Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Eräs lähelläsi oleva henkilö ei kerro sinulle koko totuutta mieltäsi polttavasta asiasta. Saat siihen selvyyden vain olemalla itse riittävän aktiivinen.

Jousimies

Sinulla on huono tapa pitää itseäsi usein muita parempana. Tänään tarvitset nöyrää asennetta ja kykyä kuunnella muiden neuvoja.

Kauris

Päiväsi on täynnä erilaisia, mielenkiintoisia kohtaamisia. Yhdellä niistä saattaa olla kauaskantoiset seuraukset.

Vesimies

Tänään on hyvä päivä puhdistaa ilmaa ja puhua asiat halki. Ota mieltäsi vaivaa asia puheeksi asianomaisen henkilön kanssa ja selvitä se perinpohjin.

Kalat

Älä jätä käyttämättä eteesi tarjoutuvaa tilaisuutta lähteä matkalle. Pieni irtiotto arkiympyröistä tekee nyt hyvää.

Oinas

Tarvitset tänään taitoa lukea rivien välistä. Kuuntele, katsele, analysoi ja tarkkaile. Tärkeintä on se, ettet tee oletuksia pelkän kuulemasi perusteella.

Härkä

Pikaisesti tehdyt päätökset saattavat tänään koitua kohtaloksesi. Varo etenkin heräteostoksia. Ne saattavat tulla nyt yllättävän kalliiksi.

Kaksonen

Olet antanut eräälle henkilölle lupauksen, jonka toteuttamista olet lykännyt jo turhan pitkään. Tänään on hyvä päivä tehdä se.

Rapu

Lasten parissa vietetty aika tekee sinulle tänään hyvää. Saat hyvän mielen ja mukavia muistoja, olipa kyseessä sitten omien tai muiden lasten seura.

Leijona

Tänään ei kannata olla liian sosiaalinen ja aktiivinen. Kaikenlaiset rauhalliset, yksinäiset puuhat tekevät sinulle nyt hyvää. Uppoudu hyvään kirjaan, katsele televisiota tai rentoudu vaikka käsitöiden parissa.

Neitsyt

Jos tunnet olosi levottomaksi, lähde ulos tuulettumaan. Nyt on mainio päivä keskittyä huvitteluun ja ystävien tapaamiseen.

Vaaka

Kiinnitä tarkempaa huomiota kulutustottumuksiisi. Edessä on paljon menoja, jotka kannattaa ottaa huomioon rahankäytössä jo nyt.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

Jos meno on liian hidasta sinun makuusi, anna tapahtumille eteenpäin auttava potku. Uskalla olla oma itsesi. Olet nyt parhaimmillasi johtavassa roolissa.

 

SKORPIONI

On aika hoitaa perheeseen liittyviä asioita pois päiväjärjestyksestä. Pidä huolta siitä, että kotisi on viihtyisä ja juuri sinun tarpeisiisi sopiva.

 

JOUSIMIES

Hoida velvollisuutesi jättämättä kenellekään varaa kritisoida sinua. Selvitä hankalat asiat itse, sillä välikäsistä koituu tänään helposti harmeja.

 

KAURIS

Pidä raha-asiat piilossa turhan laajalta yleisöltä. Käy läpi vaihtoehtojasi. Nyt on aika punnita kaikessa rauhassa seuraavia siirtoja.

 

VESIMIES

Valitse tarkkaan, mihin satsaat aikasi ja energiasi. Seuraa omaa polkuasi, vaikka se ei olisi kaikille mieliksi. Sinun on aika ajatella itseäsi.

 

KALAT

Tunteet myrskyävät tänään. Päivä sisältää tilanteita, jotka saavat sinut hetkeksi eksyksiin. Luota sydämeesi, niin päädyt oikeaan ratkaisuun.

 

OINAS

Epävarma tilanne voi koetella hermojasi. Pidä huolta itsestäsi niin henkisesti kuin fyysisestikin. Luovuus pelastaa sinut hankalasta tilanteesta.

 

HÄRKÄ

Älä pidättele tunteitasi, vaan päästä ne ulos. Muista pitää mielesi avoimena ja olla valmis keskustelemaan. Liian jyrkät mielipiteet vain hidastavat sinua.

 

KAKSONEN

On aika lähteä nauttimaan ihmisten seurasta. Maisemanvaihdos saa mielikuvituksesi liikkeelle. Ryhdy suunnittelemaan rohkeaa siirtoa lähitulevaisuuteen.

 

RAPU

Aloita uusi harrastus tai tutustu lähemmin tuoreeseen tuttavaan. Sukulaisella tai perheenjäsenellä on sinulle jotain kerrottavaa. Ole huolellinen tunteita tulkitessasi.

 

LEIJONA

Älä lipsu liiallisuuksiin. Haluat nähdä arjessasi muutoksia, mutta lähde silti liikkeelle pienillä askelilla. Pidä ennen kaikkea kiinni budjetistasi.

 

NEITSYT

Saat hyväksynnän ja taustatukea ideallesi. Ota kaikki irti saamastasi avusta. Yksin esteiden keskellä taisteleminen on tarpeettoman rankkaa.                        

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

On aika laittaa kotia uuteen uskoon. Muutokset piristävät mieltä ja siivoaminen tekee hyvää myös ilmapiirille. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

On aika tehdä muutoksia arkeesi. Suunnittele vetosi etukäteen huolellisesti, sillä improvisointi on nyt riskipeliä. Jos jokin epäilyttää, hidasta tahtia.

 

SKORPIONI

On uudistusten aika. Saat kehuja, jotka ovat sekä ilahduttavia että ansaittuja. Rakkauselämääsi on luvassa jotain uutta ja jännittävää.

 

JOUSIMIES

Pidä ohjat omissa käsissäsi. Älä anna epävarman tilanteen käydä liian rankaksi. Suojele mainettasi oikaisemalla väärinkäsitys heti alkuunsa.

 

KAURIS

On aika vähentää turhaa puhetta ja siirtyä toimintaan. Luota siihen, että muut seuraavat esimerkkiäsi. Energiastasi on helppo innostua.

 

VESIMIES

Hidasta tahtia. Sinulla on aikaa, eikä kiirehtimisestä seuraa mitään hyvää. Keskity yhteen asiaan kerrallaan ja ajattele omaa parastasi.

 

KALAT

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. On tärkeää, ettet sulje läheisiäsi ulkopuolelle. Yhdistä voimasi sinua ymmärtävän ihmisen kanssa.

 

OINAS

Pidä itsesi liikkeessä. Tänään on parasta hoitaa tärkeät asiat itse. Hyväntahtoinen läheisesi voi saada vahingossa sotkun aikaan.

 

HÄRKÄ

Ota uudet käänteen ja haasteet vastaan avoimin sylin. Pääset tänään pitkälle olemalla valmis heittäytymään. Ilmassa on romantiikkaa.

 

KAKSONEN

Tee päätöksesi faktojen perusteella. Arvailusta koituu lähinnä harmia tänään. Älä anna kenenkään päättää asioistasi puolestasi.

 

RAPU

Testaa jotain uutta ja nauti rikastuttavista kokemuksista. On aika antaa tunteiden näkyä. Ihmissuhderintamalla puhaltavat jännittävät tuulet.

 

LEIJONA

Hidasta tahtia. On aika pitää tauko kuluttavasta kuviosta ja keskittyä hyvinvointiisi. Laadi tulevia päiviä varten aukoton suunnitelma.