimentaa järjen ääni hetkeksi.

Neitsyt

Älä epäröi pyytää apua. Ympärilläsi on ihmisiä, jotka ovat iloisia voidessaan auttaa.

Vaaka

Tänään on erinomainen päivä tehdä hyödyllisiä päätöksiä ja myös pitää niistä kiinni. Sinulla on eräs huono tapa, josta kannattaa pyrkiä eroon — jo tänään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla