Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Jos et ole valmis kompromisseihin, pieni eripura saattaa saada valtavat mittasuhteet. Yritä pitää rauha maassa. vaikka se merkitsisi muiden toiveisiin myöntymistä.

Jousimies

Varo kaikenlaisia rahapelejä ja vedonlyöntejä. Onni ei tänään ole niissä puolellasi, ja saatat menettää yllättävän suuren rahasumman.

Kauris

Olet keskittynyt viime aikoina hieman liikaa työasioihin. Tänään on hyvä tilanne ja antaa aikaa tärkeimmille ystäville ja läheisille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vesimies

Saamassasi avupyynnössä saattaa olla koira haudattuna. Älä suostu muiden pyyntöihin ennen kuin varmistat, mistä oikeasti on kyse.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kalat

Lapset kannattaa asettaa tänään etusijalle. Heidän kanssaan vietty aika palkitsee sinut nyt monin tavoin.

Oinas

Yritä tänään toimia mahdollisimman oikeudenmukaisesti. Kristillinen tasajako ja kaikkien läsnäolijoiden mielipiteiden huomioonottaminen ovat nyt oleellisia asioita.

Härkä

Olet nyt innostuksen ja inspiraation tarpeessa. Unohda normaalit perjantairutiinit ja pyri tekemään jotain aivan uutta. Hullutkin ideat saattavat nyt toimia.

Kaksonen

Valitse seurasi tänään huolella. Älä anna negatiivisen henkilön synkistää mielialaasi, vaan ota häneen etäisyyttä.

Rapu

On hienoa, että sinulla on intoa ja halua tehdä monenlaisia asioita. Varo kuitenkaan rasittamasta itseäsi liikaa.

Leijona

Lataa akkujasi ja hoida ihmissuhteitasi viettämällä ilta parhaassa mahdollisessa seurassa. Nyt on hyvä päivä huvitella ja seurustella ystävien tai läheisten kanssa.

Neitsyt

Mielialasi on kulkenut viime aikoina varsinaista vuoristorataa. Tänään on hyvä päivä rauhoittua, rentoutua ja karistaa stressi harteilta.

Vaaka

Hemmottele itseäsi. Varaa matka, osta jotain uutta tai mene ulos syömään. Olet tänään ansainnut sen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla