Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Vesimies

Pidä silmällä taloudellista tilannettasi. Etsi ongelmiin ratkaisuja nopeasti. Älä ärsyynny innokkaasta auttajasta, vaan kuuntele hänen ehdotuksensa.

Kalat

On hyvä hetki suhteen aloittamiselle. Tapaat tuttujen kautta mielenkiintoisen ihmisen, joka jää mieleesi. Luota onneesi, sillä se ei jätä sinua pulaan.

Oinas

Kaverisi haluaisi esitellä sinut tuttavalleen. Anna hänelle tilaisuus. Päivä on täynnä mukavia yllätyksiä.

Härkä

Älä säästele itseäsi, vaan anna kaikkesi. Et tule pettymään, jos satsaat asiaasi tosissasi. Saat kaipaamaasi taustatukea.

Kaksonen

Pidä silmällä ympäristöäsi. Joku saattaa olla liikkeellä epärehellisin aikein. Varovaisuus on tänään hyvästä.

Rapu

Ole valmis joustamaan. Myönnä virheesi, sillä niitä sattuu kaikille. Älä jää tänään epätietoisuuteen, vaan kysy aina kun jokin mietityttää.

Leijona

Lyhyt reissu olisi nyt paikallaan, jotta saisit uutta ajateltavaa. Vaihda maisemaa yksin tai rakkaasi kanssa.

Neitsyt

Loistat päästessäsi emännöimään. Organisointia ja ihmisten viihdyttämistä vaativat tehtävät sopivat sinulle nyt loistavasti. Olet hyvä kuuntelija.

Vaaka

Älä elä yli varojesi. Pidä itsesi kiireisenä, jotta houkutukset eivät kasvaisi liian suuriksi. Omistaudu työllesi kokonaisvaltaisesti.

Skorpioni

Älä anna periksi, vaikka asiat eivät tuntuisi etenevän. Voi olla, että olet nyt kiinni ikuisuusprojektissa. Valoa on luvassa aivan kulman takana.

Jousimies

Esitä kysymyksiä, jos haluat kuulla koko totuuden. Muuten tarinaan jää aukkoja. Joki saattaa syyttää sinua omasta erehdyksestään.

Kauris

Ole varhain liikkeellä ja toimi nopeasti. Viivyttelemisestä seuraa tänään vain pettymyksiä. Älä anna epävarmuuksien päästä niskan päälle.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Tunteet kuohuvat tänään pitkin päivää. Viimehetken muutokset kiristävät hermojasi, eikä mikään tunnu menevän kuten suunniteltua. Muista, että tiukka kritisointi ei johda mihinkään.

 

NEITSYT

Katsele uusin silmin vanhaa ideaa, jona olet jo hylännyt kertaalleen. On ehkä aika antaa sille toinen tilaisuus. Tutustu ennakkoluulottomasti myös uusiin ihmisiin.

 

VAAKA

Sinulla on paljon tarjottavaa. Älä silti päästä ketään käyttämään hyväkseen ystävällisyyttäsi. Pidä huoli siitä, että sinua kunnioitetaan ja arvostetaan.

 

SKORPIONI

Tunteet voivat saada sinut tekemään omituisuuksia tänään. Katso tarkkaan, kenen kanssa jaat yksityisasioitasi. Turha puheliaisuus voi viedä sinut ongelmiin.

 

JOUSIMIES

Pidä silmällä rahojasi. Nyt ei ole oikea hetki törsäämiseen. Harkitse jokaista ostosta erikseen, niin vältyt myöhemmin harmittavilta mokilta.

 

KAURIS

Olet täynnä energiaa, mikä saa muutkin liikkeelle. Uskalla olla äänessä niin töissä kuin kotonakin. Oma-aloitteisuutesi on paras valttisi.

 

VESIMIES

Menneisyyden ongelmat pulpahtavat pintaan tänään. Älä jää jauhamaan vanhasta tutusta asiasta, vaan päästä reilusti irti. Anna menneiden unohtua.

 

KALAT

Kerää ympärillesi tarvitsemasi tukijoukko. Sinulla on loistava idea, joka kaipaa toteuttamista. Pyydä kaverit avuksi ja ryhdy toimeen.

 

OINAS

Lähde kokeilemaan jotain uutta. Tarvitset inspiraatiota ja haasteita. Työtehtävä tai harrastus voi olla juuri sitä, mitä kaipaat.

 

HÄRKÄ

Muutos on sinulle hyväksi. Ota asioista perusteellisesti selvää ennen kuin toimit. Diplomatian avulla selvität konfliktin ennen kuin se pääsee paisumaan.

 

KAKSONEN

Luota tuntemuksiisi. Kukaan muu ei voi päättää asioista puolestasi. Satsaa toimivaan kommunikointiin ja vankkaan luottamukseen ihmissuhteissa.

 

RAPU

Tee muutokset oikeista syitä. Tunteet nousevat nyt pintaan pienestäkin ärsykkeestä. Älä heittäydy täysin niiden vietäväksi, vaan luota maalasijärkeen.                

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Keskity huoltamaan ihmissuhteita, jotka tarvitsevat nyt erityisen paljon läsnäoloa. Suunnittele tulevaisuutta ja hio strategioitasi. Pienissä muutoksissa on voimaa.

 

NEITSYT

On aika tehdä muutoksia elämäntyyliisi. Panosta turvallisuuteen ja vakauteen. Etenkään raha-asioissa ei kannata revitellä liikaa.

 

VAAKA

Tunteet nousevat tänään herkästi pintaan. Vältyt draamalta jakamalla huomiosi tasaväkisesti läheistesi kesken. Kysy kokeneempien mielipiteitä, kun avun tarve iskee.

 

SKORPIONI

Älä luota huhupuheisiin. Kaiva faktat esille olemalla sinnikäs ja kyselemällä. Viime hetken muutokset tuovat päivään jännitystä.

 

JOUSIMIES

Teet vaikutuksen uuteen tuttavaan. Verkostoit nyt helposti ja sujuvasti. Sosiaalisista taidoistasi tulee olemaan hyötyä lähitulevaisuudessa.

 

KAURIS

Pidä huolta terveydestäsi. Päivä sisältää yllättäviä käänteitä, jotka saavat sinut pohtimaan uudemman kerran asemaasi. On aika laatia suunnitelmia.

 

VESIMIES

Käytä viehätysvoimaasi ja luovi tiesi läpi esteistä. Älä anna kenenkään puhua puolestasi. On tärkeää, että pidät tänään puoliasi.

 

KALAT

Keskity pitkän tähtäimen päämääriisi. Punnitse viimeaikaisia muutoksia huolellisesti ja mieti, onko nyt aika korjata ottamaasi suuntaa. Itseluottamus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Hidasta tahtia ja tarkastele tilannetta, johon sinut on heitetty. Rauhallisuus on avain onnistumiseen. Päätökset on tehtävä ajan kanssa.

 

HÄRKÄ

Saat selville jotain, joka muuttaa ajattelutapaasi radikaalisti. Älä kiirehdi asioissa eteenpäin, vaan sulattele tietoa kaikessa rauhassa. Tiedät pian, mitä tehdä.

 

KAKSONEN

On aika tehdä muutoksia. Onni on nyt puolellasi, mikä ilmenee pieninä sattumina pitkin päivää. Juttele tärkeästä aiheesta rakkaasi kanssa.

 

RAPU

Lähde ulos pitämään hauskaa. Tutustu uusiin ihmisiin ja ajatusmaailmoihin. Älä ärsyynny turhaan provosoivan tyypin käytöksestä.