Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Jos et ole valmis kompromisseihin, pieni eripura saattaa saada valtavat mittasuhteet. Yritä pitää rauha maassa. vaikka se merkitsisi muiden toiveisiin myöntymistä.

Jousimies

Varo kaikenlaisia rahapelejä ja vedonlyöntejä. Onni ei tänään ole niissä puolellasi, ja saatat menettää yllättävän suuren rahasumman.

Kauris

Olet keskittynyt viime aikoina hieman liikaa työasioihin. Tänään on hyvä tilanne ja antaa aikaa tärkeimmille ystäville ja läheisille.

Vesimies

Saamassasi avupyynnössä saattaa olla koira haudattuna. Älä suostu muiden pyyntöihin ennen kuin varmistat, mistä oikeasti on kyse.

Kalat

Lapset kannattaa asettaa tänään etusijalle. Heidän kanssaan vietty aika palkitsee sinut nyt monin tavoin.

Oinas

Yritä tänään toimia mahdollisimman oikeudenmukaisesti. Kristillinen tasajako ja kaikkien läsnäolijoiden mielipiteiden huomioonottaminen ovat nyt oleellisia asioita.

Härkä

Olet nyt innostuksen ja inspiraation tarpeessa. Unohda normaalit perjantairutiinit ja pyri tekemään jotain aivan uutta. Hullutkin ideat saattavat nyt toimia.

Kaksonen

Valitse seurasi tänään huolella. Älä anna negatiivisen henkilön synkistää mielialaasi, vaan ota häneen etäisyyttä.

Rapu

On hienoa, että sinulla on intoa ja halua tehdä monenlaisia asioita. Varo kuitenkaan rasittamasta itseäsi liikaa.

Leijona

Lataa akkujasi ja hoida ihmissuhteitasi viettämällä ilta parhaassa mahdollisessa seurassa. Nyt on hyvä päivä huvitella ja seurustella ystävien tai läheisten kanssa.

Neitsyt

Mielialasi on kulkenut viime aikoina varsinaista vuoristorataa. Tänään on hyvä päivä rauhoittua, rentoutua ja karistaa stressi harteilta.

Vaaka

Hemmottele itseäsi. Varaa matka, osta jotain uutta tai mene ulos syömään. Olet tänään ansainnut sen.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Voit saada päivästä paljon irti. Odottamaton käänne saa sinut hetkeksi eksyksiin. On aika tutustua paremmin äskettäin tapaamaasi ihmiseen.


SKORPIONI
Tarjoa apuasi ihmiselle, joka on ollut tukenasi menneisyydessä. Ystävällisyytesi pelastaa hänen päivänsä. Ihmissuhteissa on kääntymässä uusi lehti.


JOUSIMIES
Rakkauselämäsi vie nyt valtaosan huomiostasi. Täytä päiväsi asioilla ja ihmisillä, jotka saavat sinut loistamaan. Hyvinvointisi on etusijalla.


KAURIS
Nyt ei ole aika lainata kaverille rahaa. Pidä omaisuudestasi huolta. Voit tarjota neuvoja ja kokemuksen ääntä hänen avukseen.


VESIMIES
Älä vain odottele, että muutokset tapahtuisivat itsestään. Ole valmis panostamaan asiaasi. Päivä tuo elämääsi romantiikkaa.


KALAT
Hoida sovitut asiat nopeasti. Päivällä on varallesi vielä yllätyksiä. Vanhentunut ja hankala puheenaihe nousee uudestaan pintaan.


OINAS
Sinulla on vaikeuksia pysyä paikoillasi. Liikunnallinen haaste tekee sinulle hyvää. Kanavoi energiasi hyödylliseen tai hauskaan tekemiseen.


HÄRKÄ
Yritä olla joustava ja hyväntuulinen. Pääset paljon helpommalla, jos onnistut tulemaan toimeen kaikkien kanssa. Diplomatia on tänään paras aseesi.


KAKSONEN
Nyt ei ole hyvä hetki ihmissuhdesotkujen selvittämiselle. Anna pölyn laskeutua ensin. Keskitä kaikki energiasi välillä itseesi.


RAPU
On aika höristää korvia ja kiinnostua uusista asioista. Lähde liikkeelle, sillä aktiivisuus on avainsana. Seikkailu odottaa sinua.


LEIJONA
Älä kiirehdi väärällä hetkellä. Kärsivällisyys avaa eteesi enemmän mahdollisuuksia kuin osaat kuvitellakaan. Vielä ei ole aika toimia.


NEITSYT
Ole mukana koko sydämelläsi. Nyt ei ole aika tehdä mitään hutiloiden. Satsaa kaikkesi peliin ja katso, mihin se vie sinut.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Älä sulje silmiäsi siltä, mitä edessäsi tapahtuu. Satsaa kaikkesi projektiin, joka on lähellä sydäntäsi. Menneistä tai tulevaisuudesta stressaaminen on turhaa.


SKORPIONI
Tunteesi saattavat kuohahtaa tänään pikkujutuista. Ole valmis juttelemaan asioista. Pieni muutos arjessasi voi saada ihmeitä aikaan.


JOUSIMIES
Ole valmis panostamaan tärkeän asian eteen. Sinun on aika ottaa uusi suunta. Joku lähipiirissäsi ei tue päätöstäsi ja protestoi äänekkäästi.


KAURIS
Älä anna periksi painostuksen alla. Ota etäisyyttä ihmiseen, joka vaatii sinulta liikaa. Päätät itse omasta elämästäsi.


VESIMIES
Tunteet ottavat helposti vallan tänään. Pidä pää kylmänä etenkin raha-asioissa. Älä luota sokeasti äskettäin tapaamaasi ihmiseen.


KALAT
Panostuksesi ei valu hukkaan. Pysyttele tontillasi ja anna muillekin oma tilansa. Älä anna periksi takaiskun koetellessa hermojasi.


OINAS
Ole joustava ja suvaitsevainen. Punnitse tilanteen kaikkia puolia tarkkaan ennen kuin annat mielipiteesi. Turhan pikainen tuomitseminen olisi virhe.


HÄRKÄ
Ihmissuhteet ovat nyt etusijalla. Yhteiseen hiileen puhaltaminen on kaiken hyvän alku. Kerro lähipiirillesi haaveistasi ja suunnitelmistasi.


KAKSONEN
Kaikki riippuu tänään sinusta. Muutokset eivät lähde liikkeelle ilman alkupotkua. Valitse tarkkaan ihmiset, joille uskoudut.


RAPU
Haali ympärillesi luovia ihmisiä. Tarvitset uusia lähestymistapoja vanhan ongelman ratkaistaksesi. Ystävyys näyttää tänään voimansa.


LEIJONA
Uudet tuulet puhaltavat. Harkitset ehkä radikaalia suunnanmuutosta. Muista, että päätöksesi koskettaa mahdollisesti myös lähipiiriäsi.


NEITSYT
On aika ottaa yhteyttä ihmisiin, joita kaipaat elämääsi takaisin. Älä anna välimatkan muodostua ongelmaksi. Menneisiin palaaminen on hyvä ajatus.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!