Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT
Etsi helpottavia ratkaisuja arkeesi. Hankkiudu eroon häiriötekijöistä ja varaa kalenteriisi tarpeeksi omaa aikaa. On tärkeää, että opit sanomaan ei.

 

VAAKA
On aika ottaa riskejä. Tee asiat reilusti eri tavalla, jos massan mielipide ei tunnu omaltasi. Saat selville jotain arvokasta tänään.

 

SKORPIONI
Älä ota hoitaaksesi liikaa yhdellä kertaa. Omistaudu täysillä asialle, joka on lähellä sydäntäsi. Muiden projektien aika koittaa myöhemmin.

 

JOUSIMIES
On tärkeää, että pystyt pitämään salaisuuden. Muuten ongelmia on taatusti luvassa. Suhtaudu varauksella ilmassa pyöriviin huhuihin.

 

KAURIS
Kysy tarkennuksia, ellet ole tyytyväinen saamiisi vastauksiin. Ilmassa on positiivisia tuulia. Älä pelkää muutoksia.

 

VESIMIES
Saat tilaisuuden näyttää, mihin sinusta on. Mahdollisuus on kullan arvoinen. Huolehdi ensin keskeneräiset hommasi loppuun.

 

KALAT
Ole tarkkana matkustaessasi. Saatat joutua tekemisiin uteliaiden ihmisten kanssa. Pidä huoli yksityisyydestäsi ja tavaroistasi.

 

OINAS
Saat hyvän tilaisuuden, joka voi olla portti uusiin maailmoihin työelämässä. Ole valmis neuvottelemaan. Luvassa on onnellisia yllätyksiä.

 

HÄRKÄ
On hyvä hetki vaihtaa maisemaa työn puitteissa tai huvin vuoksi. Reissu avaa silmäsi tärkeän asian suhteen. Sano hyvästit stressille ja nauti olostasi.

 

KAKSONEN
Anna kaikkesi projektille, jonka parissa puurrat. On ajan ja energian hukkaa yrittää muuttaa läheisiäsi. Keskitä sen sijaan uudistukset itseesi.

 

RAPU
Älä ota hoitaaksesi jonkun toisen velvollisuuksia. Sinun ei tarvitse kantaa huolta hänen maineestaan. Sinulla on itselläsikin kädet täynnä työtä.

 

LEIJONA
On aika sekoittaa pakkaa. Menneisyyden ei pidä hidastaa sinua painolastina. Ota siitä opiksi ja katso tulevaan.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.