Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Jousimies

Saat tänään osaksesi ihailua ja arvostusta. Ota ilo irti huomiosta. Nyt on hyvä hetki lähestyä sinua kiinnostavaa ihmisistä.

Kauris

Onni on tänään puolellasi. Riskien ottaminen rakkauselämässä kannattaa. Kohdallesi voi osua ainutlaatuinen tilaisuus.

Vesimies

Seuraa tänään vaistoasi ihmissuhdeasioissa. On sopiva hetki tärkeiden lupausten antamiselle ja sitoutumiselle.

Kalat

Voi olla, että joku pettää tänään luottamuksesi. Älä anna tunteillesi ylivaltaa, vaan kasaa ajatuksesi ennen kuin toimit.

Oinas

Tee tänään aloite. Et tule katumaan rohkeuttasi sydämenasioissa. Älä mieti liikaa hyvän tilaisuuden osuessa kohdalle.

Härkä

Selvitä tänään asiat perinpohjin. Tee tutkimustyötä ennen kuin sitoudut ihmisiin tai projekteihin. Muuten saatat joutua pettymään.

Kaksonen

Ota yhteyttä vanhaan ystävään, joka tuntee taustasi. Tekee hyvää jutella ihmisen kanssa, joka on nähnyt sinut elämäsi eri vaiheissa.

Rapu

Käytä vapaa-aikasi huolellisesti. Sinun kannattaa varata aikaa rentoutumiseen. Jos akkusi eivät lataudu välillä, loppuvuosi voi käydä raskaaksi.

Leijona

Tänään on hyvä päivä keskittyä perheeseen. Ota huomioon jokaisen toiveet ohjelmaa miettiessäsi. Varaudu järjestämään kaikki itse.

Neitsyt

Älä ota mitään liian vakavasti. Tänään kannattaa sulkea korvat epämiellyttäviltä kommenteilta. Ne tuskin sisältävät mitään tärkeää.

Vaaka

Mikään ei jää sinulta nyt huomaamatta. Sinulla on silmää yksityiskohdille ja hermoja asioiden uudelleen ja uudelleen läpikäymiselle.

Skorpioni

Luovuutesi on nyt loistossaan. Se kannattaa hyödyntää. Ideoimista vaativat hommat ovat nyt täydellisiä sinulle.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Pidä silmät auki. Päivä on täynnä kiinnostavia tapahtumia ja ihmisiä. Saat uutta potkua paikallaan junnaavaan projektiin.

 

RAPU

Ole valmis muutoksiin. Pidä kiinni budjetista, sillä ylimääräinen rahanmeno ei tiedä hyvää. Älä kerää lisää stressinaiheita.

 

LEIJONA

Pidä impulssisi hallinnassa. Tunnepitoinen keskustelu saattaa karata käsistä nopeasti tänään. Tarvitset aikaa itsellesi.

 

NEITSYT

Älä johda ketään harhaan. Pidä huolta siitä, että sanasi ymmärretään oikein. Onni potkii sinua tänään moneen otteeseen.

 

VAAKA

Älä ota tarpeettomia riskejä. Odota tasaisempaa hetkeä uusia juttuja kokeillaksesi. Toistaiseksi kannattaa pelata varman päälle.

 

SKORPIONI

Hoida väärinkäsitykset kuntoon niin pian kuin mahdollista. Älä jätä puolitiehen mitään. Määrätietoisuutesi avaa ovia tänään.

 

JOUSIMIES

Vaihda maisemaa. Tarvitset uusia tuulia inspiraatiota saadaksesi. On hyvä hetki tutustua ihmisiin ja solmia kiinnostavia kontakteja.

 

KAURIS

Avaa silmäsi ja testaa jotain uutta. Erityisesti raha-asioissa kannattaa olla avoin vaihtoehdoille. Ratkaisu löytyy yllättävältä taholta.

 

VESIMIES

Tarvitset lisäenergiaa. Motivoi itsesi liikkeelle, sillä päivä on täynnä haasteita. Kaikki ei suju tänään odotustesi mukaan.

 

KALAT

Kodin ja perheen asiat menevät kaiken muun edelle. On aika puhua läheisesi kanssa tulevaisuudesta. Ilmassa on romantiikkaa.

 

OINAS

Keskity muiden auttamiseen. Lähipiirissäsi on ihminen, joka kaipaa sinua lähelleen. Seuraa vaistoasi, joka ei jätä sinua pulaan.

 

HÄRKÄ

Pidä kiinni sovituista jutuista. Tärkeintä on tänään huolellisesti laadittu suunnitelma. Pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Älä haaskaa energiaasi tuhoon tuomittuun projektiin. Umpikujan välttäminen on sinusta kiinni. Pysyttele kaukana oikuttelevista ihmisistä.

 

KAKSONEN

Panosta kotiin ja ihmissuhteisiin. On aika miettiä elämäntyylimuutoksia. Lähde liikkeelle siitä, mikä on oman tärkeysjärjestyksesi kärjessä.

 

RAPU

Satsaa ajallisesti projektiin, joka on lähellä sydäntäsi. Älä jätä leikkiä kesken ensimmäisten takaiskujen sattuessa kohdalle. Aseta rima korkealle.

 

LEIJONA

Älä tee elämästäsi tarpeettoman monimutkaista. On aika yksinkertaistaa asioita ja ottaa rennosti. Tunteet saavat sinusta helposti vallan tänään.

 

NEITSYT

Ota vakavissasi saamasi neuvot. Pidä matalaa profiilia, sillä juorut pääsevät tänään nopeasti liikkeelle. Älä anna aihetta huhuamiseen.

 

VAAKA

Älä tee pikaisia päätöksiä. Tarkista lähipiirisi mielipiteet ennen suurien ratkaisujen tekemistä. Muuten kuvio mutkistuu nopeasti.

 

SKORPIONI

Lähde ihmisten ilmoille viihtymään. Kerää perheenjäsenet tai hyvät ystävät ympärille. On aika suunnitella tulevaisuutta.

 

JOUSIMIES

Vältä ylimääräistä rahanmenoa. Harkitse tarkkaan suuria ostoksia ja odota tasaisempaa hetkeä toimiaksesi. Vietä laatuaikaa rakkaasi kanssa.

 

KAURIS

Muutokset tekevät sinulle hyvää. Lähde lyhyelle reissulle tai nauti uusien tuttavien seurasta. Ihmissuhteet vaativat nyt erityisen paljon huomiota.

 

VESIMIES

Vältät ongelmat, jos onnistut pitämään tunteesi aisoissa. Nyt ei ole aika kuuluttaa kärkeviä mielipiteitä ääneen. Pysyttele taustalla tarkkailemassa.

 

KALAT

Tarjoa apuasi sitä tarvitseville. On aika satsata kotisi toimivuuteen ja viihtyvyyteen. Ilmassa on lupaava ripaus romantiikkaa.

 

OINAS

Unohda arkiset ongelmasi ja keskity välillä johonkin aivan muuhun. Tarvitset uutta ajateltavaa. Lähde shoppailukierrokselle tai hyvien ystävien seuraan.