Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Eräs lähelläsi oleva henkilö ei kerro sinulle koko totuutta mieltäsi polttavasta asiasta. Saat siihen selvyyden vain olemalla itse riittävän aktiivinen.

Jousimies

Sinulla on huono tapa pitää itseäsi usein muita parempana. Tänään tarvitset nöyrää asennetta ja kykyä kuunnella muiden neuvoja.

Kauris

Päiväsi on täynnä erilaisia, mielenkiintoisia kohtaamisia. Yhdellä niistä saattaa olla kauaskantoiset seuraukset.

Vesimies

Tänään on hyvä päivä puhdistaa ilmaa ja puhua asiat halki. Ota mieltäsi vaivaa asia puheeksi asianomaisen henkilön kanssa ja selvitä se perinpohjin.

Kalat

Älä jätä käyttämättä eteesi tarjoutuvaa tilaisuutta lähteä matkalle. Pieni irtiotto arkiympyröistä tekee nyt hyvää.

Oinas

Tarvitset tänään taitoa lukea rivien välistä. Kuuntele, katsele, analysoi ja tarkkaile. Tärkeintä on se, ettet tee oletuksia pelkän kuulemasi perusteella.

Härkä

Pikaisesti tehdyt päätökset saattavat tänään koitua kohtaloksesi. Varo etenkin heräteostoksia. Ne saattavat tulla nyt yllättävän kalliiksi.

Kaksonen

Olet antanut eräälle henkilölle lupauksen, jonka toteuttamista olet lykännyt jo turhan pitkään. Tänään on hyvä päivä tehdä se.

Rapu

Lasten parissa vietetty aika tekee sinulle tänään hyvää. Saat hyvän mielen ja mukavia muistoja, olipa kyseessä sitten omien tai muiden lasten seura.

Leijona

Tänään ei kannata olla liian sosiaalinen ja aktiivinen. Kaikenlaiset rauhalliset, yksinäiset puuhat tekevät sinulle nyt hyvää. Uppoudu hyvään kirjaan, katsele televisiota tai rentoudu vaikka käsitöiden parissa.

Neitsyt

Jos tunnet olosi levottomaksi, lähde ulos tuulettumaan. Nyt on mainio päivä keskittyä huvitteluun ja ystävien tapaamiseen.

Vaaka

Kiinnitä tarkempaa huomiota kulutustottumuksiisi. Edessä on paljon menoja, jotka kannattaa ottaa huomioon rahankäytössä jo nyt.