Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Opit tänään paljon, mutta kantapään kautta. Olet nyt täydessä vauhdissa, eikä mikään haaste ole sinulle ylitsepääsemätön. Pidä yllä tasapainoa.

 

KAKSONEN

Aloita positiiviset muutokset itsestäsi. Älä kuuntelee liikaa muiden puheita. Ilmassa on romantiikkaa, mikä antaa ihmissuhteellesi puhtia.

 

RAPU

Hoida luvatut asiat reippaalla otteella. Ota yhteyttä ihmiseen, joka voi auttaa sinua eteenpäin. Hyödynnä verkostojasi tänään.

 

LEIJONA

Jokin erikoinen herättää nyt mielenkiintosi. Päivä sisältää lukuisia yllätyksiä. Harkitse seurauksia ennen kuin hyppäät mukaan uuteen seikkailuun.

 

NEITSYT

Anna ihmissuhteille aikaa ja energiaasi. Liian helpoilta vaikuttavia ratkaisuja kannattaa välttää. Kokeile jotain uutta ja kiinnostusta herättävää.

 

VAAKA

Pinnan alla on meneillään kaikenlaista. Kaiva esiin kaikki mahdollinen tieto. Sinun on oltava hyvin kärryillä asioista tehdäksesi päätöksiä.

 

SKORPIONI

Laita luovuutesi peliin. Kääri hihat ja ala tehdä muutoksia tilanteeseen, joka ei tyydytä sinua. Sinun on aika ottaa ohjat käsiisi.

 

JOUSIMIES

Mene avuksi tukea tarvitsevalle. Anna jokaiselle tilaa tehdä omat päätöksensä. Rehelliset mielipiteesi pelastavat ystäväsi päivän.

 

KAURIS

Tunteet myrskyävät ja jättävät sinut hämmennyksen valtaan. Ota askel taaksepäin ja pidä mietintätauko. On aika miettiä, mitä haluat.

 

VESIMIES

Älä tee ratkaisuja tunnekuohun vallassa. Odota, kunnes aika on kypsä. Kärsimättömyys voi aiheuttaa tänään harmeja.

 

KALAT

Hoida roikkumaan jäänyt käytännön asia pois alta. Taloudellinen tilanteesi kysyy kärsivällisyyttä. Löydät yhteisen sävelen uuden tuttavan kanssa.

 

OINAS

Älä jarruttele ihmissuhteissa. Ole avoin tunteistasi puhuessasi. On hyvä hetki miettiä radikaalia muutosta elämäntyyliisi.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.