Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

NEITSYT
Saat tänään hyödyllistä tietoa tulevaisuuden kannalta. Uudet mahdollisuudet avautuvat sinulle, jos verkostoidut ja lähdet ajoissa liikkeelle.

VAAKA
On aika piristyä ja lähteä pitämään hauskaa. Rakkauselämääsi on luvassa uutta säpinää. Anna ihmisille tilaisuus lähestyä sinua.

SKORPIONI
Kaikki eivät ole kanssasi samoilla linjoilla. Hyväksy erilaiset mielipiteet. Näkemyksiesi tuputtaminen ei anna sinusta hyvää kuvaa.

JOUSIMIES
Älä jätä välistä tilaisuutta matkustaa. Lähde uusiin maisemiin, niin saat kaipaamaasi inspiraatiota. Epävarmuuden ei pidä estää sinua toteuttamasta itseäsi.

KAURIS
Ota rauhallisesti työelämässä. Tarvitset uurastuksen keskelle taukoja ja vaihtelua. Keskity välillä perheeseen ja ystäviin.

VESIMIES
Saatat tuntea vetoa laiskotteluun tänään. Joudut kuitenkin palaamaan myöhemmin korjaamaan jälkiäsi, jos hoidat asiat huolimattomasti.

KALAT
Joku lähelläsi antaa sinulle ristiriitaisia viestejä. Älä hermoile, vaan anna tilanteen rauhoittua. Ole tarkkana rahan kanssa.

OINAS
Rakkauselämäsi kukoistaa. Sinulla on onnea mukana muillakin elämäsi osa-alueilla. On aika aloittaa uusi, innostava projekti.

HÄRKÄ
Keskittyminen voi olla tänään haastavaa. Käy läpi lähimenneisyyttä. Löydät sieltä vastauksia nykyhetken ongelmiin.

KAKSONEN 
Huolellinen suunnitteleminen johtaa menestykseen. Pidä kiinni aikatauluista ja sovituista jutuista. Älä yritä tehdä liian montaa asiaa samanaikaisesti.

RAPU
Pidä tunteesi kurissa. Päivä ei suju täysin ongelmitta. Älä kuitenkaan anna tärkeiden ihmissuhteiden kärsiä siitä.

LEIJONA
Anna asioiden edetä omalla painollaan. Saat vain turhaa päänsärkyä, jos yrität hallita tapahtumia. Avaa silmäsi mahdollisuuksillesi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä sivuuta pieneltä vaikuttavaa ongelmaa. Etenkin terveyteen liittyvät kysymykset on parasta ottaa vakavasti. Satsaa tasapainoiseen ruokavalioon ja liikuntaan.

 

KALAT

Viilaa raha-asiasi kuntoon. Nyt ei kannata ottaa riskejä taloudellisissa kysymyksissä. Pelaa varman päälle ja odottele varmempia aikoja.

 

OINAS

Keskity kehittämään itseäsi ja auttamaan muita. Saat valtavasti irti ihmissuhteista, jos olet avoin. Vuorovaikutus on kaiken hyvän avain.

 

HÄRKÄ

Avoimuus ja rehellisyys ovat parhaat valttisi. Saat takaisin positiivisen energian, jota lähetät eteenpäin. Ajattele kaikkien yhteistä etua.

 

KAKSONEN

Sinulla on hyviä ideoita ja luovuutta vaikka millä mitalla. Jarruttele kuitenkin hieman vauhtiasi. Mieti tarkkaan, mitä mistäkin vedosta seuraa.

 

RAPU

Ota kaikki irti valokeilasta. Sinun on oltava tänään parhaimmillasi, sillä kohdallesi osuu muutama loistava tilaisuus. Älä anna niiden livahtaa ohitsesi.

 

LEIJONA

Tee aloite ja avaa keskustelua aiheesta, johon ei ole helppo tarttua. On aika puhdistaa ilmaa. Vietä aikaa perheen ja ystävien seurasta nauttien.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. On aika palata menneisiin ja muistella yhdessä kokemianne asioita. Elämääsi tulvii nyt uusia ja kiinnostavia käänteitä.

 

VAAKA

Lähde liikkeelle. Sinulla riittää energiaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Älä jätä tänään mitään onnen varaan.

 

SKORPIONI

Satsaa kotiisi ajallisesti ja taloudellisesti. Mielenrauha on taattu, jos pidät ympäristösi hyvässä järjestyksessä. Simppeli on kaunista.

 

JOUSIMIES

Älä tee siirtoa ennen kuin olet varma asiastasi. Suodata tarkkaan jutut, joita sinulle kerrotaan. Joku ei kerro sinulle koko totuutta.

 

KAURIS

Ota koko kapasiteettisi käyttöön. Nyt ei ole aika pitää taitojasi piilossa yleisöltä. Saat rakentavaa palautetta tarkkanäköiseltä ystävältä.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.