Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Vesimies

Pidä silmällä taloudellista tilannettasi. Etsi ongelmiin ratkaisuja nopeasti. Älä ärsyynny innokkaasta auttajasta, vaan kuuntele hänen ehdotuksensa.

Kalat

On hyvä hetki suhteen aloittamiselle. Tapaat tuttujen kautta mielenkiintoisen ihmisen, joka jää mieleesi. Luota onneesi, sillä se ei jätä sinua pulaan.

Oinas

Kaverisi haluaisi esitellä sinut tuttavalleen. Anna hänelle tilaisuus. Päivä on täynnä mukavia yllätyksiä.

Härkä

Älä säästele itseäsi, vaan anna kaikkesi. Et tule pettymään, jos satsaat asiaasi tosissasi. Saat kaipaamaasi taustatukea.

Kaksonen

Pidä silmällä ympäristöäsi. Joku saattaa olla liikkeellä epärehellisin aikein. Varovaisuus on tänään hyvästä.

Rapu

Ole valmis joustamaan. Myönnä virheesi, sillä niitä sattuu kaikille. Älä jää tänään epätietoisuuteen, vaan kysy aina kun jokin mietityttää.

Leijona

Lyhyt reissu olisi nyt paikallaan, jotta saisit uutta ajateltavaa. Vaihda maisemaa yksin tai rakkaasi kanssa.

Neitsyt

Loistat päästessäsi emännöimään. Organisointia ja ihmisten viihdyttämistä vaativat tehtävät sopivat sinulle nyt loistavasti. Olet hyvä kuuntelija.

Vaaka

Älä elä yli varojesi. Pidä itsesi kiireisenä, jotta houkutukset eivät kasvaisi liian suuriksi. Omistaudu työllesi kokonaisvaltaisesti.

Skorpioni

Älä anna periksi, vaikka asiat eivät tuntuisi etenevän. Voi olla, että olet nyt kiinni ikuisuusprojektissa. Valoa on luvassa aivan kulman takana.

Jousimies

Esitä kysymyksiä, jos haluat kuulla koko totuuden. Muuten tarinaan jää aukkoja. Joki saattaa syyttää sinua omasta erehdyksestään.

Kauris

Ole varhain liikkeellä ja toimi nopeasti. Viivyttelemisestä seuraa tänään vain pettymyksiä. Älä anna epävarmuuksien päästä niskan päälle.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Älä tee itsestäsi numeroa. Hoida hommasi kaikessa hiljaisuudessa ja etene hitaasti, mutta varmasti kohti tavoitteitasi. Ota mielikuvitus avuksi.

 

KAURIS

Ole koko sydämelläsi mukana siinä, mitä teet. Et voi epäonnistua, jos olet rehellinen itsellesi. Anna vaistosi johdattaa sinua eteenpäin.

 

VESIMIES

Nyt ei ole aika kuuluttaa tunteitasi kaikkien korviin. Vetäydy tarkkailemaan, mitä ympärilläsi on meneillään. Vältä hätiköityjä johtopäätöksiä.

 

KALAT

Kohdallesi osuu tarjous, jota kannattaa tarkastella suurennuslasin kanssa. Mieti, kuka siitä hyötyy. Valppaus voi säästää sinut narutetuksi tulemiselta.

 

OINAS

Ole kriittinen kuuntelija, sillä liikkeellä on vääristelyä tietoa. Ota asioista itsenäisesti selvää. Joku yrittää johtaa sinua tahallaan harhaan.

 

HÄRKÄ

Vanha tuttu menneisyydestä voi olla sinulle suureksi avuksi tänään. Kysy ujostelematta vastapalvelusta, sillä hän on sinulle sellaisen velkaa.

 

KAKSONEN

Yhteistyö on tänään paras mahdollinen voimavarasi. Puhalla työkavereiden tai ystävien kanssa yhteen hiileen. Lopputulos yllättää teidät positiivisesti.

 

RAPU

Älä jätä hyvää ideaa vain puheen tasolle. On aika kääriä hihat ja ryhtyä toimeen. Ota tarjottu apu vastaan avoimin mielin.

 

LEIJONA

Nostata juhlatunnelmaa. Joku lähipiiristäsi saattaa kaivata apua jouluaskareissa. Valmistaudu tuleviin pyhiin turhia stressaamatta.

 

NEITSYT

Perhepiirissä nousee pintaan erimielisyyksiä. Erityisesti rahakysymykset saattavat aiheuttaa kränää. Ole kärsivällinen ja anna jokaiselle tilaa.

 

VAAKA

Vietä aikaa kotona nostalgisissa merkeissä. On hyvä hetki kuluneen vuoden muistojen summaamiselle. Nauti laatuajasta rakkaittesi kanssa.

 

SKORPIONI

Keskity itseesi ja siihen, mitä haluat saavuttaa. Pidä päämääräsi päällimmäisinä mielessäsi. Muista, että ratkaisusi vaikuttavat myös ihmisiin ympärilläsi.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Tärkeintä on, että pääset asioissa eteenpäin. Käy läpi tekemättömien hommien listaa. On oikea hetki muutoksille.

 

KAURIS

Pidä silmät auki työrintamalla, sillä uusia mahdollisuuksia on tarjolla. Nyt kannattaa kiinnostua kaikesta ja olla aktiivinen. Onni on puolellasi.

                

VESIMIES

Tunteesi karkaavat tänään helposti käsistäsi. Älä anna vihan päästä niskan päälle. Tee omaa juttuasi ja auta tilaisuuden tullen muita.

 

KALAT

Neuvottele ja tule vastaan. Jyrkkyys saattaa koitua kompastuskiveksesi tänään. Luota vaistoosi oikeaa ratkaisua hakiessasi.

 

OINAS

Ahkeruus ja kurinalaisuus palkitaan tänään. Työpanoksesi ei jää keneltäkään huomaamatta. Pidä etäisyyttä arvaamattomaan ihmiseen.

 

HÄRKÄ

Älä pidä tunteitasi piilossa. On aika jutella tulevaisuudesta läheisesi kanssa. Yhdessä kehittelette vedenpitävän suunnitelman.

 

KAKSONEN

Suunnittele tulevia reissuja. Myös työelämän siirtoja on syytä miettiä. Mielikuvituksesi lentää ja kantaa sinut kauas.

 

RAPU

Lähde ostoskierrokselle jouluhumuun päästäksesi. On hyvä hetki asioiden hoitamiseen. Kerro avoimesti, mitä odotat ihmissuhderintamalla.

 

LEIJONA

Vältä rahan tuhlaamista tänään. Ääripäistä kannattaa pysyä kaukana. Ylilyönnit johtavat helposti riitoihin kotona.

 

NEITSYT

Opit tänään paljon tarkkailemalla. Lähde tutustumaan uusiin ihmisiin ja pidä hauskaa. On hyvä hetki itsesi kehittämiseen.

 

VAAKA

Älä anna menneisyytesi muodostua taakaksi. Kulje omaa polkuasi välittämättä siitä, mitä mieltä muut ovat. Päädyt tänään fiksuihin ratkaisuihin.

 

SKORPIONI

Ota vaikeatkin asiat käsittelyyn viivyttelemättä. Onnistut vangitsemaan uuden tuttavan mielenkiinnon. Pidä hänet näköpiirissäsi.