Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KALAT
Anna intuitiosi johdattaa sinua eteenpäin. Teet hyvän vaikutuksen uuteen tuttavuuteen. Hänestä voi olla sinulle apua jatkossa.

 

OINAS
Älä paljasta kaikkia korttejasi. On parasta pitää muut pimennossa suunnitelmistasi. Etsi tasapainoa tärkeään ihmissuhteeseen.

 

HÄRKÄ
Ihmiset kerääntyvät seuraasi säkenöivän karismasi vetäminä. Sinulle heitetään haaste, josta riittää inspiraatiota vielä pitkään.

 

KAKSONEN
Voit pelastaa ystävän päivän avullasi. Ehdota ratkaisuja odottamatta, että sinulta tullaan kysymään. Vältä riskejä raha-asioissa.

 

RAPU
Olet tänään valokeilassa. Voit hyötyä tilanteesta monella tavalla, joten älä ujostele. Tutustut ihmiseen, joka voi jäädä elämääsi merkittävään rooliin.

 

LEIJONA
Mieti tarkkaan, minkälaisen kuvan haluat antaa itsestäsi muille. Matalan profiilin pitäminen ja kotona rentoutuminen voi olla nyt paras vaihtoehto.

 

NEITSYT
Aseta itsellesi tavoite. On aika opetella uusia taitoja ja kehittää itseäsi. Suunnittele tulevaisuutta yhteisvoimin läheisesi kanssa.

 

VAAKA
Epävarmuutta on ilmassa, mutta siitä ei pidä tehdä ongelmaa. Esitä kysymyksiä, kunnes sinulla on tarpeeksi tietoa. Tilanteeseen on pian tulossa vakautta.

 

SKORPIONI
Pyydä apua tarpeen iskiessä. Sinulla on hyviä ideoita, jotka kannattaa saattaa myös muiden tietoisuuteen. Tärkeintä on, että luotat itseesi.

 

JOUSIMIES
Älä aliarvioi haastajaasi. Mieti tarkkaan, mitä sinun kannattaa kertoa julkisesti seurassa itsestäsi. Tietoja saatetaan käyttää sinua vastaan.

 

KAURIS
Tee jotain erilaista. Saat intoa ja energiaa ihmisiltä ympärilläsi, jos olet avoin heidän ajatuksilleen. On täydellinen hetki uudelle alulle.

 

VESIMIES
Etsi elämääsi tasaisuutta. Nyt saa tähdätä luvan kanssa korkealle. Anna romantiikalle tilaisuus valaista päivääsi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.