Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Ole tarkkana ja varo muiden syyttämistä. Sinulla on ratkaiseva rooli tänään. Valitse sanasi huolella, niin vältyt konflikteilta.

 

NEITSYT

Lähde tutustumaan uusiin ihmisiin. Ajatusten vaihtaminen tekee hyvää. Kerro tulevaisuudenhaaveistasi.

 

VAAKA

Kaikki ei suju tänään suunnitelmien mukaan. Valmistaudu henkisesti siihen, että jokin menee metsään. Ole valmis sopeutumaan nopeasti.

 

SKORPIONI

Pidä ohjat käsissäsi tänään. Aikatauluista ei ole nyt hyvä luistaa. Hätiköity päätös voi johtaa sinut väärälle polulle.

 

JOUSIMIES

Älä jää muiden varjoon. Kohdallesi osuu ainutlaatuinen mahdollisuus, jota ei kannata jättää väliin. On aika ottaa riski.

 

KAURIS

Varaa itsellesi omaa aikaa. Mieti kaikessa rauhassa, mitä haluat. Epävarmuus karisee sitä mukaa, kun saat asioita lyötyä lukkoon.

 

VESIMIES

Luota intuitioosi. Epävarmuus pidättelee sinua vanhassa ja tutussa tilanteessa. On aika päästää irti menneisyydestä.

 

KALAT

Nosta äänesi kuuluviin. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan projektiin. Uudet ihmiset antavat sinulle virtaa ja ajattelemisen aihetta.

 

OINAS

Pidä simällä rahankäyttöäsi. Ota etäisyyttä ajatuksissasi pyörivään sirkukseen. Mielesi rauhoittuu nopeasti liikunnan parissa.

 

HÄRKÄ

Tunteet ovat tänään pinnassa. Kerro, mitä odotat tulevaisuudelta. Vältä tarpeettomia riskejä ja pelaa varman päälle.

 

KAKSONEN

Rahatilanteesi saa positiivisen käänteen. Vedät nyt puoleesi paljon huomiota, josta kannattaa ottaa ilo irti. Tutustut kiinnostaviin ihmisiin.

 

RAPU

On aika kunnostaa paikkoja. Kotisi saattaa kaivata uutta ilmettä. Myös vaatekaappisi läpikäyminen on hyvä ajatus.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Tarkastele ihmissuhteitasi kriittisesti ja ole rehellinen itsellesi. Lähde liikkeelle sitä, mikä tekee juuri sinut onnelliseksi. Ota välimatkaa oikuttelevaan ihmiseen.


SKORPIONI
Älä hyppää pää edellä uuteen projektiin. Mieti kaikessa rauhassa, mitä olet tekemässä ja mikä ajaa sinua eteenpäin. Laadi itsellesi vedenpitävä strategia.


JOUSIMIES
Kiinnitä huomiota siihen, millaisen ensivaikutelman annat itsestäsi. On tärkeää, että olet tänään parhaimmillasi. Tapaat kiinnostavan ihmisen.


KAURIS
Joku yrittää käyttää ystävällisyyttäsi hyväkseen. Tiedossa saattaa olla tunteenpurkauksia. Peräänny lähtemättä mukaan ilmiriitaan.


VESIMIES
Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Erityisesti huolet kannattaa nyt jakaa läheistesi kanssa säästelemättä. Yhdessä miettimällä ratkaisut löytyvät.


KALAT
Massan mukana kulkeminen ei ole eduksesi. Uskalla kokeilla omiasi ja seurata polkua, joka eroaa muiden valinnoista. Rohkeutesi vie sinut pitkälle.


OINAS
Saatat haksahtaa uskomaan kauniita sanoja, vaikka niillä ei olisi totuuspohjaa. Ole tarkkana, sillä olet tänään erityisen altis vaikutuksille.


HÄRKÄ
Keskity tavoitteisiisi. Sinun on tehtävä pian muutoksia arkeesi, sillä jokin hidastaa sinua. Älä yritä ehtiä kaikkialle, sillä energiavarasi ovat rajalliset.


KAKSONEN
Älä haaskaa aikaa hermostumiseen. Liiku sen sijaan eteenpäin täydellä höyryllä. Muista selvittää tilanteen taustat päätöksiä tehdessäsi.


RAPU
Tee fiksuja ratkaisuja ihmissuhteissa. Kuuntele, mikä muita huolettaa ja ole valmis joustamaan. Kukaan ei hyödy ylireagoinnista tai ehdottomuudesta.


LEIJONA
Älä anna pikkujuttujen pilata päivääsi. Kiristynyt ilmapiiri kotona tai kaveripiirissä kyllä rauhoittuu. Tarjoa apuasi sitä tarvitsevalle ihmiselle.


NEITSYT
Mieti luovia keinoja rahan säästämiseksi. Pienetkin muutokset saavat ihmeitä aikaan. Pidä silmät auki erityisesti matkustaessasi.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Sinun on joustettava tänään periaatteistasi, jotta löytäisit paikkasi ryhmän sisältä. Tule vastaan, niin muut tekevät saman omalta puoleltaan.


SKORPIONI
Älä hankaloita elämääsi turhaan. Aseta itsellesi tavoitteita, jotka ovat saavutettavissa. Kohtuus on avain seuraaviin onnistumisiin.


JOUSIMIES
Tunnepitoinen stressi saattaa verottaa jaksamistasi. Ole tarkkana sairastelun varalta. Älä ylireagoi pikkujuttuihin, vaan vaali rauhaa ja tasapainoa.


KAURIS
On aika kartoittaa tietojasi. Onnistut välttämään ikävän mokan, jos olet tilanteen tasalla. Älä tee mitään, jos et ole täysin varma asiastasi.


VESIMIES
Sinulla enemmän vaikutusvaltaa kuin uskotkaan. On sinun hommasi nostaa äänesi kuuluviin ja vetää muiden huomio asiaan, joka on lähellä sydäntäsi.


KALAT
Tarkastele kriittisesti taloudellista tilannettasi. Pyydä luotettavan ystävän tai ammattilaisen neuvoa tarpeen vaatiessa. Panosta tulevaisuuteesi.


OINAS
Näköpiirissäsi on kiinnostava ihminen. Pelaamalla korttisi oikein saat hänen mielenkiintonsa heräämään. Älä kiirehdi, vaan tarkkaile tilannetta.


HÄRKÄ
Muista, että sinulla on vaihtoehtoja. Älä jää surkuttelemaan tapahtunutta, vaan mieti seuraavaa siirtoa. Tarvitset lisää tietoa tehdäksesi ratkaisuja.


KAKSONEN
On aika hemmotella itseäsi. Mieti, mitä sinua huvittaisi tehdä ja kerää ympärillesi hyvää seuraa. Kaiken tekemäsi ei tarvitse olla hyödyllistä.


RAPU
Tunne-elämän sotkut sumentavat logiikkasi tänään. Rauhoitu ja ota yksi asia kerrallaan käsittelyyn. Mitään peruuttamatonta ei ole tapahtunut.


LEIJONA
Korjaa repsahtaneet tavat arjessasi kohdilleen. Kiinnitä huomiota terveyteesi ja panosta liikuntaan. Opit tänään jotain tärkeää.


NEITSYT
On otollinen aika uuden harrastuksen aloittamiselle. Teet tänään hyvän teon, joka voi saada aikaan positiivisen lumipalloefektin.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!