Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Kalat

Vedät puoleesi ihmisiä ja solmit nyt helposti uusia ystävyyksiä. Pidä korvasi auki, sillä tänään on tarjolla paljon kiinnostavaa tietoa.

Oinas

On hyvä hetki uudistuksille. Sinun on tehtävä ratkaisuja elämäsi eri osa-alueilla. Uskalla olla avoin tunneasioissa.

Härkä

Tee parhaasi. Joku saa sinut tuntemaan olosi epävarmaksi. Jättäydy taka-alalle, jos sinun ei tee mieli olla esillä.

Kaksonen

Joudut keskelle välienselvittelyä. Tilanteesta seuraa kuitenkin jotain positiivista. Suora puhe toimii tänään hyvin.

Rapu

Aloita puhtaalta pöydältä. Lähde liikkeelle, sillä kotona istumalla et edistä asioita. Tapaat tänään samanhenkisiä ihmisiä kuin sinä.

Leijona

Älä usko juoruja, joita on nyt liikkeellä. Paikasta toiseen kulkeminen vie tänään aikaa, joten lähde ajoissa matkaan. Sinulta odotetaan nopeita ratkaisuja.

Neitsyt

Jaa ajatuksiasi läheistesi kanssa. Joku tekee sinulle yllättävän ehdotuksen, jota kannattaa harkita. Se voi vaikuttaa yhteiseen tulevaisuuteenne.

Vaaka

Teet tänään vaikutuksen tapaamiisi ihmisiin. Säteilysi ei jätä ketään kylmäksi. Ota vastaan kaikki, mitä päivä tarjoaa.

Skorpioni

Älä menetä hermojasi. Ongelmia voi ilmetä, mutta niiden liioitteleminen ei auta asiaa. Pidä tunteesi hallinnassa, niin kaikki sujuu helpommin.

Jousimies

Luvassa on yllättäviä käänteitä. Rehellisyys on tänään tärkeää. Puhdista ilmaa, jos se on tarpeen.

Kauris

Sinulla on paljon annettavaa. Joku ei ehkä päästä sinua nyt lähelleen kovin helposti. Anna hänelle aikaa tulla ulos kuorestaan.

Vesimies

Älä toimi vain tunteidesi varassa, sillä se johtaa nyt huonoihin päätöksiin. Joudut laittamaan asiat ja ihmiset tänään tärkeysjärjestykseen.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Älä haaskaa energiaasi tuhoon tuomittuun projektiin. Umpikujan välttäminen on sinusta kiinni. Pysyttele kaukana oikuttelevista ihmisistä.

 

KAKSONEN

Panosta kotiin ja ihmissuhteisiin. On aika miettiä elämäntyylimuutoksia. Lähde liikkeelle siitä, mikä on oman tärkeysjärjestyksesi kärjessä.

 

RAPU

Satsaa ajallisesti projektiin, joka on lähellä sydäntäsi. Älä jätä leikkiä kesken ensimmäisten takaiskujen sattuessa kohdalle. Aseta rima korkealle.

 

LEIJONA

Älä tee elämästäsi tarpeettoman monimutkaista. On aika yksinkertaistaa asioita ja ottaa rennosti. Tunteet saavat sinusta helposti vallan tänään.

 

NEITSYT

Ota vakavissasi saamasi neuvot. Pidä matalaa profiilia, sillä juorut pääsevät tänään nopeasti liikkeelle. Älä anna aihetta huhuamiseen.

 

VAAKA

Älä tee pikaisia päätöksiä. Tarkista lähipiirisi mielipiteet ennen suurien ratkaisujen tekemistä. Muuten kuvio mutkistuu nopeasti.

 

SKORPIONI

Lähde ihmisten ilmoille viihtymään. Kerää perheenjäsenet tai hyvät ystävät ympärille. On aika suunnitella tulevaisuutta.

 

JOUSIMIES

Vältä ylimääräistä rahanmenoa. Harkitse tarkkaan suuria ostoksia ja odota tasaisempaa hetkeä toimiaksesi. Vietä laatuaikaa rakkaasi kanssa.

 

KAURIS

Muutokset tekevät sinulle hyvää. Lähde lyhyelle reissulle tai nauti uusien tuttavien seurasta. Ihmissuhteet vaativat nyt erityisen paljon huomiota.

 

VESIMIES

Vältät ongelmat, jos onnistut pitämään tunteesi aisoissa. Nyt ei ole aika kuuluttaa kärkeviä mielipiteitä ääneen. Pysyttele taustalla tarkkailemassa.

 

KALAT

Tarjoa apuasi sitä tarvitseville. On aika satsata kotisi toimivuuteen ja viihtyvyyteen. Ilmassa on lupaava ripaus romantiikkaa.

 

OINAS

Unohda arkiset ongelmasi ja keskity välillä johonkin aivan muuhun. Tarvitset uutta ajateltavaa. Lähde shoppailukierrokselle tai hyvien ystävien seuraan.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

 

HÄRKÄ

Mieti, mitä olet tekemässä. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Älä kiirehdi asioissa eteenpäin, niin vältät nolohkon virheen.

 

KAKSONEN

Etsi ratkaisuja. On tärkeää, että pysyt liikkeessä ja tarkkailet tapahtumia. Älä tyydy vain kritisoimaan, vaan yritä vaikuttaa asioihin parhaasi mukaan.

 

RAPU

Tunteesi puskevat sinua eteenpäin. Hidasta tahtia hieman, sillä saatat muuten päätyä tekemään huonoja ratkaisuja. Seuraa sydäntäsi, joka johtaa sinut oikeaan paikkaan.

 

LEIJONA

Älä haaskaa aikaa kehää kiertävässä väittelyssä. Hyväksy asiat, joita et voi muuttaa. Säästä voimiasi, sillä tarvitset niitä toisaalla.

 

NEITSYT

Tarkastele vaihtoehtojasi. Sinun on tiedettävä rajasi, jotta et rasittaisi itseäsi liikaa. On aika opetella uusia asioita ja tavata ihmisiä.

 

VAAKA

Pysyttele kaukana draamasta. Kanavoi energiasi johonkin kehittävään. Pidä huolta itsestäsi liikunnan ja hyvän ruuan merkeissä.

 

SKORPIONI

Kysy neuvoja tarpeen vaatiessa. Kokeile tänään rohkeasti jotain erilaista. Ystävien ja perheen seurassa arkinen stressi unohtuu.

 

JOUSIMIES

On aika miettiä raha-asioita. Seuraa omaa polkuasi riippumatta siitä, mitä muut tekevät. Vältä tarpeettomia riskejä.

 

KAURIS

Älä tee päätöksiä paineiden alla. Joku yrittää käännyttää sinua väkisin kannalleen. Lähde liikkeelle siitä, mikä itseäsi ajaa eteenpäin.

 

VESIMIES

Negatiiviset tunteet pääsevät purkautumaan tänään helposti. Pidä pää kylmänä ja tee ratkaisuja vasta sitten, kun olet vakaammalla pohjalla.

 

KALAT

Käy läpi vaihtoehtojasi ja mieti, mikä innostaa sinua eniten. Älä jää jumiin tilanteeseen, joka ei inspiroi sinua. Seuraa sydäntäsi päätöksissäsi.

 

OINAS

Älä jätä leikkiä kesken. Saat vastaasi tiukkaa kritiikkiä, jos et ole huolellinen. Ystävällisyys on paras valttisi hankalan tilanteen yllättäessä.