Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Lähde unelmiesi perään. On aika aktivoitua ja tarttua kiinni tarjottuihin tilaisuuksiin. Vanha romanssi tai ystävyyssuhde voi saada nyt uuden kipinän.

 

KALAT

Tarjoa apuasi ystäville, jos energiasi riittää siihen. Älä kuitenkaan anna kenenkään käyttää ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

OINAS

Luota itseesi ja seiso sanojesi takana. Sinulla on lupa puolustaa reviiriäsi, jos joku heittäytyy tungettelevaksi. Rakkauselämäsi menee kaiken muun edelle.

 

HÄRKÄ

Saatat joutua napit vastakkain kaverin tai kaukaisemman tuttavan kanssa. Älä anna mieipide-eron kaataa yhteistä projektia. Aloita muutokset itsestäsi.

 

KAKSONEN

Päivä sisältää väärinkäsityksiä. Yritä ilmaista itseäsi selkeästi erityisesti tunne-elämästäsi puhuessasi. Rehellisyys ei ole helppoa, mutta se avaa paljon ovia.

 

RAPU

Ongelmia saattaa ilmaantua silloin, kun odotat niitä vähiten. Välttele epäilyttävää seuraa. Pysyttele luotettaviksi tietäviesi ihmisten kanssa.

 

LEIJONA

Pidä tärkeimmät ihmiset lähelläsi. Ystävyys on arvokkainta, mitä sinulla on. Suuntaa katseesi kohti tulevaa ja valintojasi.

 

NEITSYT

Raha-asiat vievät paljon tilaa ajatuksistasi. Pidä huoli terveydestäsi ja tarkkaile ympäristöäsi. Älä luota sokeasti äskettäin tapaamaasi ihmiseen.

 

VAAKA

Älä haaskaa aikaa riitelemiseen. Vastaan väittäminen tuskin johtaa mihinkään rakentavaan. Ota tilanteeseen etäisyyttä ja harkitse vaihtoehtojasi.

 

SKORPIONI

Hoida tänään paperihommia ja muita käytännön asioita. Pidä matalaa profiilia, sillä salaisuutesi on parasta pysyä pienen piirin tiedossa.

 

JOUSIMIES

Ilmassa on romantiikkaa. Rakkauselämääsi on luvassa onnellisia käänteitä yllättävissä muodoissa. Loistat päästessäsi ihmisten keskelle.

 

KAURIS

Ole tarkkana, jos matkustat tänään. Pysy rauhallisena ja vältä ylireagointia. Draaman luominen tyhjästä ei ole fiksua.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.