Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

NEITSYT
Muutoksia on tulossa. Luota vain varmasta lähteestä tulevaan tietoon. Anna vaistosi johdattaa sinua päätöksissä.

VAAKA
Saatat tylsistyä tänään, jos aikataulusi on liian löysä. Hyödynnä vapaa-aikasi hoitamalla keskeneräisiä asioita. Järjestelmällisyys kannattaa.

SKORPIONI
Olen tarkkana sopiessasi asioista tai päivämääristä. Pidä matalaa profiilia siihen asti, että kaikki on varmasti kunnossa. Joku voi yrittää hankaloittaa suunnitelmiasi.

JOUSIMIES
Vedät tänään ihmisiä puoleesi. On aika kertoa muille suunnitelmistasi. Joku lähestyy sinua apua tarjotakseen.

KAURIS
Selvitä tosiasiat huolellisesti ennen kuin tee ratkaisusi. Joku voi syyttää sinua turhasta sekaantumisesta, jos et pidä huolta rajoista.

VESIMIES
Mieti tärkeää päätöstä kaikessa rauhassa. Kukaan ei voi tehdä ratkaisuja puolestasi. Kiirehtiminen johtaa vain ongelmiin.

KALAT
Älä aseta itsellesi rajoja. Jos sinua tylsistyttää, on asialle tehtävä jotain. Kunnianhimoiset ideat voivat olla kokeilemisen arvoisia.

OINAS
On tullut aika näyttää muille, mihin pystyt. Ole valmis olemaan huomion keskipiste tänään. Varjoissa piilotteleminen ei edistä asiaasi.

HÄRKÄ
Päivä sisältää tunnemyrskyjä. Älä anna niiden viedä koko huomiotasi. On tärkeää, että hoidat sovitut asiat joka tapauksessa.

KAKSONEN 
Uusi tuttavuus piristää sinua. Saat ideoita ja intoa henkilökohtaiseen projektiisi. Vietä aikaa samanhenkisten ihmisten seurassa.

RAPU
Muutoksia on tulossa kohdallesi, halusit tai et. On ajan haaskausta taistella niitä vastaan. Mieti sen sijaan, mitä iloa tilanteesta voi olla sinulle.

LEIJONA
Pidä silmällä ympäristöäsi. Asiat eivät suju toiveittesi mukaan, ellet tarkkaile tapahtumien kulkua. Vedät nyt ihmisiä puoleesi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.