Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Ilmoittaudu vetäjäksi, kun ryhmä kaipaa johtohahmoa. Organisointi hoituu sinulta käden käänteessä. Pidät yllä hyvää ilmapiiriä ja edistät asioita vauhdilla.

 

VESIMIES

Saat tänään roppakaupalla kohteliaisuuksia. Älä nolostu ansaittujen kehujen edessä. Vietä aikaa perheesi ja ystäviesi kanssa.

 

KALAT

Älä ota turhia paineita kohteliaasta jutustelusta. Sinun ei tarvitse viettää tolkuttoman paljon aikaa mielenkiinnottomassa seurassa. Keksi tekosyy ja liukene paikalta.

 

OINAS

Sinulla on korkealle tähtäävä tavoite. Luota itseesi, sillä kaikki on mahdollista. Ilman kovaa työpanosta et kuitenkaan pääse pitkälle.

 

HÄRKÄ

Tänään saat tilaisuuden jutella aiheesta, jota on yleensä parempi vältellä. Mielenkiintoinen keskusteluseura antaa sinulle uusia näkökulmia ja ajateltavaa.

 

KAKSONEN

On aika laittaa idea käytännön testiin. Unohda pelko ja kokeile. Epäonnistuminen ei kaada maailmaa, vaan tekee sinusta entistä kokeneemman ja viisastuneemman.

 

RAPU

Muista pitää huolta itsestäsi sekä fyysisesti että henkisesti. Ole lempeä myös muita ihmisiä kohtaan. Nyt ei ole aika synkistellä ja rypistellä otsaa.

 

LEIJONA

Voit saavuttaa paljon pelkällä asenteenmuutoksella. Luota itseesi ja muihin ihmisiin. Valoisuudella ja rakkaudella saat ovet avautumaan ja asiat edistymään.

 

NEITSYT

Kiireisen kauden jälkeen on luvassa rauhallisempaa. Päästä itsesi helpommalla ja varaa aikaa rentoutumiseen. Joku lähipiiristäsi kaipaa huomiotasi.

 

VAAKA

Ole avoin uusille ajatuksille. Joku lähestyy sinua hullun ehdotuksen kanssa. Kuuntele sydäntäsi ja valmistaudu hyppäämään mukaan johonkin erilaiseen ja jännittävään.

 

SKORPIONI

Jätä itsellesi varaa improvisoida aikataulujen kanssa. Turhan tiukat rajat eivät ole sinulle hyväksi. Toteuta itseäsi ja päähänpistojasi vapaasti.

 

JOUSIMIES

Ystävät ja perheenjäsenet ovat kullanarvoinen turvaverkkosi. Heidän ehdotuksiaan kannattaa kuunnella. Yksin et pääse tänään pitkälle.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

VESIMIES

Luota siihen, miltä sinusta tuntuu. Ammenna viisautta menneisyyden kokemuksistasi. Ne osoittavat sinulle oikean suunnan.

 

KALAT

Älä laita liikkeelle muutoksia, jos et ole varma asiastasi. Sinun on selvitettävä taustat ja tiedettävä, mitä haluat. Luota vaistoosi ja kykyihisi.

 

OINAS

Jännitys vetää sinua puoleensa. Yritä hillitä itseäsi, sillä nyt ei ole aika hypätä sokkona uusiin kuvioihin. Löydät kipinää elämääsi myös riskittömästi.

 

HÄRKÄ

Tarkastele työmarkkinoita sopivien tilaisuuksien varalta. Älä silti ryntää tekemään päätöksiä. Mielesi saattaa muuttua nyt tiehään tahtiin.

 

KAKSONEN

Pidä pää kylmänä, niin vältyt mokilta. Tunteenpurkaus voisi saada sinut tekemään järjettömiä päätöksiä. Etene asioissa yksi etappi kerrallaan.

 

RAPU

Pyri tulemaan kaikkien kanssa toimeen. Positiivinen asenne on paras valttisi. Välttele konflikteja ja ole valmis ahkeroimaan tavoitteidesi eteen.

 

LEIJONA

Piristä arkeasi pienillä asioilla. Rahaa ei tarvitse kulua suuria summia, jotta voisit pitää hauskaa. Älä ota muiden miellyttämisestä paineita.

 

NEITSYT

Saat tarjouksen, joka on liian hyvä ollakseen totta. Kysele lisää, kunnes kaikki on sinulle selvää. Vielä ei ole aika lyödä asioita lukkoon.

 

VAAKA

Odottamaton käänne saa sinut epävarmaksi. Tuleva näyttää olevan vaakalaudalla. Älä hermostu pienistä takaiskuista, sillä peli ei ole vielä pelattu.

 

SKORPIONI

Pidä tunteesi piilossa. Kuuntele ja ota opiksi kaikesta, mitä näet ympärilläsi. Paina tärkeiltä tuntuvat yksityiskohdat mieleen tulevaa varten.

 

JOUSIMIES

Luvassa on onnellisia käänteitä. Ota muutokset vastaan ja katso, mihin tie vie sinut. Ole ennen kaikkea rehellinen itsellesi.

 

KAURIS

Saatat joutua kiivaaseen väittelyyn tänään. Käyttäydy fiksusti ja peräänny, jos tilanne kuumenee turhan paljon. Älä hakeudu konflikteihin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Saat paljon hyvää aikaan, jos etenet asioissa pikkuhiljaa ja kohtuudessa pysytellen. Hillitse rahanmenoa. Stressi hiljenee, kunhan et lipsu liiallisuuksiin.

 

KALAT

Mieti, mikä on tällä hetkellä mahdollista ja jatka siitä eteenpäin. Haistele uusia tuulia. Mieti, miten voisit vähentää rahankulutustasi.

 

OINAS

Pidä temperamenttisi kurissa, sillä muuten tiedossa on ongelmia. Harkitse sanojasi ennen kuin päästät sammakon suustasi. Rakkauselämässäsi myrskyää.

 

HÄRKÄ

Kuuntele, tarkkaile ja ota opiksi. Älä levittele henkilökohtaisuuksia suuren piirin tietoon. Suojele niin itseäsi kuin läheisiäsikin.

 

KAKSONEN

Panosta hyvinvointiisi. Vietä aikaa seurassa, jossa sinulla on turvallinen olo. Hetki on otollinen myös puhtaasti ulkonäöllisille muutoksille.

 

RAPU

Käy kaikki vaihtoehtosi läpi. Turvaudu kokemukseesi ja hoksottimiisi. On aika ottaa haltuun uusi projekti, joka voi viedä sinut pitkälle.

 

LEIJONA

On hyvä hetki uusien taitojen opetteluun ja itsesi kehittämiseen. Kohtele jokaista vastaantulevaa ihmistä hyvin, niin saat kokea ilahduttavia yllätyksiä.

 

NEITSYT

On aika kiinnostua uusista asioista. Älä aseta mielikuvituksellesi turhia rajoja. Mieti, mitä juuri sinä odotat ja toivot tulevalta.

 

VAAKA

Luota vaistoihisi, kun joudut pelaamaan riskillä. Joudut tänään vastakkain arvaamattoman ihmisen kanssa. Yritä parhaasi mukaan ymmärtää häntä.

 

SKORPIONI

Puhu ideoistasi ja odotuksistasi. Kuuntele korvat tarkkana hyviä neuvoja, joita nyt on tarjolla. Joku yllättää sinut erikoisella tarjouksella.

 

JOUSIMIES

Keskity itseesi ja tavoitteisiisi. On hyvä hetki kodin järjestelemiseen ja omien tarpeittesi miettimiseen. Romantiikka valaisee päivääsi.

 

KAURIS

Kuuntele ja tarkkaile kärpäsenä katossa. On turhaa kantaa huolta asioista, joihin et voi vaikuttaa. Anna muutosten tulla omassa tahdissaan.