Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Hyödynnä saamasi palaute ja ota siitä oppia. Ota kritiikki nöyränä vastaan ja tähtää ensi kerralla parempaan tulokseen sen sijaan että heittäisit pyyhkeen kehään.

Jousimies

Sinulla on huono tapa pitää kaikki langat aina omissa käsissäsi. Siirry hetkeksi syrjään ja seuraa sivusta, miten tilanne kehittyy.

Kauris

Työasioissa paistaa tänään syksyn pimeydestä huolimatta aurinko. Luvassa voi olla esimerkiksi uusi ja mielenkiintoinen työnkuva tai palkankorotus.  

Vesimies

Vältä äkkinäisiä liikkeitä ja nopeita päätöksiä. Rauhallinen ja pitkäjänteinen asenne toimii tänään parhaiten.

Kalat

Sinulla on kaikki menestykseen tarvittavat tiedot ja taidot, mutta lahjasi jäävät piiloon, jos et tuo niitä itse esille. Tarvitset nyt aktiivisuutta ja rohkeaa asennetta.

Oinas

Pidä luovat ideasi tallessa, mutta toistaiseksi piilossa. Nyt ei ole oikea aika panna niitä täytäntöön.

Härkä

Uusi kuukausi tuo todennäköisesti mukanaan roppakaupalla rakkautta ja romantiikkaa. Saatat saada herkullisia alkupaloja tulevasta jo tänään.

Kaksonen

Luvassa on jonkinlaisia asumiseen ja kotiin liittyviä muutoksia. Älä hätiköi edessä olevien päätösten suhteen.

Rapu

Seuraa päätöksenteossa vaistoasi läheistesi hyväätarkoittavista neuvoista huolimatta. Rohkeat ja yllättävät ratkaisut saattavat joskus olla oikeita.

Leijona

Varo hautautumasta kokonaan työasioiden ja kotiaskareiden alle. Jätä aikaa myös huvittelulle ja hauskanpidolle — jo tänään.

Neitsyt

Jos teet jatkuvasti myönnytyksiä pitääksesi läheisesi tyytyväisinä, oma  hyvinvointisi kärsii. Aseta tänään oma etusi ykkössijalle.

Vaaka

Välillä on hyvä jakaa vastuuta ja pyytää muilta apua, mutta nyt siitä on pelkkää haittaa. Hoida tärkeät tehtävät tänään itse.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Älä ota asioita liian henkilökohtaisesti. Keskity omaan juttuusi ja anna muiden puuhata omiaan. Hermostuminen saattaa sinut vain hankalaan asemaan.


SKORPIONI
Vietä aikaa omissa oloissasi. Etäpäivä töistä voisi tehdä hyvää. Kokeile huviksesi aivan uutta lähestymistapaa tuttuun arkiseen ongelmaan.


JOUSIMIES
Pidä tahti tasaisena. Kiirehtimällä et voita mitään. On hyvä hetki tutustua uusiin ihmisiin ja kuunnella heidän tarinoitaan.


KAURIS
Järjestelmällisyys vie sinut pitkälle. Älä levittele tietojasi kaikkien kuultaviksi. Salamyhkäisyydestä on nyt sinulle etua.


VESIMIES
Sinulla on vaikeuksia saada ajatuksiasi järjestykseen tänään. Ole tarkkana, sillä lähistölläsi pyörii epäluotettava ihminen. Luota vaistoosi.


KALAT
Tunteet ja raha sopivat huonosti yhteen. Taloudelliset kysymykset voivat saada sinut tänään hiiltymään. Selvitä asiat pienen piirin kesken.


OINAS
Päivä sisältää vauhdikkaita käänteitä. Älä jää inttämään vastaan, jos joudut umpikujaan. Nyt ei kannata ruokkia liekkejä.


HÄRKÄ
Pidä silmät auki rahantekomahdollisuuksien varalta. Sinun on aika ajatella tulevaisuuttasi. Positiivinen asenne on paras valttisi.


KAKSONEN
Tee asiat omalla tyylilläsi. Persoonallisuutesi valloittaa ja hurmaa tänään harvinaisen tehokkaasti. Ilmassa on romantiikkaa.


RAPU
Puske päättäväisesti eteenpäin. Pysyttele polulla, joka tuntuu oikealta takaiskuista huolimatta. Ota vastaan hoksottimiasi testaava haaste.


LEIJONA
Uusi käänne auttaa sinua näkemään tilanteesi selkeästi. On aika miettiä, minkä haluat muuttuvan elämässäsi. Uskalla ajatella nyt itseäsi.


NEITSYT
Älä lupaa mahdottomuuksia. Läheisesi tarvitsee sinua tuekseen, mutta et voi tehdä kaikkea hänen puolestaan. Aseta rajat ja pidä niistä kiinni.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Tarkastele ihmissuhteitasi kriittisesti ja ole rehellinen itsellesi. Lähde liikkeelle sitä, mikä tekee juuri sinut onnelliseksi. Ota välimatkaa oikuttelevaan ihmiseen.


SKORPIONI
Älä hyppää pää edellä uuteen projektiin. Mieti kaikessa rauhassa, mitä olet tekemässä ja mikä ajaa sinua eteenpäin. Laadi itsellesi vedenpitävä strategia.


JOUSIMIES
Kiinnitä huomiota siihen, millaisen ensivaikutelman annat itsestäsi. On tärkeää, että olet tänään parhaimmillasi. Tapaat kiinnostavan ihmisen.


KAURIS
Joku yrittää käyttää ystävällisyyttäsi hyväkseen. Tiedossa saattaa olla tunteenpurkauksia. Peräänny lähtemättä mukaan ilmiriitaan.


VESIMIES
Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Erityisesti huolet kannattaa nyt jakaa läheistesi kanssa säästelemättä. Yhdessä miettimällä ratkaisut löytyvät.


KALAT
Massan mukana kulkeminen ei ole eduksesi. Uskalla kokeilla omiasi ja seurata polkua, joka eroaa muiden valinnoista. Rohkeutesi vie sinut pitkälle.


OINAS
Saatat haksahtaa uskomaan kauniita sanoja, vaikka niillä ei olisi totuuspohjaa. Ole tarkkana, sillä olet tänään erityisen altis vaikutuksille.


HÄRKÄ
Keskity tavoitteisiisi. Sinun on tehtävä pian muutoksia arkeesi, sillä jokin hidastaa sinua. Älä yritä ehtiä kaikkialle, sillä energiavarasi ovat rajalliset.


KAKSONEN
Älä haaskaa aikaa hermostumiseen. Liiku sen sijaan eteenpäin täydellä höyryllä. Muista selvittää tilanteen taustat päätöksiä tehdessäsi.


RAPU
Tee fiksuja ratkaisuja ihmissuhteissa. Kuuntele, mikä muita huolettaa ja ole valmis joustamaan. Kukaan ei hyödy ylireagoinnista tai ehdottomuudesta.


LEIJONA
Älä anna pikkujuttujen pilata päivääsi. Kiristynyt ilmapiiri kotona tai kaveripiirissä kyllä rauhoittuu. Tarjoa apuasi sitä tarvitsevalle ihmiselle.


NEITSYT
Mieti luovia keinoja rahan säästämiseksi. Pienetkin muutokset saavat ihmeitä aikaan. Pidä silmät auki erityisesti matkustaessasi.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!