Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Kalat

Jaa tunteesi läheisesi kanssa. Saat häneltä arvokasta tukea. Kuuntele tarkasti hänen ajatuksiaan tulevaisuudesta.

Oinas

Katsele ympärillesi. Voi olla, että lähipiirissäsi tapahtuu jotain tärkeää, joka on jäänyt sinulta huomaamatta.

Härkä

Oikaise väärinkäsitykset. Puhu suoraan huolenaiheistasi ja toiveistasi. Olosi helpottuu, kun olet saanut sanottavasi ulos.

Kaksonen

Omista aikaa itsellesi. Itsetutkistelu tekee hyvää tänään, sillä asiat on saatava tärkeysjärjestykseen.

Rapu

Tee parhaasi kaikessa, mihin ryhdyt. Älä pelkää tehdä virheitä. Etsiydy välillä uusien ihmisten seuraan ajatuksia vaihtaaksesi.

Leijona

Sinulla on liikaa tekemistä. Kieltäydy tarjouksista, jotka eivät houkuta sinua erityisemmin. Sinun on pidettävä huoli itsestäsi.

Neitsyt

Lopeta haaveilu ja ala hommiin. Tapaaminen kaverin kanssa antaa sinulle uutta perspektiiviä asioihin. On aika kiristää tahtia.

Vaaka

Älä ujostele, sillä tänään huomio keskittyy sinuun. Erotut muista värikkäällä persoonallasi. Saat uudesta tuttavasta varteenotettavan ihailijan.

Skorpioni

Joku saattaa yrittää manipuloida sinua. Ole tarkkana. Kenenkään ei pidä ohjailla sinua periaatteittesi vastaiseen suuntaan.

Jousimies

Panosta kotiisi, sillä vietät siellä nyt paljon aikaa. Piristyt, kun saat asuinympäristösi sinua miellyttävään kuntoon. 

Kauris

Voit tänään tehdä jotain tärkeän asian hyväksi. Lähde ennakkoluulottomasti mukaan uusiin projekteihin. Ota myös kiitokset vastaan.

Vesimies

Joku voi yrittää pilata mainettasi levittämällä huhuja. Älä kerro salaisuuksiasi nyt eteenpäin. Pyri pitämään rauha maassa.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Liian pikaiset johtopäätökset tietävät ongelmia. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle sanotaan ja muokkaa suunnitelmiasi tilanteeseen sopiviksi.

 

NEITSYT

Tee muutoksia sinne, missä niitä tarvitaan. Etsi tasapainoa arkeesi. Hoida pitkään sinua kiusannut ongelma pois päiväjärjestyksestä.

 

VAAKA

On aika hidastaa tahtia ja pohtia seuraavia siirtoja. Ota yhteyttä ihmiseen, joka voisi olla sinulle avuksi. Tarvitset hyviä kontakteja.

 

SKORPIONI

Tunteet pääsevät patoutumaan, mistä ei seuraa mitään hyvää. Käy läpi vaihtoehtojasi ja tee fiksu päätös. Se ei välttämättä ole helpoimmasta päästä.

 

JOUSIMIES

On aika ottaa riski ja uskaltautua esille. Saat nyt paljon huomiota osaksesi, mikä ei ole huono juttu. Ole valmis neuvottelemaan.

 

KAURIS

On aika tehdä perustavanlaatuisia muutoksia kotiisi. Ihmissuhteesi kiittää, kun pääset stressittömämpään ympäristöön. Hyvinvointisi on panoksen arvoinen.

 

VESIMIES

Ole tarkkana, kun ystävä pyytää sinulta apua pulmaansa. Sinun ei tarvitse lähteä mukaan kuvioon, joka ei tunnu mukavalta. Tarjoa tukea neuvojen muodossa.

 

KALAT

Sinulla on kiinnostavia ideoita, joilla voit saada suuria aikaan. Etenkin raha-asioissa tapahtuu nyt paljon. Onni on puolellasi tänään.

 

OINAS

Kalenterisi täyttyy nyt nopeasti menoista. Tee parhaasi pysyäksesi sovitun budjetin rajoissa. Nyt ei ole hyvä hetki rahaongelmille.

 

HÄRKÄ

Saatat muuttaa tänään mielesi tärkeän asian suhteen. Ole itsellesi armollinen. Kieltäydy rohkeasti, jos se tuntuu oikealta vastaukselta.

 

KAKSONEN

Hemmottele itseäsi ja kaunista kotiasi. Pienillä kohennuksilla on kauaskantoiset vaikutukset. Hyvinvointisi menee kaiken muun edelle.

 

RAPU

Olet tänään täydessä vedossa. Karismasi vetoaa tapaamiisi ihmisiin. Johtajan rooli lankeaa helposti sinulle tilanteessa kuin tilanteessa.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Tunteet kuohuvat tänään pitkin päivää. Viimehetken muutokset kiristävät hermojasi, eikä mikään tunnu menevän kuten suunniteltua. Muista, että tiukka kritisointi ei johda mihinkään.

 

NEITSYT

Katsele uusin silmin vanhaa ideaa, jona olet jo hylännyt kertaalleen. On ehkä aika antaa sille toinen tilaisuus. Tutustu ennakkoluulottomasti myös uusiin ihmisiin.

 

VAAKA

Sinulla on paljon tarjottavaa. Älä silti päästä ketään käyttämään hyväkseen ystävällisyyttäsi. Pidä huoli siitä, että sinua kunnioitetaan ja arvostetaan.

 

SKORPIONI

Tunteet voivat saada sinut tekemään omituisuuksia tänään. Katso tarkkaan, kenen kanssa jaat yksityisasioitasi. Turha puheliaisuus voi viedä sinut ongelmiin.

 

JOUSIMIES

Pidä silmällä rahojasi. Nyt ei ole oikea hetki törsäämiseen. Harkitse jokaista ostosta erikseen, niin vältyt myöhemmin harmittavilta mokilta.

 

KAURIS

Olet täynnä energiaa, mikä saa muutkin liikkeelle. Uskalla olla äänessä niin töissä kuin kotonakin. Oma-aloitteisuutesi on paras valttisi.

 

VESIMIES

Menneisyyden ongelmat pulpahtavat pintaan tänään. Älä jää jauhamaan vanhasta tutusta asiasta, vaan päästä reilusti irti. Anna menneiden unohtua.

 

KALAT

Kerää ympärillesi tarvitsemasi tukijoukko. Sinulla on loistava idea, joka kaipaa toteuttamista. Pyydä kaverit avuksi ja ryhdy toimeen.

 

OINAS

Lähde kokeilemaan jotain uutta. Tarvitset inspiraatiota ja haasteita. Työtehtävä tai harrastus voi olla juuri sitä, mitä kaipaat.

 

HÄRKÄ

Muutos on sinulle hyväksi. Ota asioista perusteellisesti selvää ennen kuin toimit. Diplomatian avulla selvität konfliktin ennen kuin se pääsee paisumaan.

 

KAKSONEN

Luota tuntemuksiisi. Kukaan muu ei voi päättää asioista puolestasi. Satsaa toimivaan kommunikointiin ja vankkaan luottamukseen ihmissuhteissa.

 

RAPU

Tee muutokset oikeista syitä. Tunteet nousevat nyt pintaan pienestäkin ärsykkeestä. Älä heittäydy täysin niiden vietäväksi, vaan luota maalasijärkeen.