Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

SKORPIONI

Luota kokemukseesi, niin vältyt jyrätyksi tulemiselta. Kukaan ei kävele ylitsesi, jos vain olet valppaana ja puolustat reviiriäsi. Kerää itseluottamuksesi ja toimi.

 

JOUSIMIES

Pidä matalaa profiilia ja tarkkaile. Välttele tunnerikkaita puheenaiheita, jos huomaat ilmapiirin kiristyvän. Itsekurista on tänään hyötyä.

 

KAURIS

Muutokset voivat olla tehokkaita, vaikka ne olisivat pieniä. Älä yritä kahmia kaikkea kerralla. Luovuus ja intuitio johdattavat sinua eteenpäin.

 

VESIMIES

Etsi vaihtoehtoja, jos nykyinen tilanne ei tyydytä. Ota opiksi näkemästäsi matkan varrella. Älä anna menneisyyden lastin painaa sinua alaspäin.

 

KALAT

Älä aseta itsellesi turhia rajoja. Muista, että olet vapaa tekemään asiat mielesi mukaan. Kiinnitä huomiota terveydentilaasi.

 

OINAS

Keskity laatimaan suunnitelmia. Sinun on aika päästä eteenpäin ja lähemmäksi unelmiasi. Pidä huoli siitä, että tietosi ovat ajan tasalla.

 

HÄRKÄ

Ole avoin kompromisseille. Päivä pyörii pitkälti ystävyyssuhteiden ympärillä. Joku yrittää kasata sinulle paineita, mistä ei kannata olla moksiskaan.

 

KAKSONEN

Pidä tauko ja vedä henkeä. Varmistu siitä, ettet ole seuraamassa jonkun toisen osoittamaa polkua. Sinun on tiedettävä, mitä itse haluat.

 

RAPU

Älä jää kuoreesi. Kerro lähipiirillesi, mitä mielessäsi liikkuu. Avautumalla ihmisille saat heistä vastavuoroisesti enemmän irti.

 

LEIJONA

Lähde mukaan johonkin uuteen ja jännittävään, joka pakottaa sinut unohtaman ennakkoluulosi. On aika testata rajojasi. Uusi ympäristö inspiroi sinua.

 

NEITSYT

Kotona on luvassa muutoksia, jotka saattavat heittää sinut hetkeksi pois raiteilta. Kärsivällisyys ja venyvä ymmärtäväisyys vievät sinut pitkälle.

 

VAAKA

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin tai sukulaisiin. Vaihtokauppa voi olla tänään pelastava ratkaisu. Tarjoa apuasi, niin saat vastalahjaksi kaipaamiasi neuvoja.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.