Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Härkä

Tunteesi voivat olla tänään pinnassa. Se saattaa saada sinut tekemään hätiköityjä päätöksiä. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi.

Kaksonen

Opit tänään paljon uutta. Ole utelias ja kysele lisää sinua kiinnostavasta aiheesta. Luvassa on mukavia yllätyksiä.

Rapu

Yllättävä käänne ilahduttaa sinua tänään. Suuntaa energiasi oikeaan kohteeseen. Muista ottaa huomioon läheistesi mielipiteet päätöksissäsi.

Leijona

Älä piilottele tunteitasi, vaan kerro niistä avoimesti kumppanillesi. Nyt on loistava hetki suunnitella tulevaa lomareissua.

Neitsyt

Tulet nyt helposti toimeen kaikkien kanssa. Olet toivottua seuraa, eikä menoista ole puutetta. Vietä laatuaikaa tärkeän ihmisen kanssa.

Vaaka

Suunnittele jotain erityistä tekemistä sinulle ja läheisellesi. Nyt on hyvä hetki irtiotolle. Ihmissuhteesi ovat tasapainossa.

Skorpioni

Pidä kiinni aikatauluista. Kieltäydy ylimääräisistä hommista, jos sinulla on jo kädet täynnä työtä. Kunnioita jokaisen mielipiteitä.

Jousimies

Tee päätös ja toimi. Sinun on luotettava omaan arvostelukykyysi. Älä anna liikaa painoarvoa muiden mielipiteille.

Kauris

Tapaat uusia, kiinnostavia ihmisiä. On aika solmia uusia ystävyyksiä. Yhteiset mielenkiinnon kohteet lähentävät teitä.

Vesimies

Pidä työelämäsi erillään yksityisasioistasi. Mielesi rauhoittuu, kun löydät tasapainon elämäsi osa-alueiden välillä.

Kalat

Joku lähipiiristäsi tuottaa sinulle pettymyksen. Älä anna sen romuttaa suunnitelmiasi. Luota itseesi myös vaikeina hetkinä.

Oinas

Huomio kohdistuu tänään sinuun. Ympärilläsi pyörii ihailijoita. Nyt on oikea aika ottaa esiin idea, jonka haluaisit toteuttaa.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Pidä silmät auki. Päivä on täynnä kiinnostavia tapahtumia ja ihmisiä. Saat uutta potkua paikallaan junnaavaan projektiin.

 

RAPU

Ole valmis muutoksiin. Pidä kiinni budjetista, sillä ylimääräinen rahanmeno ei tiedä hyvää. Älä kerää lisää stressinaiheita.

 

LEIJONA

Pidä impulssisi hallinnassa. Tunnepitoinen keskustelu saattaa karata käsistä nopeasti tänään. Tarvitset aikaa itsellesi.

 

NEITSYT

Älä johda ketään harhaan. Pidä huolta siitä, että sanasi ymmärretään oikein. Onni potkii sinua tänään moneen otteeseen.

 

VAAKA

Älä ota tarpeettomia riskejä. Odota tasaisempaa hetkeä uusia juttuja kokeillaksesi. Toistaiseksi kannattaa pelata varman päälle.

 

SKORPIONI

Hoida väärinkäsitykset kuntoon niin pian kuin mahdollista. Älä jätä puolitiehen mitään. Määrätietoisuutesi avaa ovia tänään.

 

JOUSIMIES

Vaihda maisemaa. Tarvitset uusia tuulia inspiraatiota saadaksesi. On hyvä hetki tutustua ihmisiin ja solmia kiinnostavia kontakteja.

 

KAURIS

Avaa silmäsi ja testaa jotain uutta. Erityisesti raha-asioissa kannattaa olla avoin vaihtoehdoille. Ratkaisu löytyy yllättävältä taholta.

 

VESIMIES

Tarvitset lisäenergiaa. Motivoi itsesi liikkeelle, sillä päivä on täynnä haasteita. Kaikki ei suju tänään odotustesi mukaan.

 

KALAT

Kodin ja perheen asiat menevät kaiken muun edelle. On aika puhua läheisesi kanssa tulevaisuudesta. Ilmassa on romantiikkaa.

 

OINAS

Keskity muiden auttamiseen. Lähipiirissäsi on ihminen, joka kaipaa sinua lähelleen. Seuraa vaistoasi, joka ei jätä sinua pulaan.

 

HÄRKÄ

Pidä kiinni sovituista jutuista. Tärkeintä on tänään huolellisesti laadittu suunnitelma. Pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Älä haaskaa energiaasi tuhoon tuomittuun projektiin. Umpikujan välttäminen on sinusta kiinni. Pysyttele kaukana oikuttelevista ihmisistä.

 

KAKSONEN

Panosta kotiin ja ihmissuhteisiin. On aika miettiä elämäntyylimuutoksia. Lähde liikkeelle siitä, mikä on oman tärkeysjärjestyksesi kärjessä.

 

RAPU

Satsaa ajallisesti projektiin, joka on lähellä sydäntäsi. Älä jätä leikkiä kesken ensimmäisten takaiskujen sattuessa kohdalle. Aseta rima korkealle.

 

LEIJONA

Älä tee elämästäsi tarpeettoman monimutkaista. On aika yksinkertaistaa asioita ja ottaa rennosti. Tunteet saavat sinusta helposti vallan tänään.

 

NEITSYT

Ota vakavissasi saamasi neuvot. Pidä matalaa profiilia, sillä juorut pääsevät tänään nopeasti liikkeelle. Älä anna aihetta huhuamiseen.

 

VAAKA

Älä tee pikaisia päätöksiä. Tarkista lähipiirisi mielipiteet ennen suurien ratkaisujen tekemistä. Muuten kuvio mutkistuu nopeasti.

 

SKORPIONI

Lähde ihmisten ilmoille viihtymään. Kerää perheenjäsenet tai hyvät ystävät ympärille. On aika suunnitella tulevaisuutta.

 

JOUSIMIES

Vältä ylimääräistä rahanmenoa. Harkitse tarkkaan suuria ostoksia ja odota tasaisempaa hetkeä toimiaksesi. Vietä laatuaikaa rakkaasi kanssa.

 

KAURIS

Muutokset tekevät sinulle hyvää. Lähde lyhyelle reissulle tai nauti uusien tuttavien seurasta. Ihmissuhteet vaativat nyt erityisen paljon huomiota.

 

VESIMIES

Vältät ongelmat, jos onnistut pitämään tunteesi aisoissa. Nyt ei ole aika kuuluttaa kärkeviä mielipiteitä ääneen. Pysyttele taustalla tarkkailemassa.

 

KALAT

Tarjoa apuasi sitä tarvitseville. On aika satsata kotisi toimivuuteen ja viihtyvyyteen. Ilmassa on lupaava ripaus romantiikkaa.

 

OINAS

Unohda arkiset ongelmasi ja keskity välillä johonkin aivan muuhun. Tarvitset uutta ajateltavaa. Lähde shoppailukierrokselle tai hyvien ystävien seuraan.