Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Yhdistä voimat samanhenkisen ihmisen kanssa. Yhdessä pääsette pitkälle. Panosta itseesi ja sisällytä päivääsi hieman hemmottelua.

 

KAKSONEN

Pidä silmällä kuumenevaa tilannetta. Ihmissuhteet vaativat nyt paljon huomiota. Ota ongelmat käsittelyyn varoen ja jokaista osapuolta kunnioittaen.

 

RAPU

Romantiikka on tänään etusijalla. Älä tee hätiköityjä päätöksiä paineen alaisena. Selvitä asioiden taustat perusteellisesti ennen kuin toimit.

 

LEIJONA

Saat osaksesi tiukkaa kritiikkiä, jos et ota muiden mielipiteitä huomioon. Muista, että kyse on yhteisistä asioista. Ole valmis joustamaan tarpeen tullen.

 

NEITSYT

On aika verkostoitua. Lähde tutustumaan uusiin ihmisiin ja ota tarjotut mahdollisuudet vastaan. Suunnittele yhteistä tekemistä rakkaasi kanssa lähipäiville.

 

VAAKA

Mene avuksi ihmiselle, joka on joutunut pulaan. Laita muutoksia aluilleen, sillä sinulla on siihen valta. Älä anna tunteiden sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Tee omaa juttuasi. On hyvä hetki tehdä muutoksia elämäntyyliisi ja hankkiutua eroon pahasta tavasta. Ilmaise tunteesi vapaasti ja nosta ongelmat esille.

 

JOUSIMIES

Valmistaudu kunnolla päivän haasteisiin. Joku käyttää sinuun epäreiluja keinoja saadakseen tahtonsa läpi. Kuuntele sydämesi ääntä.

 

KAURIS

On aika laittaa suunnitelmasi käytännön testiin. Pääset tavoitteisiisi, jos luotat itseesi ja kokemuksiisi. Tiedossa on onnellisia yllätyksiä.

 

VESIMIES

Älä ota riskejä. Kinnitä huomiota terveydentilaasi ja tulevaisuuden näkymiin. Pidä silmäsi auki uusien työtilaisuuksien varalta.

 

KALAT

On hyvä päivä tavata vanhoja ystäviä ja muistella menneitä. On aika palata käsittelemättömän ongelman pariin. Saatat löytää siihen sattumalta ratkaisun tänään.

 

OINAS

Tuo vakautta rahatilanteeseesi. Älä anna tunnekuohun kaataa lupaavaa suunnitelmaa. Ole tarkkana yksityiskohtien ja paperihommien kanssa.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.