Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Härkä

Tunteesi voivat olla tänään pinnassa. Se saattaa saada sinut tekemään hätiköityjä päätöksiä. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi.

Kaksonen

Opit tänään paljon uutta. Ole utelias ja kysele lisää sinua kiinnostavasta aiheesta. Luvassa on mukavia yllätyksiä.

Rapu

Yllättävä käänne ilahduttaa sinua tänään. Suuntaa energiasi oikeaan kohteeseen. Muista ottaa huomioon läheistesi mielipiteet päätöksissäsi.

Leijona

Älä piilottele tunteitasi, vaan kerro niistä avoimesti kumppanillesi. Nyt on loistava hetki suunnitella tulevaa lomareissua.

Neitsyt

Tulet nyt helposti toimeen kaikkien kanssa. Olet toivottua seuraa, eikä menoista ole puutetta. Vietä laatuaikaa tärkeän ihmisen kanssa.

Vaaka

Suunnittele jotain erityistä tekemistä sinulle ja läheisellesi. Nyt on hyvä hetki irtiotolle. Ihmissuhteesi ovat tasapainossa.

Skorpioni

Pidä kiinni aikatauluista. Kieltäydy ylimääräisistä hommista, jos sinulla on jo kädet täynnä työtä. Kunnioita jokaisen mielipiteitä.

Jousimies

Tee päätös ja toimi. Sinun on luotettava omaan arvostelukykyysi. Älä anna liikaa painoarvoa muiden mielipiteille.

Kauris

Tapaat uusia, kiinnostavia ihmisiä. On aika solmia uusia ystävyyksiä. Yhteiset mielenkiinnon kohteet lähentävät teitä.

Vesimies

Pidä työelämäsi erillään yksityisasioistasi. Mielesi rauhoittuu, kun löydät tasapainon elämäsi osa-alueiden välillä.

Kalat

Joku lähipiiristäsi tuottaa sinulle pettymyksen. Älä anna sen romuttaa suunnitelmiasi. Luota itseesi myös vaikeina hetkinä.

Oinas

Huomio kohdistuu tänään sinuun. Ympärilläsi pyörii ihailijoita. Nyt on oikea aika ottaa esiin idea, jonka haluaisit toteuttaa.