Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN
Voi olla, että saat päivästä eniten irti yksin. Älä pakota itseäsi viettämään aikaa seurassa, jossa et viihdy. Luota omaan arvostelukykyysi.

 

RAPU
Anna aikaasi ihmisille, jotka merkitsevät sinulle eniten. On hyvä hetki hoitaa ihmissuhteita ja miettiä tulevaisuutta. Ota haltuun uusi, luova projekti.

 

LEIJONA
Pidä huolta rahoistasi. Olet pian pulassa, jos sorrut nyt tuhlaamaan. Älä yritä ostaa kenenkään kunnioitusta lahjoilla.

 

NEITSYT
Käy läpi aiemmin oppimaasi. Kokemuksistasi on tänään hyötyä. Kiinnitä huomiota terveyteesi ja rahankäyttöösi.

 

VAAKA
Ole määrätietoinen ja suuntaa kohti tulevaa. Haparointi ei ole sinulle hyvää mainosta. Aloita positiiviset muutokset itsestäsi.

 

SKORPIONI
Älä anna peloille periksi. Kohtaa faktat silmästä silmään, sillä kiertely tuo vain lisäharmeja. Olet huomion keskipiste tänään.

 

JOUSIMIES
Sinulle annetaan väärää tietoa. Ole tarkkana, niin et tule huijatuksi. Joku saattaa yrittää jopa kiristystä.

 

KAURIS
Toimi tärkeän asian puolesta. Nyt kannattaa olla aktiivinen ja mennä sinne, mistä löytyy samanhenkistä seuraa. Intosi tekee vaikutuksen muihin.

 

VESIMIES
Rakkauselämäsi on etusijalla. Panosta ihmissuhteisiin ja ole valmis myöntymään kompromisseihin. Pidä yllä tasapainoa elämässäsi.

 

KALAT
Etene yksi askel kerrallaan. Älä päästä ketään sekaantumaan yksityisasioihisi. Lähipiirissä voi olla luvassa kiristyviä hermoja.

 

OINAS
On aika pitää hauskaa. Lähde reissuun tai vietä laatuaikaa rakkaittesi kanssa. Vältä tarpeettomia riskejä tänään.

 

HÄRKÄ
Vedät runsaasti huomiota puoleesi. Uskalla olla välillä vaativa. Määrätietoisuutesi jää ihmisille mieleen.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.