Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS
Romantiikka kääntää päiväsi uuteen suuntaan. Ole valmis joustamaan periaatteistasi ihmissuhteiden hyväksi. Ajattele luovasti raha-asioissa.

 

HÄRKÄ
Etene päättäväisesti kohti tavoitteitasi. Nyt ei ole aika jarrutella ja jahkailla. Näytä kiinnostuksesi ja kuuntele saamiasi neuvoja.

 

KAKSONEN
Tunteet nousevat pintaan. On aika toimia ennen kuin on liian myöhäistä. Älä jää vain odottelemaan, mitä seuraavaksi on luvassa.

 

RAPU
Tee aloite ja katso, mihin se johtaa. Herätät helposti ihmisten kiinnostuksen. Selvitä taustat ennen kuin sitoudut mihinkään.

 

LEIJONA
Itsepäisyys voi olla kompastuskivesi. Älä heittäydy hankalaksi, vaan muista joustaa. Ole aktiivinen ja etsi itsellesi uusia haasteita.

 

NEITSYT
Hidasta tahtia ja tarkkaile tilannetta. Ilmassa on paljon huhuja, joihin ei kannata kiinnittää liikaa huomiota. Toisten asioihin sekaantumista tulee välttää.

 

VAAKA
Seurassasi on ihmisiä, joista voi olla paljon apua sinulle tulevaisuudessa. Kuuntele uusia ideoita ja solmi kontakteja. Punnitse päätöksiä kaikessa rauhassa.

 

SKORPIONI
Saat hyviä neuvoja käytännön asioissa. Epätavallinen lähestymistapa voi toimia tänään parhaiten. Pidä huolta maineestasi.

 

JOUSIMIES
Olet lähtövalmiina. Kiirehtiminen voi olla huono veto, joten harkitse ratkaisujasi perusteellisesti. Joku antaa sinulle hämmentäviä signaaleja.

 

KAURIS
Suojele yksityisyyttäsi ja pidä uteliaat loitolla. Älä anna kenenkään ulkopuolisen tuomita tekemisiäsi. Kuuntele tarkkaan, mistä ympärilläsi puhutaan.

 

VESIMIES
Omistaudu perheellesi ja ystävillesi. Heidän seuransa toimii lääkkeenä stressiin ja järjestelee ajatuksiasi. Aloita muutokset itsestäsi.

 

KALAT
Tunteet saattavat sumentaa järkesi tänään. Yritä kuunnella ja päästä tilanteen tasalle. Sinun on tiedettävä, mitä sinulta odotetaan.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla ei ole kiire mihinkään, jota ota rauhallisesti. Hyvin suunniteltu kuvio toimii paremmin kuin sattumanvarainen veikkailu. Uskalla kokeilla jotain erilaista.

 

VESIMIES

Älä hämäänny muiden toiminnasta ympärilläsi. Hätiköity johtopäätös veisi sinut vain väärille teille. Satsaa itseesi sen sijaan, että yrittäisit miellyttää toisia.

                         

KALAT

Muista ihmisiä, jotka ovat olleet tukenasi menneisyydessä. On sinun vuorosi pyytää hieman apua. Sano vain taikasana, niin ympärilläsi alkaa tapahtua.

 

OINAS

Kiire saa aikaan vain vahinkoa. Hidasta tahtia ja pidä huolta siitä, ettei väärinkäsityksiä pääse syntymään. Joku saattaa nähdä sinut uhkana itselleen.

 

HÄRKÄ

Pidä tauko ja tarkastele tilannettasi suurennuslasin kanssa. Nosta äänesi kuuluviin ja kerro, mikä mättää. Älä säikähdä uusia haasteita.

 

KAKSONEN

Rahaan ja terveydentilaasi liittyvät kysymykset on otettava vakavasti. Ilmassa on nyt monta muuttuvaa tekijää. Sinun on siedettävä epävarmuutta toistaiseksi.

 

RAPU

On aika heittäytyä seikkailuun ja kokeilla jotain uutta. Yllätyt iloisesti, jos lähdet ennakkoluulottomasti vieraille vesille. Ota haasteet vastaan.

 

LEIJONA

Älä anna sekavan tilanteen saada sinua tekemään päättömiä ratkaisuja. Sinun on tiedettävä, mihin tähtäät. Rahakysymykset on syytä lykätä myöhemmäksi.

 

NEITSYT

Älä jumitu paikoillesi. Nyt ei ole aika sulkeutua kuoreesi, joten lähde ulos viihtymään sinulle tärkeiden ihmisten seurassa. Ilmassa on romantiikkaa.

 

VAAKA

Mielesi muuttuu nyt vauhdilla. Yritä ennakoida tekojesi vaikutuksia ympäristöösi ennen kuin teet mitään peruuttamatonta. Siirtosi koskevat myös läheisiäsi.

 

SKORPIONI

Suunnittele tulevia reissuja tai ota yhteyttä vanhaan ystävään, jota et ole nähnyt aikoihin. Saat häneltä uutta kipinää ja intoa unelmiesi tavoittelemiseen.

 

JOUSIMIES

Sulje korvasi turhanpäiväisiltä juoruilta. Vaikeneminen on tänään paras ratkaisu, jos et ole täysin varma asiastasi. Varovaisuus säästää sinut harmeilta.