Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Jousimies

Saat tänään osaksesi ihailua ja arvostusta. Ota ilo irti huomiosta. Nyt on hyvä hetki lähestyä sinua kiinnostavaa ihmisistä.

Kauris

Onni on tänään puolellasi. Riskien ottaminen rakkauselämässä kannattaa. Kohdallesi voi osua ainutlaatuinen tilaisuus.

Vesimies

Seuraa tänään vaistoasi ihmissuhdeasioissa. On sopiva hetki tärkeiden lupausten antamiselle ja sitoutumiselle.

Kalat

Voi olla, että joku pettää tänään luottamuksesi. Älä anna tunteillesi ylivaltaa, vaan kasaa ajatuksesi ennen kuin toimit.

Oinas

Tee tänään aloite. Et tule katumaan rohkeuttasi sydämenasioissa. Älä mieti liikaa hyvän tilaisuuden osuessa kohdalle.

Härkä

Selvitä tänään asiat perinpohjin. Tee tutkimustyötä ennen kuin sitoudut ihmisiin tai projekteihin. Muuten saatat joutua pettymään.

Kaksonen

Ota yhteyttä vanhaan ystävään, joka tuntee taustasi. Tekee hyvää jutella ihmisen kanssa, joka on nähnyt sinut elämäsi eri vaiheissa.

Rapu

Käytä vapaa-aikasi huolellisesti. Sinun kannattaa varata aikaa rentoutumiseen. Jos akkusi eivät lataudu välillä, loppuvuosi voi käydä raskaaksi.

Leijona

Tänään on hyvä päivä keskittyä perheeseen. Ota huomioon jokaisen toiveet ohjelmaa miettiessäsi. Varaudu järjestämään kaikki itse.

Neitsyt

Älä ota mitään liian vakavasti. Tänään kannattaa sulkea korvat epämiellyttäviltä kommenteilta. Ne tuskin sisältävät mitään tärkeää.

Vaaka

Mikään ei jää sinulta nyt huomaamatta. Sinulla on silmää yksityiskohdille ja hermoja asioiden uudelleen ja uudelleen läpikäymiselle.

Skorpioni

Luovuutesi on nyt loistossaan. Se kannattaa hyödyntää. Ideoimista vaativat hommat ovat nyt täydellisiä sinulle.