Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Laita liikkeelle muutoksia. On sinun hetkeksi uudistua. Aloita vaatimattomimmasta päästä, sillä pienistä asioista sikiää jotain suurempaa ja merkittävää.

 

KAURIS

Joku pääsee yllättämään sinut, eikä tilanne ole välttämättä miellyttävimmästä päästä. Älä sitoudu mihinkään ennen kuin tiedät tarpeeksi. Vaistoasi kannattaa kuunnella.

 

VESIMIES

Ole aidosti kiinnostunut ihmisistä ja heidän tunteistaan. Vilpittömyytesi näkyy ja avaa sinulle paljon ovia. Sinun ei tarvitse esittää muuta kuin olet.

 

KALAT

Saat hyödyllistä lisätietoa, joka kannattaa painaa mieleen. Joku yllättää sinut iloisesti avautumalla kiinnostavasta aiheesta. Kuuntele ja ota opiksi.

 

OINAS

Ilmassa on jännitteitä. Älä kerää paineita, vaan tee omaa juttuasi muista välittämättä. Selvitä taustat kunnolla, jotta pysyt kartalla tapahtumista.

 

HÄRKÄ

Saat taistella saadaksesi tahtosi läpi. Se on mahdollista, jos pysyt rauhallisena ja olet valmis keskusteluun. Joustavuus on valttia.

 

KAKSONEN

Käytä aikasi ja energiasi viisaasti. Tarjoa apuasi kaverille, joka on joutunut pulaan. Ajattele joka käänteessä kaikkien parasta.

 

RAPU

Palat halusta saada liikkeelle muutoksia. Malta kuitenkin sen verran, että saat kasaan pitävän suunnitelman. Määrätietoisuus vie pitkälle.

 

LEIJONA

Muutos tekee sinulle hyvää. Mieti tulevaa matkaa tai palaa inspiroivaan ympäristöön ideoita saadaksesi.  On uusien alkujen aika.

 

NEITSYT

Pidä itsesi kiireisenä. Nyt ei ole aika jäädä murehtimaan pikkujuttuja ikuisuuksiin. Tauko arjesta tekee sinulle hyvää ja saa ajatuksesi järjestykseen.

 

VAAKA

Ihmissuhteet kaipaavat toimintaa ja päätöksiä. Ole rohkea ja kuuntele itseäsi. Ota muutokset avosylin vastaan.

 

SKORPIONI

Ajattele tulevaisuutta ratkaisuja tehdessäsi. Vaistosi kuunteleminen on hyvä idea, mutta älä perusta kaikkea vain nykyhetkelle. Mieti myös seurauksia.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä sivuuta pieneltä vaikuttavaa ongelmaa. Etenkin terveyteen liittyvät kysymykset on parasta ottaa vakavasti. Satsaa tasapainoiseen ruokavalioon ja liikuntaan.

 

KALAT

Viilaa raha-asiasi kuntoon. Nyt ei kannata ottaa riskejä taloudellisissa kysymyksissä. Pelaa varman päälle ja odottele varmempia aikoja.

 

OINAS

Keskity kehittämään itseäsi ja auttamaan muita. Saat valtavasti irti ihmissuhteista, jos olet avoin. Vuorovaikutus on kaiken hyvän avain.

 

HÄRKÄ

Avoimuus ja rehellisyys ovat parhaat valttisi. Saat takaisin positiivisen energian, jota lähetät eteenpäin. Ajattele kaikkien yhteistä etua.

 

KAKSONEN

Sinulla on hyviä ideoita ja luovuutta vaikka millä mitalla. Jarruttele kuitenkin hieman vauhtiasi. Mieti tarkkaan, mitä mistäkin vedosta seuraa.

 

RAPU

Ota kaikki irti valokeilasta. Sinun on oltava tänään parhaimmillasi, sillä kohdallesi osuu muutama loistava tilaisuus. Älä anna niiden livahtaa ohitsesi.

 

LEIJONA

Tee aloite ja avaa keskustelua aiheesta, johon ei ole helppo tarttua. On aika puhdistaa ilmaa. Vietä aikaa perheen ja ystävien seurasta nauttien.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. On aika palata menneisiin ja muistella yhdessä kokemianne asioita. Elämääsi tulvii nyt uusia ja kiinnostavia käänteitä.

 

VAAKA

Lähde liikkeelle. Sinulla riittää energiaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Älä jätä tänään mitään onnen varaan.

 

SKORPIONI

Satsaa kotiisi ajallisesti ja taloudellisesti. Mielenrauha on taattu, jos pidät ympäristösi hyvässä järjestyksessä. Simppeli on kaunista.

 

JOUSIMIES

Älä tee siirtoa ennen kuin olet varma asiastasi. Suodata tarkkaan jutut, joita sinulle kerrotaan. Joku ei kerro sinulle koko totuutta.

 

KAURIS

Ota koko kapasiteettisi käyttöön. Nyt ei ole aika pitää taitojasi piilossa yleisöltä. Saat rakentavaa palautetta tarkkanäköiseltä ystävältä.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.