Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Hyödynnä saamasi palaute ja ota siitä oppia. Ota kritiikki nöyränä vastaan ja tähtää ensi kerralla parempaan tulokseen sen sijaan että heittäisit pyyhkeen kehään.

Jousimies

Sinulla on huono tapa pitää kaikki langat aina omissa käsissäsi. Siirry hetkeksi syrjään ja seuraa sivusta, miten tilanne kehittyy.

Kauris

Työasioissa paistaa tänään syksyn pimeydestä huolimatta aurinko. Luvassa voi olla esimerkiksi uusi ja mielenkiintoinen työnkuva tai palkankorotus.  

Vesimies

Vältä äkkinäisiä liikkeitä ja nopeita päätöksiä. Rauhallinen ja pitkäjänteinen asenne toimii tänään parhaiten.

Kalat

Sinulla on kaikki menestykseen tarvittavat tiedot ja taidot, mutta lahjasi jäävät piiloon, jos et tuo niitä itse esille. Tarvitset nyt aktiivisuutta ja rohkeaa asennetta.

Oinas

Pidä luovat ideasi tallessa, mutta toistaiseksi piilossa. Nyt ei ole oikea aika panna niitä täytäntöön.

Härkä

Uusi kuukausi tuo todennäköisesti mukanaan roppakaupalla rakkautta ja romantiikkaa. Saatat saada herkullisia alkupaloja tulevasta jo tänään.

Kaksonen

Luvassa on jonkinlaisia asumiseen ja kotiin liittyviä muutoksia. Älä hätiköi edessä olevien päätösten suhteen.

Rapu

Seuraa päätöksenteossa vaistoasi läheistesi hyväätarkoittavista neuvoista huolimatta. Rohkeat ja yllättävät ratkaisut saattavat joskus olla oikeita.

Leijona

Varo hautautumasta kokonaan työasioiden ja kotiaskareiden alle. Jätä aikaa myös huvittelulle ja hauskanpidolle — jo tänään.

Neitsyt

Jos teet jatkuvasti myönnytyksiä pitääksesi läheisesi tyytyväisinä, oma  hyvinvointisi kärsii. Aseta tänään oma etusi ykkössijalle.

Vaaka

Välillä on hyvä jakaa vastuuta ja pyytää muilta apua, mutta nyt siitä on pelkkää haittaa. Hoida tärkeät tehtävät tänään itse.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Energinen asenne on juuri sitä, mitä tarvitset. Kumoa esteet tieltäsi tahdonvoimallasi. Kerää ympärillesi innostava porukka.

 

OINAS

Ota viehätysvoimasi käyttöön. Muista kuitenkin kuunnella muiden toiveita. Ongelmia ilmaantuu nopeasti, jos yrität jyrätä toisten ylitse.

 

HÄRKÄ

Suuntaa energiasi työhösi. Kerro ideoistasi ja kuulostele, saatko niille vastakaikua. Ota vastaan uusia ja innostava haaste.

 

KAKSONEN

Ole tunnollinen. Tarkista tekemättömien asioiden lista ja hoida kiireellisimmät hommat pois alta ensimmäisenä. Järjestelmällisyys kannattaa.

 

RAPU

Yhdistä voimat hyvän tyypin kanssa. Taustajoukkojen tukemana olet pysäyttämätön. Sinun ei tarvitse selvitä haasteista yksin.

 

LEIJONA

Ole varuillasi, jotta et loukkaisi ketään tahattomasti. Päivä on täynnä tunnepitoisia keskusteluja. Valitse sanasi huolellisesti.

 

NEITSYT

Saat loistavia neuvoja, jotka kannattaa painaa mieleen. On aika laittaa liikkeelle muutoksia. Ota tarjottu apu vastaan.

 

VAAKA

Kuuntele järjen ääntä. On tullut aika vaihtaa suuntaa, sillä muuten ongelmia alkaa ilmaantua. Pidä matalaa profiilia toistaiseksi.

 

SKORPIONI

On aika satsata kaikkesi tärkeään ihmissuhteeseen. Juttele mieltäsi painavasta asiasta. Toimiva kommunikointi on kaiken hyvän alku.

 

JOUSIMIES

Perheenjäsen tai sukulainen tarvitsee apuasi. Ole valmis menemään hänen tuekseen. Sovittelijan ja neuvojan rooli sopii sinulle.

 

KAURIS

Vietä aikaa kotona omissa oloissasi tai rakkaittesi kanssa. Saatat joutua ihmisten ilmoilla helposti konflikteihin. Etsi elämääsi tasapainoa.

 

VESIMIES

Ota asioista perusteellisesti selvää. Älä tee siirtoasi liian hatarin taustatiedoin varustautuneena. Suuria muutoksia on tulossa.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

On aika palata vanhan haaveesi pariin. Tuttu kasvo menneisyydestä ottaa tänään yhteyttä. Ammenna viisautta kokemuksistasi.

 

OINAS

Ota vastuu omiin käsiisi. Sinun on aika näyttää kaikille, mihin pystyt. Omien kykyjesi aliarvioiminen olisi paha virhe.

 

HÄRKÄ

Tarvitset lisää tietoa sinua kiinnostavasta asiasta. Et voi välttyä nyt kilpailuasemaan joutumiselta. Sinun on aika näyttää, mihin pystyt.

 

KAKSONEN

Löydät itsesi tilanteesta, joka saa sinut katsomaan asioita uudessa valossa. On aika kokeilla jotain uutta. Edessäsi on suuritöinen urakka.

 

RAPU

Valitse uudet projektit tarkalla silmällä. Ota asioista selvää, jotta panostuksesi ei valuisi hukkaan. On tärkeää, että pidät huolta jaksamisestasi.

 

LEIJONA

Sinulla on nyt hyvä vauhti päällä. Laita liikkeelle muutoksia. Sinulle on tarjolla lukuisia mahdollisuuksia, joita ei kannata jättää väliin.

 

NEITSYT

Älä ota tarpeettomia riskejä. Pelaa varman päälle etenkin terveyteesi ja rahaan liittyvissä kysymyksissä. Luota maalaisjärkeen ratkaisuissasi.

 

VAAKA

Ole huolellinen rahan kanssa. Päätön sinne ja tänne juoksentelu voi saada aikaan pahaa jälkeä. Ota luovuutesi käyttöön ongelmakohdissa.

 

SKORPIONI

Kääri hihat ja lähde liikkeelle. Ymmärrät tänään jotain tärkeää omista toiveistasi ja odotuksistasi. Tulevaisuus näyttää äkkiä hieman selkeämmältä.

 

JOUSIMIES

Älä vaivaa päätäsi sillä, ovatko kaikki kanssasi samoilla linjoilla. Et voi olla kaikille mieliksi. Luota itseesi ja tee omaa juttuasi.

 

KAURIS

Mieti tarkkaan, mihin olet ryhtymässä. Älä polta itseäsi loppuun tekemällä toisten rästihommia. Auktoriteettihahmojen kanssa on oltava varuillaan.

 

VESIMIES

Käänny luotettavan ihmisen puoleen, kun avun tarve iskee. Tarvitset vaihtoehtoja. Ole realistinen ja aloita pitävän suunnitelman laatimisella.