Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Hyödynnä saamasi palaute ja ota siitä oppia. Ota kritiikki nöyränä vastaan ja tähtää ensi kerralla parempaan tulokseen sen sijaan että heittäisit pyyhkeen kehään.

Jousimies

Sinulla on huono tapa pitää kaikki langat aina omissa käsissäsi. Siirry hetkeksi syrjään ja seuraa sivusta, miten tilanne kehittyy.

Kauris

Työasioissa paistaa tänään syksyn pimeydestä huolimatta aurinko. Luvassa voi olla esimerkiksi uusi ja mielenkiintoinen työnkuva tai palkankorotus.  

Vesimies

Vältä äkkinäisiä liikkeitä ja nopeita päätöksiä. Rauhallinen ja pitkäjänteinen asenne toimii tänään parhaiten.

Kalat

Sinulla on kaikki menestykseen tarvittavat tiedot ja taidot, mutta lahjasi jäävät piiloon, jos et tuo niitä itse esille. Tarvitset nyt aktiivisuutta ja rohkeaa asennetta.

Oinas

Pidä luovat ideasi tallessa, mutta toistaiseksi piilossa. Nyt ei ole oikea aika panna niitä täytäntöön.

Härkä

Uusi kuukausi tuo todennäköisesti mukanaan roppakaupalla rakkautta ja romantiikkaa. Saatat saada herkullisia alkupaloja tulevasta jo tänään.

Kaksonen

Luvassa on jonkinlaisia asumiseen ja kotiin liittyviä muutoksia. Älä hätiköi edessä olevien päätösten suhteen.

Rapu

Seuraa päätöksenteossa vaistoasi läheistesi hyväätarkoittavista neuvoista huolimatta. Rohkeat ja yllättävät ratkaisut saattavat joskus olla oikeita.

Leijona

Varo hautautumasta kokonaan työasioiden ja kotiaskareiden alle. Jätä aikaa myös huvittelulle ja hauskanpidolle — jo tänään.

Neitsyt

Jos teet jatkuvasti myönnytyksiä pitääksesi läheisesi tyytyväisinä, oma  hyvinvointisi kärsii. Aseta tänään oma etusi ykkössijalle.

Vaaka

Välillä on hyvä jakaa vastuuta ja pyytää muilta apua, mutta nyt siitä on pelkkää haittaa. Hoida tärkeät tehtävät tänään itse.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

On aika kääriä hihat ja käydä hommiin. Muutokset ovat sinusta kiinni, joten rohkeasti tee aloitteita. Älä tyydy mihinkään keskinkertaiseen.

 

RAPU

Pidä silmät auki lupaavien tilaisuuksien varalta. Onni on tänään puolellasi. Ole rohkeasti erilainen, sillä massasta erottuminen on vain hyväksi.

 

LEIJONA

Arvaamattomat vedot tietävät tänään ongelmia. Välttele draamaa kaikissa muodoissaan. Peräänny tilanteesta, jos ilmapiiri alkaa kiristyä.

 

NEITSYT

Nyt on aika kiinnostua kaikesta. Avaa mielesi uusille vaihtoehdoille ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Muutos tekee sinulle hyvää.

 

VAAKA

Älä jätä kesken mitään, sillä kaikki on tänään kiinni sinnikkyydestäsi. Huolellisuus säästää sinut kritiikiltä. Laiskuus voi koitua kompastuskiveksesi.

 

SKORPIONI

Ota avosylin vastaan kaikki, mitä päivä tarjoaa sinulle. Lähde uuteen ympäristöön tutustumaan ihmisiin. Voit oppia nyt paljon.

 

JOUSIMIES

Älä tee elämästäsi tarpeettoman monimutkaista. Ole kriittinen kuuntelija, sillä joku värittää nyt totuutta. Luota maalaisjärkeen.

 

KAURIS

Puhuminen auttaa tilanteessa kuin tilanteessa. Käy läpi vaihtoehtojasi. Seuraa ratkaisuissasi sydämesi ääntä, joka ei johda sinua harhaan.

 

VESIMIES

Älä suhtaudu liian kevyesti rahakysymyksiin. Ota asioista selvää ja toimi vasta, kun tiedät tarpeeksi. Hätiköinnillä et saa mitään hyvää aikaan.

 

KALAT

Aloita muutokset itsestäsi. Pienillä eleillä on kauaskantoiset vaikutukset tänään. Varaa päivästä laatuaikaa sinulle ja rakkaallesi.

 

OINAS

Perhepiirissä tai sukulaisten kanssa saattaa syntyä tänään ongelmia. Älä anna kenenkään painostaa sinua muuttamaan suuntaa.

 

HÄRKÄ

Mielesi muuttuu nyt tiheään tahtiin. Anna muille mahdollisuus pysyä perässäsi. Liian kova vauhti ei ole sinulle hyväksi.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Ota muutokset avosylin vastaan. Pidä ohjat omissa käsissäsi. Tänään ei kannata tyytyä liian vähään, vaan tähdätä korkealle.

 

RAPU

Satsaa nyt täysillä itseesi ja omiin suunnitelmiisi. Anna mielikuvituksesi lentää tänään. Saat hyviä neuvoja ja ideoita läheisiltäsi.

 

LEIJONA

Pidä elämäsi yksinkertaisena. Vältä draamaa perhepiirissä valitsemalla sanasi tarkkaan. Ota muiden tunteet huomioon ratkaisuissasi.

 

NEITSYT

Lähde ihmisten pariin. On hyvä hetki verkostojen laajentamiselle ja ystävyyksien syntymiselle. Anna myös romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Keskity yhteen asiaan kerrallaan. Sinne tänne säntäileminen ei vauhdita asioita. Positiivinen asenne saa tänään ihmeitä aikaan.

 

SKORPIONI

Ole valmis tekemään muutoksia. Kaikki on kiinni omasta aktiivisuudestasi tänään. Muista, missä erehdyit viimeksi ja vältä saman mokan toistaminen.

 

JOUSIMIES

Älä anna kenenkään kuormittaa sinua liikaa. Joku saattaa ravata luonasi yhtenään apua pyytämässä. Pidä huolta myös itsestäsi.

 

KAURIS

Nosta äänesi kuuluviin. Sinulla on sanottavaa, eikä nyt ole aika unohtua muiden varjoon. Nyt on tartuttava toimeen ja otettava riskejä.

 

VESIMIES

Suuntaa energiasi kotisi kunnostamiseen. Pienten muutosten tekeminen voisi olla paikallaan. Tee omaa juttuasi seuraamatta laumaa.

 

KALAT

Päivä tuo tiellesi odottamattomia mahdollisuuksia, joita ei kannata jättää hyödyntämättä. Vietä aikaa rakkaittesi kanssa. Ilmassa on romantiikkaa.

 

OINAS

Pidä huolta terveydestäsi. Älä ota turhia riskejä etenekään liikunnan parissa. Kerro läheisellesi, mitä sinulla on sydämelläsi.

 

HÄRKÄ

Saatat vetää tunnekuohuissasi hätiköityjä johtopäätöksiä. Hidasta tahtia ja mieti, mikä on nyt tärkeintä. Keskity yhteen asiaan kerrallaan.