Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Ota asiat käsittelyyn ennen kuin ne saavat toisenlaiset mittasuhteet. Pidä tilanne hallinnassasi ja vältä draamaa kaikissa muodoissaan. Stressi pysyy kurissa, jos huolehdit liikunnasta.

 

RAPU

Mikään tehtävä ei ole sinulle liian haastava, jos motivaatiosi on kohdillaan. Päätä, mitä haluat. Kotiin on hyvä panostaa tänään.

 

LEIJONA

Uusi ympäristö saa mielikuvituksesi käyntiin. Saat tarvitsemaasi virtaa ja ideoita tulevaa varten. On aika ottaa haltuun uusi haaste.

 

NEITSYT

Älä anna kritiikin lannistaa sinua. Kokeile rhkeasti siipiäsi uudella alueella ja ktso, mihin se johtaa. Satsaa terveellisiin elämäntapoihin ja riittävään liikuntaan.

 

VAAKA

Hoida itse omat asiasi jättämättä mitään onnen varaan. Kiinnitä huomiota arkirutiineihisi ja etsi parantamisen varaa. Elämääsi on luvassa romantiikkaa.

 

SKORPIONI

Uusia mahdollisuuksia avautuu näköpiiriisi. Nyt jos koskaan kannattaa toimia, etenkin työasioissa. Luota vaistoosi ja kykyihisi.

 

JOUSIMIES

Älä tee samaa virhettä kahdesti. Jos joku on pettänyt luottamuksesi, etsi tiesi parempaan seuraan. Pidä tunteesi hallinnassa.

 

KAURIS

On aika tarkistaa paperihommat. Pidä huoli siitä, että olet ajan tasalla ja tiedät, mitä seuraavaksi tapahtuu. Kärsivällisyys vie pitkälle.

 

VESIMIES

Tunne-elämäsi voi olla nyt sotkuista. Helpota stressiä laatimalla yhteisiä suunnitelmia rakkaan ihmisen kanssa. Nyt ei ole aika riitaantua.

 

KALAT

Ota selvää tulevaisuuttasi koskevista asioista. Lisätiedon hankkiminen on aina hyvä juttu. Luvassa saattaa olla yhteenotto perheenjäsenen kanssa.

 

OINAS

Lyhyt reissu tai uusi ympäristö tarjoaa paljon sisältöä päivääsi. Tapaat kiinnostavia ihmisiä, joilta saat hyödyllisiä vinkkejä tulevaa varten.

 

HÄRKÄ

Ole valmis antamaan aikaasi läheisellesi. Keskitä kaikki huomiosi sinne, missä sitä tarvitaan eniten. Kuuntelemalla vältät riidan syttymisen.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.