Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

Kotona paukkuvat pian ovet, jos et ole valmis avoimeen keskusteluun. Ehdota ratkaisuja ja kuuntele, mikä läheistäsi painaa. Riitely kannattaa jättää lyhyeen.

 

SKORPIONI

Sinun on tarpeellista tehdä töitä itsesi kanssa tänään. Saat kaipaamaasi itsetunnon nostetta päivästä. Tunteita ei kannata piilotella, joten ole rohkeasti oma itsesi.

 

JOUSIMIES

Koti kaipaa muutoksia. Positiivinen asenne tarttuu sinusta ympäristöösi. Vastaväitteet hiljenevät nopeasti, jos seisot jämäkästi asiasi takana.

 

KAURIS

Pidä rahojasi silmällä. Joku saattaa hyökätä paikalle ja kiskoa hyötyä hyvästä luonteestasi, jos et ole valppaana. Muista suojella itseäsi.

 

VESIMIES

Nyt ei ole aika kuuluttaa kaikille suunnitelmiasi. On parasta, että aikeesi pysyvät toistaiseksi salassa. Yllätyselementti on juuri se, mitä kaipaat.

 

KALAT

Ota selvää mahdollisuuksista, jotka vetävät sinua puoleensa. On aika ajatella tulevaisuutta ja selvitellä, mihin suuntaan voisit seuraavaksi lähteä.

 

OINAS

Perheen sisäiset kähinät saavat tunteet äkkiä pintaan. Vältä ylireagointia. Hoida sinun osuutesi asioista ja jätä kaikki muu omaan arvoonsa.

 

HÄRKÄ

Riitely on ajan hukkaa. Tee mieluummin jotain, joka nostaa mielialasi korkeuksiin. Päivän tulisi sisältää romantiikkaa mustasukkaisuuden sijaan.

 

KAKSONEN

Seikkailumieli vie sinut uusille ja jännittäville vesille. Ilmaise rohkeasti luovuuttasi ja tunteitasi. Opit tänään jotain, mikä auttaa sinua tekemään hyviä päätöksiä

 

RAPU

Lähde lyhyelle reissulle. Tee jotain täysin uutta ja puske itsesi mukavuusalueesi ulkopuolelle. Tarkkaavaisuus saa sinut ymmärtämään tänään jotain merkittävää.

 

LEIJONA

Raivokohtaus saattaa tehdä tuloaan. Älä anna ikävien tunteiden johtaa sinua peruuttamattomiin päätöksiin. Kuuntele järjen ääntä myös vaikealla hetkellä.

 

NEITSYT

Rahan lainaaminen ei ole tänään hyvä ajatus. Toimit parhaiten yksin ja itsenäisesti. Näytä todelliset tunteesi ihmiselle, joka on sinulle tärkeä.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla ei ole kiire mihinkään, jota ota rauhallisesti. Hyvin suunniteltu kuvio toimii paremmin kuin sattumanvarainen veikkailu. Uskalla kokeilla jotain erilaista.

 

VESIMIES

Älä hämäänny muiden toiminnasta ympärilläsi. Hätiköity johtopäätös veisi sinut vain väärille teille. Satsaa itseesi sen sijaan, että yrittäisit miellyttää toisia.

                         

KALAT

Muista ihmisiä, jotka ovat olleet tukenasi menneisyydessä. On sinun vuorosi pyytää hieman apua. Sano vain taikasana, niin ympärilläsi alkaa tapahtua.

 

OINAS

Kiire saa aikaan vain vahinkoa. Hidasta tahtia ja pidä huolta siitä, ettei väärinkäsityksiä pääse syntymään. Joku saattaa nähdä sinut uhkana itselleen.

 

HÄRKÄ

Pidä tauko ja tarkastele tilannettasi suurennuslasin kanssa. Nosta äänesi kuuluviin ja kerro, mikä mättää. Älä säikähdä uusia haasteita.

 

KAKSONEN

Rahaan ja terveydentilaasi liittyvät kysymykset on otettava vakavasti. Ilmassa on nyt monta muuttuvaa tekijää. Sinun on siedettävä epävarmuutta toistaiseksi.

 

RAPU

On aika heittäytyä seikkailuun ja kokeilla jotain uutta. Yllätyt iloisesti, jos lähdet ennakkoluulottomasti vieraille vesille. Ota haasteet vastaan.

 

LEIJONA

Älä anna sekavan tilanteen saada sinua tekemään päättömiä ratkaisuja. Sinun on tiedettävä, mihin tähtäät. Rahakysymykset on syytä lykätä myöhemmäksi.

 

NEITSYT

Älä jumitu paikoillesi. Nyt ei ole aika sulkeutua kuoreesi, joten lähde ulos viihtymään sinulle tärkeiden ihmisten seurassa. Ilmassa on romantiikkaa.

 

VAAKA

Mielesi muuttuu nyt vauhdilla. Yritä ennakoida tekojesi vaikutuksia ympäristöösi ennen kuin teet mitään peruuttamatonta. Siirtosi koskevat myös läheisiäsi.

 

SKORPIONI

Suunnittele tulevia reissuja tai ota yhteyttä vanhaan ystävään, jota et ole nähnyt aikoihin. Saat häneltä uutta kipinää ja intoa unelmiesi tavoittelemiseen.

 

JOUSIMIES

Sulje korvasi turhanpäiväisiltä juoruilta. Vaikeneminen on tänään paras ratkaisu, jos et ole täysin varma asiastasi. Varovaisuus säästää sinut harmeilta.