Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

OINAS
Hyvä itsekuri vie sinut pitkälle. Etsi omatoimisesti uusia ratkaisuja ja ole avoin kaikelle uudelle. Näytä todelliset tunteesi ja anna romantiikalle mahdollisuus.

 

HÄRKÄ
Tee jotain tutusta poikkeavaa tänään. Sinulla on uusi kiinnostuksen kohde, eikä säpinästä ole pulaa. Lähde liikkeelle siitä, mikä sinusta tuntuu oikealta.

 

KAKSONEN
Seuraa vaistoasi. Ennakkoaavistuksesi osuu oikeaan ja johdattaa sinut kohti kiinnostavia tapahtumia. Tärkeä ihmissuhteesi pääsee tänään uudelle tasolle.

 

RAPU
Älä ota hoitaaksesi asioita, jotka eivät kuulu vastuualueeseesi. Yllättävistä käänteistä ei ole tänään pulaa. Vietä välillä aikaa kotona rentoutuen.

 

LEIJONA
Olet loistovedossa ja saat paljon aikaan. Pidä turhan innokkaat neuvojat loitolla ja tee itse omat ratkaisusi. Ota vastaan motivoiva haaste.

 

NEITSYT
Älä tee asioita vaikeimman kautta. Väitteleminen on energiasi haaskausta, joten pyri löytämään nopeita ratkaisuja. Ajattele käytännönläheisesti.

 

VAAKA
Ota ilo irti uusien ihmisten tapaamisesta. Myös maisemanvaihdos voi tehdä hyvää. Ilmassa on romantiikkaa, mitä ei pidä säikkyä.

 

SKORPIONI
Tee hyvistä ideoistasi toimivia suunnitelmia. Raha-asioissa kannattaa käyttää reilusti luovuutta. Juttutuokio vanhan ystävän kanssa antaa sinulle ajateltavaa.

 

JOUSIMIES
Älä tee itsestäsi suurta numeroa tänään. Livahda pois riidanhaluisen ihmisen tieltä ja etsi omaa rauhaa muualta. Kotisi saattaa kaivata nyt uutta ilmettä.

 

KAURIS
Pidä huoli itsestäsi liikkumalla tarpeeksi ja panostamalla tasapainoiseen ruokavalioon. On aika vaihtaa paha tapa terveellisempään versioon. Ajattele omaa parastasi.

 

VESIMIES
Ympäröi itsesi asioilla ja ihmisillä, jotka tekevät sinut onnelliseksi. Vietä aikaa perheen kesken ja lataa itsesi hyvällä energialla. Hyvinvointiisi kannattaa satsata.

 

KALAT
Älä usko kaikkea kuulemaasi. Joku esittää sinulle epärealistisia lupauksia, joihin on syytä suhtautua kriittisesti. Suojaudu terveen järjen avulla.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.