Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Älä jätä kesken mitään aloittamaasi, sillä hommat uhkaavat kasaantua. Katso aina kokonaiskuvaa takertumatta yksityiskohtiin. Pohdi raha-asioita tänään.

 

LEIJONA

Ystävällinen ele tai sana voi muuttaa tänään kaiken. Suoraselkäisyys ja rehellisyys ovat tärkeimmät valttisi. Ole valmis joustamaan ja auttamaan muita.

 

NEITSYT

Panoksesi ei mene hukkaan. Seiso rohkeasti sanojesi takana, niin saat pikkuhiljaa seuraajia. Kiinnitä huomiota siihen, millaisen ensivaikutelman annat itsestäsi.

 

VAAKA

On aika selvittää ihmissuhdesotkua. Ota yhteyttä ihmiseen, josta olet ajatunut erilleen. Ole valmis kuuntelemaan ja keskustelemaan.

 

SKORPIONI

Älä anna kenenkään sanella sinulle, mitä sinun tulisi tehdä. Sano ei, jos uuteen projektiin lähteminen ei houkuta. Nauti laatuajasta omissa oloissasi.

 

JOUSIMIES

Anna mielikuvituksesi kantaa sinua. Vaihtoehtoja on nyt valtavasti, mikä eksyttää sinut helposti. Selvitä ensitöiksesi itsellesi, mitä haluat.

 

KAURIS

Ota luovuutesi käyttöön niin raha-asioissa kuin ihmissuhdekuvioissakin. Nyt kysytään kekseliäisyyttä. Kokeile vaihtoehtoisia menetelmiä ennakkoluulottomasti.

 

VESIMIES

Pidä salaisuutesi turvassa. Älä lähde mukaan julkiseen välienselvittelyyn ja ole erityisen tarkkana sosiaalisessa mediassa. Anna konfliktien unohtua.

 

KALAT

Panosta terveellisiin elintapoihin. On aika tehdä realistisia lupauksia. Aloita uusi liikuntaharrastus tai laajenna ruokavaliotasi.

 

OINAS

Vältät virheet kiinnittämällä huomiota yksityiskohtiin. Tee päätöksiä vasta sitten, kun olet valmis. Luota kylmään järkeen.

 

HÄRKÄ

Älä jätä mitään onnen varaan. Suunnittele kaikki valmiiksi yksityiskohtia myöten. Huolellinen valmistautuminen vie sinut pitkälle.

 

KAKSONEN

On hyvä hetki ulkoisille muutoksille. Uusi hiustyyli tai vaatekaapin ympäri kääntäminen voi olla hyvä veto. Vedät puoleesi positiivista huomiota.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Älä ota asioita liian henkilökohtaisesti. Keskity omaan juttuusi ja anna muiden puuhata omiaan. Hermostuminen saattaa sinut vain hankalaan asemaan.


SKORPIONI
Vietä aikaa omissa oloissasi. Etäpäivä töistä voisi tehdä hyvää. Kokeile huviksesi aivan uutta lähestymistapaa tuttuun arkiseen ongelmaan.


JOUSIMIES
Pidä tahti tasaisena. Kiirehtimällä et voita mitään. On hyvä hetki tutustua uusiin ihmisiin ja kuunnella heidän tarinoitaan.


KAURIS
Järjestelmällisyys vie sinut pitkälle. Älä levittele tietojasi kaikkien kuultaviksi. Salamyhkäisyydestä on nyt sinulle etua.


VESIMIES
Sinulla on vaikeuksia saada ajatuksiasi järjestykseen tänään. Ole tarkkana, sillä lähistölläsi pyörii epäluotettava ihminen. Luota vaistoosi.


KALAT
Tunteet ja raha sopivat huonosti yhteen. Taloudelliset kysymykset voivat saada sinut tänään hiiltymään. Selvitä asiat pienen piirin kesken.


OINAS
Päivä sisältää vauhdikkaita käänteitä. Älä jää inttämään vastaan, jos joudut umpikujaan. Nyt ei kannata ruokkia liekkejä.


HÄRKÄ
Pidä silmät auki rahantekomahdollisuuksien varalta. Sinun on aika ajatella tulevaisuuttasi. Positiivinen asenne on paras valttisi.


KAKSONEN
Tee asiat omalla tyylilläsi. Persoonallisuutesi valloittaa ja hurmaa tänään harvinaisen tehokkaasti. Ilmassa on romantiikkaa.


RAPU
Puske päättäväisesti eteenpäin. Pysyttele polulla, joka tuntuu oikealta takaiskuista huolimatta. Ota vastaan hoksottimiasi testaava haaste.


LEIJONA
Uusi käänne auttaa sinua näkemään tilanteesi selkeästi. On aika miettiä, minkä haluat muuttuvan elämässäsi. Uskalla ajatella nyt itseäsi.


NEITSYT
Älä lupaa mahdottomuuksia. Läheisesi tarvitsee sinua tuekseen, mutta et voi tehdä kaikkea hänen puolestaan. Aseta rajat ja pidä niistä kiinni.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Tarkastele ihmissuhteitasi kriittisesti ja ole rehellinen itsellesi. Lähde liikkeelle sitä, mikä tekee juuri sinut onnelliseksi. Ota välimatkaa oikuttelevaan ihmiseen.


SKORPIONI
Älä hyppää pää edellä uuteen projektiin. Mieti kaikessa rauhassa, mitä olet tekemässä ja mikä ajaa sinua eteenpäin. Laadi itsellesi vedenpitävä strategia.


JOUSIMIES
Kiinnitä huomiota siihen, millaisen ensivaikutelman annat itsestäsi. On tärkeää, että olet tänään parhaimmillasi. Tapaat kiinnostavan ihmisen.


KAURIS
Joku yrittää käyttää ystävällisyyttäsi hyväkseen. Tiedossa saattaa olla tunteenpurkauksia. Peräänny lähtemättä mukaan ilmiriitaan.


VESIMIES
Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Erityisesti huolet kannattaa nyt jakaa läheistesi kanssa säästelemättä. Yhdessä miettimällä ratkaisut löytyvät.


KALAT
Massan mukana kulkeminen ei ole eduksesi. Uskalla kokeilla omiasi ja seurata polkua, joka eroaa muiden valinnoista. Rohkeutesi vie sinut pitkälle.


OINAS
Saatat haksahtaa uskomaan kauniita sanoja, vaikka niillä ei olisi totuuspohjaa. Ole tarkkana, sillä olet tänään erityisen altis vaikutuksille.


HÄRKÄ
Keskity tavoitteisiisi. Sinun on tehtävä pian muutoksia arkeesi, sillä jokin hidastaa sinua. Älä yritä ehtiä kaikkialle, sillä energiavarasi ovat rajalliset.


KAKSONEN
Älä haaskaa aikaa hermostumiseen. Liiku sen sijaan eteenpäin täydellä höyryllä. Muista selvittää tilanteen taustat päätöksiä tehdessäsi.


RAPU
Tee fiksuja ratkaisuja ihmissuhteissa. Kuuntele, mikä muita huolettaa ja ole valmis joustamaan. Kukaan ei hyödy ylireagoinnista tai ehdottomuudesta.


LEIJONA
Älä anna pikkujuttujen pilata päivääsi. Kiristynyt ilmapiiri kotona tai kaveripiirissä kyllä rauhoittuu. Tarjoa apuasi sitä tarvitsevalle ihmiselle.


NEITSYT
Mieti luovia keinoja rahan säästämiseksi. Pienetkin muutokset saavat ihmeitä aikaan. Pidä silmät auki erityisesti matkustaessasi.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!