Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Tunteet ovat pinnassa. Kotona saattaa olla kireä tunnelma, jonka rauhoittamiseen tarvitaan kärsivällisyyttä ja kykyä kuunnella. Etsi tasapainoa ihmissuhteisiin.

 

NEITSYT

Älä jätä mitään onnen varaan. Hoida omat asiasi itse, jos et voi takuuvarmasti luottaa muihin. Ilmaise tunteesi avoimesti ja selkeästi väärinkäsityksiä välttääksesi.

 

VAAKA

Hoida ikävä homma nopeasti pois alta. Älä jätä mitään puolitiehen, sillä joutuisit vain palaamaan asioissa taaksepäin huonolla hetkellä. Pidä sinulle uskottu salaisuus omana tietonasi.

 

SKORPIONI

Aseta itsellesi tavoite. Kaipaat elämääsi selkeyttä ja rajoja. Kerro lähipiirillesi, mihin tähtäät ja mitä odotat tulevaisuudelta.

 

JOUSIMIES

Älä anna kenenkään syyllistää sinua. Tee asiat omalla tavallasi, sillä toisten mieliksi ei kannata luopua periaatteista. Pysy kaukana konflikteista.

 

KAURIS

Kysele ja kuuntele saamiasi neuvoja. Erikoinen ratkaisu auttaa sinut yli hankalasta tilanteesta. Ole avoin kaikelle uudelle.

 

VESIMIES

Avoin mieli on paras valttisi. Joku saattaa yrittää manipuloida sinua, ellet ole tarkkana. Jos jokin ei tunnu olevan kohdallaan, kuuntele vaistoasi ja lähde tilanteesta.

 

KALAT

Ihminen menneisyydestäsi on avain uuteen vaiheeseen. Palaa asioissa taaksepäin viisastuaksesi. Sinun on aika tehdä ehdotus, joka voi muuttaa elämäsi.

 

OINAS

On aika järjestellä asioita. Ole valmis neuvottelemaan ja tulemaan vastaan, jos sinulle ehdotetaan jotain. Saat hyvän idean, joka voi viedä sinua eteenpäin työelämässä.

 

HÄRKÄ

Tottele vaistoasi. On aika siirtyä ideoinnista eteenpäin ja toimia. Varaa tänään aikaa rentoutumiseen rakkaan ihmisen seurassa.

 

KAKSONEN

Ole varovainen liikkeissäsi. Hanki tietosi itse, niin väärinkäsityksiä ei synny. Saatat kokea pettymyksiä, jos suhtaudut uusiin ihmisiin liian luottavaisesti.

 

RAPU

Tee muutoksia elämäntyyliisi. Sinulla on paljon energiaa, mikä vetää ihmisiä puoleensa. Vietä aikaa perheen tai sukulaisten kanssa.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.