Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS

Pidä hyvää huolta terveydestäsi. Hyvinvointisi on vastaus kaikkeen. Satsaa täysillä itseesi sen sijaan, että raataisit jonkun toisen unelmien eteen.

 

HÄRKÄ

Voit oppia tänään paljon. On hyvä hetki tarkkailla ja painaa mieleen tärkeitä tiedonjyviä. Matkustaminen ja kiinnostavat keskustelut avartavat maailmaasi.

 

KAKSONEN

Älä aseta itsellesi tarpeettomia rajoja. Jos uskot itseesi, muut seuraavat esimerkkiäsi. Ole rehellinen ja sano suoraan, mitä toivot tulevalta.

 

RAPU

Välttele draamaa. Vietä aikaa omassa rauhassasi tai läheisten ystävien seurassa. Ota etäisyyttä tyyppiin, joka tekee olosi tukalaksi.

 

LEIJONA

Ole valmis panostamaan erityisen paljon töissä tänään. Päivä saattaa venyä, mutta hyvästä syystä. Saat apua, jos taakkasi kasvaa turhan suureksi.

 

NEITSYT

Ole tarkkana, jos joudut käsittelemään toisten omaisuutta. Varovaisuus kannattaa niin rahan kuin tavarankin kanssa. Äkillinen muutos saa sinut hämmentymään.

 

VAAKA

Älä anna ulkomaailman kasata sinulle paineita. Päätä itse, mikä sinulle on tärkeintä. Ketään ei pidä päästää manipuloimaan tunteitasi.

 

SKORPIONI

Maisemanvaihdos tekisi hyvää. On hyvä hetki sopia tulevasta ja tehdä lupauksia. Rakkauselämäsi on täynnä onnea.

 

JOUSIMIES

Pidä silmät auki liikenteessä. Myöhästely voi kiristää hermojasi ja vaikeuttaa päivän kulkua. Varmista, että paperihommat ovat ajan tasalla.

 

KAURIS

Vanhan tutun tapaaminen saattaa poikia yllättäviä ongelmia. Pidä kiinni periaatteistasi. Tärkeän ihmissuhteen riskeeraaminen ei kannata.

 

VESIMIES

Ihmissuhteesi vaativat nyt tarkastelua suurennuslasin kanssa. Mieti, onko kaikki tasapainossa. Rehellisyys menee kaiken muun edelle.

 

KALAT

Älä anna menneisyyden haamujen sekaantua asioihisi. Päätä elämästäsi itse. Pidä tilanne hallinnassa ja suojele sitä, mikä on sinulle tärkeintä.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla ei ole kiire mihinkään, jota ota rauhallisesti. Hyvin suunniteltu kuvio toimii paremmin kuin sattumanvarainen veikkailu. Uskalla kokeilla jotain erilaista.

 

VESIMIES

Älä hämäänny muiden toiminnasta ympärilläsi. Hätiköity johtopäätös veisi sinut vain väärille teille. Satsaa itseesi sen sijaan, että yrittäisit miellyttää toisia.

                         

KALAT

Muista ihmisiä, jotka ovat olleet tukenasi menneisyydessä. On sinun vuorosi pyytää hieman apua. Sano vain taikasana, niin ympärilläsi alkaa tapahtua.

 

OINAS

Kiire saa aikaan vain vahinkoa. Hidasta tahtia ja pidä huolta siitä, ettei väärinkäsityksiä pääse syntymään. Joku saattaa nähdä sinut uhkana itselleen.

 

HÄRKÄ

Pidä tauko ja tarkastele tilannettasi suurennuslasin kanssa. Nosta äänesi kuuluviin ja kerro, mikä mättää. Älä säikähdä uusia haasteita.

 

KAKSONEN

Rahaan ja terveydentilaasi liittyvät kysymykset on otettava vakavasti. Ilmassa on nyt monta muuttuvaa tekijää. Sinun on siedettävä epävarmuutta toistaiseksi.

 

RAPU

On aika heittäytyä seikkailuun ja kokeilla jotain uutta. Yllätyt iloisesti, jos lähdet ennakkoluulottomasti vieraille vesille. Ota haasteet vastaan.

 

LEIJONA

Älä anna sekavan tilanteen saada sinua tekemään päättömiä ratkaisuja. Sinun on tiedettävä, mihin tähtäät. Rahakysymykset on syytä lykätä myöhemmäksi.

 

NEITSYT

Älä jumitu paikoillesi. Nyt ei ole aika sulkeutua kuoreesi, joten lähde ulos viihtymään sinulle tärkeiden ihmisten seurassa. Ilmassa on romantiikkaa.

 

VAAKA

Mielesi muuttuu nyt vauhdilla. Yritä ennakoida tekojesi vaikutuksia ympäristöösi ennen kuin teet mitään peruuttamatonta. Siirtosi koskevat myös läheisiäsi.

 

SKORPIONI

Suunnittele tulevia reissuja tai ota yhteyttä vanhaan ystävään, jota et ole nähnyt aikoihin. Saat häneltä uutta kipinää ja intoa unelmiesi tavoittelemiseen.

 

JOUSIMIES

Sulje korvasi turhanpäiväisiltä juoruilta. Vaikeneminen on tänään paras ratkaisu, jos et ole täysin varma asiastasi. Varovaisuus säästää sinut harmeilta.